Aa tamam canım yanlış okumuşum sen de cuma gününe randevu aldın o zaman 5+5 oluyosun sandım. 5+5 olacağım güne randevu aldım demişsin tamam şimdi. Ne zaman gelecekleri belli olmaz gerçi şubat da olabilirYok canım..
Bakıyorum 2 mart gösteriyor tahmini doğum tarihini..
Seninle aramızda bir gün var:)
Hayırlı olsun canım inş vardırKızlar test yaptım şimdi, ikinci çizgiyi gördüm ama birinci çizgi kadar kıpkırmızı değil, ama bariz var ikinci. Sevinmeli miyim bilmiyorum çünkü daha önce de başıma geldi bundan daha silikti umutlanmıştım ama olmamıştı, içim içime de sığmıyor fazla heyecan yaptım uzun zamandır bu anı bekliyorum yarin sabah ilk işim sağlık ocagina kan vermek olacak. Dun gece ruyamda da görmüştüm ay ben çok heyecanliyim :))
Regl gününde misin öncesinde mi nerdesin iğne mi oldun normal mi :)))Kızlar test yaptım şimdi, ikinci çizgiyi gördüm ama birinci çizgi kadar kıpkırmızı değil, ama bariz var ikinci. Sevinmeli miyim bilmiyorum çünkü daha önce de başıma geldi bundan daha silikti umutlanmıştım ama olmamıştı, içim içime de sığmıyor fazla heyecan yaptım uzun zamandır bu anı bekliyorum yarin sabah ilk işim sağlık ocagina kan vermek olacak. Dun gece ruyamda da görmüştüm ay ben çok heyecanliyim :))
Perşembe gününe aldım 5+5 o zaman oluyor sanki :)Aa tamam canım yanlış okumuşum sen de cuma gününe randevu aldın o zaman 5+5 oluyosun sandım. 5+5 olacağım güne randevu aldım demişsin tamam şimdi. Ne zaman gelecekleri belli olmaz gerçi şubat da olabilir
yaaa inşallah canımHayırlı olsun canım inş vardır
bugün itibariyle olabilirim regl, günü belli olmuyor aslında. Normal canım iğneyle değilRegl gününde misin öncesinde mi nerdesin iğne mi oldun normal mi :)))
Hayırlısı olsun inşallah vardır.. :)
Perşembe gününe aldım 5+5 o zaman oluyor sanki :)
Aynen ben de öyle düşünüyorum Şubat sonu gelirler gibi :)
Hadi hayırlısı inş vardırKızlar test yaptım şimdi, ikinci çizgiyi gördüm ama birinci çizgi kadar kıpkırmızı değil, ama bariz var ikinci. Sevinmeli miyim bilmiyorum çünkü daha önce de başıma geldi bundan daha silikti umutlanmıştım ama olmamıştı, içim içime de sığmıyor fazla heyecan yaptım uzun zamandır bu anı bekliyorum yarin sabah ilk işim sağlık ocagina kan vermek olacak. Dun gece ruyamda da görmüştüm ay ben çok heyecanliyim :))
O zaman büyük ihtimal gebesin canım ya inşallah..bugün itibariyle olabilirim regl, günü belli olmuyor aslında. Normal canım iğneyle değil
Yaa sat'ı 26 mayıs olanlar olarak 3 kişi olduk ya :)Merhabalar benim de sat 26 mayis, 19 haziran sali gunu kan testi yaptirmistim betahcg 13.8 cikti. Iki gun sonra persembe gunu tekrar yaptirdim 54.94 cikti sonuc. Tahmini dogum tarihi olarak da 2 mart gorunuyor.. Herkese saglikli, guzel, kolay bir gebelik donemi diliyorum.
aa çıkmıyor mu yoksa çıkar diye düşünmüştüm ??Hadi hayırlısı inş vardır
Sağlık ocağında test yaptırınca aynı gün çıkıyormu
Gerçekten mi canım..Kızlar, benim için Mart anneleri grubu buraya kadar. Sonucum 0 çıktı. Size sağlıklı, mutlu hamilelikler, güzel doğumlar diliyorum.
Öğlene kadar verdiğin kanın sonucu ertesi gün çıkıyormuş öğleden sonra verirsen iki gün sonra :)aa çıkmıyor mu yoksa çıkar diye düşünmüştüm ??
Öyle, hayırlısı. Çok yordu bu bir yıllık süreç. Bir süre ara vermeyi düşünüyorum. Yeniden tedavi istemiyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.Gerçekten mi canım..
Hayırlısı olsun..
Bir daha ki aya kaldı..
Rabbim nasip etsin inşallah..
Kendini nasıl huzurlu hissedeceksen öyle yap canım..Öyle, hayırlısı. Çok yordu bu bir yıllık süreç. Bir süre ara vermeyi düşünüyorum. Yeniden tedavi istemiyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.
Hayırlısı olsun canım Rabbim hayırlı bi zamanda nasip etsin inş..Kızlar, benim için Mart anneleri grubu buraya kadar. Sonucum 0 çıktı. Size sağlıklı, mutlu hamilelikler, güzel doğumlar diliyorum.
Canım ben ilk hamileliğimde 5 şubatta bekliyordum üstelik kız erken gelir diyorlardı tam 40 haftam doldu muayeneye gitmiştim doğumla alakalı hiçbir belirtin yok dedi doktor 1 hafta sonraya randevu verdi o zamana kadar sancın olursa gelirsin dedi. Eve gittik gece saatlerinde sancılanmaya başladım hiçbir belirtim yokken ertesi gün 6 şubatta doğum yaptımRegl gününde misin öncesinde mi nerdesin iğne mi oldun normal mi :)))
Hayırlısı olsun inşallah vardır.. :)
Perşembe gününe aldım 5+5 o zaman oluyor sanki :)
Aynen ben de öyle düşünüyorum Şubat sonu gelirler gibi :)
Aynen canım hayırla sağlıkla gelsinler de inşallah bir hafta iki hafta erken geç önemli değil :)Canım ben ilk hamileliğimde 5 şubatta bekliyordum üstelik kız erken gelir diyorlardı tam 40 haftam doldu muayeneye gitmiştim doğumla alakalı hiçbir belirtin yok dedi doktor 1 hafta sonraya randevu verdi o zamana kadar sancın olursa gelirsin dedi. Eve gittik gece saatlerinde sancılanmaya başladım hiçbir belirtim yokken ertesi gün 6 şubatta doğum yaptımTabi şubat annelerinde ocakta doğum yapan da oldu hayırlısı bakalım
İnşallah.. :)Hayırlısı olsun canım Rabbim hayırlı bi zamanda nasip etsin inş..
Öyle tabi sağlıkla gelsinler inş.Aynen canım hayırla sağlıkla gelsinler de inşallah bir hafta iki hafta erken geç önemli değil :)
Hadi ya hayırlısı olsun o hayal kırıklığını umarım son yaşatıyordur rabbimKızlar, benim için Mart anneleri grubu buraya kadar. Sonucum 0 çıktı. Size sağlıklı, mutlu hamilelikler, güzel doğumlar diliyorum.