2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım..
Bakıyorum 2 mart gösteriyor tahmini doğum tarihini..
Seninle aramızda bir gün var:)
Aa tamam canım yanlış okumuşum sen de cuma gününe randevu aldın o zaman 5+5 oluyosun sandım. 5+5 olacağım güne randevu aldım demişsin tamam şimdi. Ne zaman gelecekleri belli olmaz gerçi şubat da olabilir

Hayırlı olsun canım inş vardır

Regl gününde misin öncesinde mi nerdesin iğne mi oldun normal mi :)))
Hayırlısı olsun inşallah vardır.. :)

Perşembe gününe aldım 5+5 o zaman oluyor sanki :)
Aynen ben de öyle düşünüyorum Şubat sonu gelirler gibi :)

bugün itibariyle olabilirim regl, günü belli olmuyor aslında. Normal canım iğneyle değil

Hadi hayırlısı inş vardır
Sağlık ocağında test yaptırınca aynı gün çıkıyormu

Merhabalar benim de sat 26 mayis, 19 haziran sali gunu kan testi yaptirmistim betahcg 13.8 cikti. Iki gun sonra persembe gunu tekrar yaptirdim 54.94 cikti sonuc. Tahmini dogum tarihi olarak da 2 mart gorunuyor.. Herkese saglikli, guzel, kolay bir gebelik donemi diliyorum.

bugün itibariyle olabilirim regl, günü belli olmuyor aslında. Normal canım iğneyle değil
O zaman büyük ihtimal gebesin canım ya inşallah..
..
Yaa sat'ı 26 mayıs olanlar olarak 3 kişi olduk ya :)
NE güzel..

Kızlar, benim için Mart anneleri grubu buraya kadar. Sonucum 0 çıktı. Size sağlıklı, mutlu hamilelikler, güzel doğumlar diliyorum.

Öyle, hayırlısı. Çok yordu bu bir yıllık süreç. Bir süre ara vermeyi düşünüyorum. Yeniden tedavi istemiyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.
Kendini nasıl huzurlu hissedeceksen öyle yap canım..
Biraz kafanı boşalt, bi oluruna bırak keyfine bak..
Zaten hep bu aralarda nasip oluyor..

Canım ben ilk hamileliğimde 5 şubatta bekliyordum üstelik kız erken gelir diyorlardı tam 40 haftam doldu muayeneye gitmiştim doğumla alakalı hiçbir belirtin yok dedi doktor 1 hafta sonraya randevu verdi o zamana kadar sancın olursa gelirsin dedi. Eve gittik gece saatlerinde sancılanmaya başladım hiçbir belirtim yokken ertesi gün 6 şubatta doğum yaptım Tabi şubat annelerinde ocakta doğum yapan da oldu hayırlısı bakalım

Aynen canım hayırla sağlıkla gelsinler de inşallah bir hafta iki hafta erken geç önemli değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…