2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben kesinlike hicbir testi yaptırmayacağım,kesinliği bile olmayan bir testle hamileligimi zehir etmek istemiyorum.ne gelirse allahtan zaten sonuc ne cikarsa çıksın aldırmayacağım,niye hem kendimi hem onu uzeyimki.
Eğer sende aldırmayacaksan yaptırma ama sonuca göre aldırabilirim diyorsan yaptır canim

Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum.
Arkadaşımda 2li te kist çıktı kız neye uğradığını şaşırdı sonra 3lüde temiz çıktı ama yine doğurana kadar içi içini yemiş.
O da bana kesinlikle yaptırma dedi

biz simdi tüpbebek denedik, pgt yaptirdik, saglikli embryolarimiz geldi ama onlarda tutunup düstü :KK43: son 2 tane daha var onlarida deneyip, insallah Rabbim kucagimiza almayi nasip eder, yoksa acaba normalmi denesek diyorum, bizdede birkac akraba evliligi var, Annemle Babamda akraba ve 3 kardesiz, en küyük kardesim engelliydi, o yüzden korkup ilk önce tüpbebek yoluna girdik, ama vermeyince yine vermiyor galiba Rabbim
Çok yanlış bir düşünce. Bence normal yolla deneyin. Tüp bebek olunca engelli olmuyor mu. Benim bi öğrencim tüp bebekti ve otistikti. Rabbim kimseyi evladıyla sınamışım. Düşmanımızı bile bununla imtihan etmedin çok zor bi durum ama takdiri ilahi. Oluruna bırak bence dua et

2’liyi kaçıran 3’lü test yaptırabiliyor canım ama 2’li daha kesin sonuç veriyormuş kaçırma 11 ve 13 haftalar içerisinde yaptırmaya çalış
11.haftada randevum var, bakalım doktor da bilgilendirecektir heralde. Allah sınamasın inş
Kizlar Merhaba, Rabbim herkesin evladini korusun, herkese hayirli saglikli evlat versin, Hamile olan arkadaslarima sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Acaba aramizda esiyle akraba olup korkmadan normal hamile kalmayi deneyenler varmi? Lütfen yargilamadan kirici olmadan yorum yaparmisiniz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucagini bos birakmasin
Kimsenin böyle bir hakkı yok zaten canım. Herkes kendi tercihlerini yaşıyor ne haddimize seni kırmak. Ben karadenizliyim ve ailemde çok akraba evliliği var, bu bir risk bunu hepimiz biliyoruz akraba evliliğinde genler baskın hale gelip istenmeyen anormaliler olabiliyor malesef. Ailemde hala kızıyla evli olup 2 çocuğu sağlıklı bir çocuğu down sendromlu olan var, hiç olmayan da var. İçini rahatlatmak zor ama akraba olmayan çiftlerin başına da gelebiyor. Akrabalarda risk biraz daha yüksek oluyor.

İyiyim fıstıgım şimdilik yolunda her sey. İdrarımda bakteri pozitif cıkmıs. Onu sorucam doktora. Hicbir şikayetim de yoktu aslında, yanma vb.

Bende enfeksiyon çıktığında doktorum hamilelikte bu tarz şeyler çok görülüyor en az 3 lt su içmen lazım dedi
Korkma hiç bu ufak tefek şeyler hallediliyor hemen 😊

Bende enfeksiyon çıktığında doktorum hamilelikte bu tarz şeyler çok görülüyor en az 3 lt su içmen lazım dedi
Korkma hiç bu ufak tefek şeyler hallediliyor hemen 😊
Ya 3 lt su 😲 hakkaten mümkün mü ya. O kadar imkansız ki benim için. 2 lt ye zorluyordum bazen wc den çıkamaz olmuştum. Su midesini yakar mı insanın yakıyodu yemin ederim. 3 lt içebiliyomusun gerçekten maşallah öyleyse. Ben yapamıyorum istiyorum olmuyo 2 bile çok çok zor

İyiyim fıstıgım şimdilik yolunda her sey. İdrarımda bakteri pozitif cıkmıs. Onu sorucam doktora. Hicbir şikayetim de yoktu aslında, yanma vb.
Canımcım kültür yaptırdın mı? Kızıma hamileyken benimde idrar testim de çıkmıştı ama hiçbir şikayetim yoktu. Doktor kültür yaptıralım muhtemelen temiz çıkacak demişti gerçektende temiz çıkmıştı

Canımcım kültür yaptırdın mı? Kızıma hamileyken benimde idrar testim de çıkmıştı ama hiçbir şikayetim yoktu. Doktor kültür yaptıralım muhtemelen temiz çıkacak demişti gerçektende temiz çıkmıştı
Dünkü doktor idrar testini rica minnet yazdı canım. Kendi doktoruma sorucam ne gerekiyorsa yaptırırım yine. İnsallah temiz cıkar benimki de.

Ya 3 lt su 😲 hakkaten mümkün mü ya. O kadar imkansız ki benim için. 2 lt ye zorluyordum bazen wc den çıkamaz olmuştum. Su midesini yakar mı insanın yakıyodu yemin ederim. 3 lt içebiliyomusun gerçekten maşallah öyleyse. Ben yapamıyorum istiyorum olmuyo 2 bile çok çok zor

Günün yarısı tuvaletteyimm 😅 tam tuvaletten çikicam yine tuvaletim gelmeye basliyor
Iciyorum valla artik su görmek istemiyorum o duruma geldim ama mecburum baska turlu enfeksiyondan kurtulamiyorum sistit oluyorum hep
Ilaç mi? su mu? diyorum bebeğim için mecbur suyu tercih ediyorum
Ama gerçekten rahatlatıyor beni

Idrar kültür testide yapıldı degilmi canım?
Benimde idrar testinde pozitif çıkmıştı kültürde üremedigi çıktı,doktor bisey vermeye bile gerek duymadı onemli olan kültür testi

Bende enaz 3 litre içiyorum hatta bazen 4u bile geçiyor 😃😃 tuvalette yaşamaya alıştım artık 😄

Idrar kültür testide yapıldı degilmi canım?
Benimde idrar testinde pozitif çıkmıştı kültürde üremedigi çıktı,doktor bisey vermeye bile gerek duymadı onemli olan kültür testi
Yapılmadı canım, dünkü doktoru hatırlarsanız idrar testine bile gerek duymamıştı. Yaptırırım mutlaka.

Günaydın kızlar.
Dün gece hastanede geçirdim.Eşimle tv seyrederken kalbime birden bir ağrı saplandı kalp atışım 186 ya çıktı sol kolum uyuştu eşimle kalp krizi geçiriyorum sandık.Acile gittiğimizde nabzım 200 dü makinaya bağladılar 250 olmuş en son.Öyle çok korktum ki eşim hanımı kurtarın yeter ki bebeğe birşey olursada olsun diye söyleniyordu.İlaçsız düşürdüler birkaç saat kontrol altında kaldık.
Bebeğin kalp atışı olmadığı için çok üzülmüştüm.Rabbim herşeyin kendi elinde olduğunu yeniden gösterdi dün gece.Yaşam kadar ölümde biranlık.
Rabbim sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Çok geçmiş olsun Rabbim korusun canım

Kızlar karın ağrısı normal mi ya ben iki üç gundur ara ara karin agrisi yaşıyorum

Benim tahlillerde anti Rubella igg pozitif çıkmıştı antikoruda çok yüksek çıkınca yeni dönemde geçirmiş olabilirim diye bir test daha yaptılar anti rubella igg adivite bugün onun sonucunu alicam ins. Herşey iyi gider

Benim de ilk haftalarda 8-5 ti yüksek olması kötüymüş düşüklüğü normal diye biliyorum
bende şöyle biliyorum yani dr demişti, yükseği ilaçla düşürebiliyoruz ama düşüğü ilaçla da olsa yükseltemiyoruz düşük daha tehlikeli demişti

Back
X