2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benim abimde yengeç mesela illallah ettiren bi tip 😂😂 anneme neler çektirmiş küçükken hâlâ çektiriyo hiç derdi sıkıntısı bitmez karısınıda illallah ettiriyo sanki karısı ablam kendisi eniştem gibi
Aranızda yengeç var kızlar :) haklısınız bazen karşımızdakine dünyayı dar edebiliyoruz ama güzel yanlarımızda çok yani :)

bugün beta HCG'DE 6392,80 çıktı. 48 saat sonra tekrar beta istedi doktor ve hamilesiiin dediiiii :) bir problem olmazsa inşallah kasım da geliyor
Kasım degil 12 ekim annesi olucaksınız insallah saglıkla gelsin minnos ikizmi femera kullananlar ikiz sansıda oluyor 😘😘

Ben 12 haftadayım gram hissetmedim,ayrıca çok erken zaten.
Ilk gebeliklerde hareketlerin hissedilmesi 19 20 haftalıkken,2. Gebeliklerde ise 16 haftada falan hissesdilirmis canım..
Ha şöyle olabilir artık bebek hareketlenmeye başlamıştır,sen denk gelirsen ultrasonda gorursun
Ben ilk hamileliğimde 14. Haftada hissettim. Gece uykumdan uyandım hatta. Kelebek gibi kanat çırptı içimde diye bağırmıştım 😊😊

Kizlar Merhaba, Rabbim herkesin evladini korusun, herkese hayirli saglikli evlat versin, Hamile olan arkadaslarima sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Acaba aramizda esiyle akraba olup korkmadan normal hamile kalmayi deneyenler varmi? Lütfen yargilamadan kirici olmadan yorum yaparmisiniz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucagini bos birakmasin

2ileri1geri 2ileri1geri canım yaa nerelerdesin kaç gündür soracağım kalıyo gittin mi ankaraya
Geldim canım 2 profa göründüm bir sonraki gebelikte kesin iğne ve asprin düşmesi için hiç bir sebep yokmuş aldığım bir virüs hala vücudumda olabilirmiş bu bebekleri yasatmıyor olabilirmiş hafif kalp atışı olduğundan kürtaj yapılamadı

Geldim canım 2 profa göründüm bir sonraki gebelikte kesin iğne ve asprin düşmesi için hiç bir sebep yokmuş aldığım bir virüs hala vücudumda olabilirmiş bu bebekleri yasatmıyor olabilirmiş hafif kalp atışı olduğundan kürtaj yapılamadı
Allah yardimciniz olsun, umarim kalp atislari devam eder saglicakla

Kizlar Merhaba, Rabbim herkesin evladini korusun, herkese hayirli saglikli evlat versin, Hamile olan arkadaslarima sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Acaba aramizda esiyle akraba olup korkmadan normal hamile kalmayi deneyenler varmi? Lütfen yargilamadan kirici olmadan yorum yaparmisiniz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucagini bos birakmasin
Benim akrabalarımda var akraba evliliği, normal sağlıklı cocukları var.

Benim annemle babam amca çocukları amcam le teyzem evli, dayımla halam evli hiç birimizde bir sıkıntı yok çok şükür de ikili testler var 11. Haftada onlardan yaptırırsın canım onlarda çıkıyormuş

biz simdi tüpbebek denedik, pgt yaptirdik, saglikli embryolarimiz geldi ama onlarda tutunup düstü :( son 2 tane daha var onlarida deneyip, insallah Rabbim kucagimiza almayi nasip eder, yoksa acaba normalmi denesek diyorum, bizdede birkac akraba evliligi var, Annemle Babamda akraba ve 3 kardesiz, en küyük kardesim engelliydi, o yüzden korkup ilk önce tüpbebek yoluna girdik, ama vermeyince yine vermiyor galiba Rabbim

Kızlar 2 li test yaptırmayacak olan varmı ben acaba yaptırmasam mı diyorum
Ben kesinlike hicbir testi yaptırmayacağım,kesinliği bile olmayan bir testle hamileligimi zehir etmek istemiyorum.ne gelirse allahtan zaten sonuc ne cikarsa çıksın aldırmayacağım,niye hem kendimi hem onu uzeyimki.
Eğer sende aldırmayacaksan yaptırma ama sonuca göre aldırabilirim diyorsan yaptır canim

Seninle ayniyiz canım,artta tüp bebek tedavisine başlayacakken martta hamile olduğumu öğrendim..
Bu rabbimin bize hediyesi değilde nedir,şimdide ona emanetiz o en iyisini bilir bizim için :dua:
İnşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız zamanları da görürüz. Allah bir kapıyı kapatırken bir kapıyı açarmış. Ne mutlu bize 😘

biz simdi tüpbebek denedik, pgt yaptirdik, saglikli embryolarimiz geldi ama onlarda tutunup düstü :KK43: son 2 tane daha var onlarida deneyip, insallah Rabbim kucagimiza almayi nasip eder, yoksa acaba normalmi denesek diyorum, bizdede birkac akraba evliligi var, Annemle Babamda akraba ve 3 kardesiz, en küyük kardesim engelliydi, o yüzden korkup ilk önce tüpbebek yoluna girdik, ama vermeyince yine vermiyor galiba Rabbim
Canım senin rahim filmi histereskopi vb yapıldı mı?

Evet canım adete az zaman kala koyu çizgi varsa gebelik yüksek diyorlar
Evet ben ikizlerimi lh testi ile ogrendim umut etmeden yaptım saniyesinde cift cizgi olustu hemen eczaneye gıttım gebelik testi aldım pozitif 7 haftamda ikiz olduklarını ögrendim rabbim isteyen herkezi anne ettisin insallah

Back
X