Bugün doktora gittim kese için. 4 mart 554 7 mart 1184 beta hcg doktor yavaş arttığını söyledi. Çarşamba çağırdı kese için tekrar. Bugün acile tekrar kan vericem. Moralim çok bozuldu. Dış gebelik olabilir mi ?
Moralini hiç bozma canım bakarsın 2-3 gün sonra daha hızlı artar. Hiç belli olmuyor bu işler. Sakın moralini bozma. Senin sat da 2 şubattı demi? Yanlış hatırlamıyorum.
selamlar kızlar bende katıldım aranıza sat 11 şubat tahmini doğum 18 kasım 6 martta bchg değerim 42.9 du bugun ise 315.5 çıktı Rabbim hepimize hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin
selamlar kızlar bende katıldım aranıza sat 11 şubat tahmini doğum 18 kasım 6 martta bchg değerim 42.9 du bugun ise 315.5 çıktı Rabbim hepimize hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin
2 günde bir iki katı artıyor sağlıklı bir gebelikte. Bhcg 1500-2000 üzerine çıktığında da kese görünüyor. Tabi yüksek ihtimalle diyelim biz çünkü bazen ultrason cihazının durumuna göre de değişebiliyor ama genellikle böyle.
Benimde sat 26 şubat kasımda inşallah bebişimi kucağıma alıcam suan daha yeni hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum karnım yukarda ve yanlardan kilo aldım bol bol domates ve limon yiyorum tatlı fazla yemiyom hep ekşi tuzlu seyler istiyo canım bakalım hayırlısı Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Merhaba ben size bişey sormak istiyorum siz yeni hamilesiniz karnınız çıkması 2 aylıkta zor değilmi ben sizin bu yorumunuzu heryerde görüyorum merak ettim birde ilk bebeğinizmi?
Moralini hiç bozma canım bakarsın 2-3 gün sonra daha hızlı artar. Hiç belli olmuyor bu işler. Sakın moralini bozma. Senin sat da 2 şubattı demi? Yanlış hatırlamıyorum.
Benimkisi tüp bebekle oldu. Adet günümden yaklaşık 5 gün önce 101 çıktı ama sonra bir daha gebelik testini tekrarlamadılar. Senin yazını okuyunca kendim için endişelenmiştim, neden tekrarlamadılar ya düzgün artmıyorsa değerim? en azından hazırlıklı olurdum dedim ama sonra da gerek duymadılar heralde diye düşündüm.
Bir iki gün artmaz da sonraki günlerde toparlar diye düşünmüştüm senin için de... öyle de olmuş sevindim.
Benim de progesteron hormonu düşüktü onun için kan aldılar, hala düşük çıktı. İğne oluyorum.
Merhaba ben size bişey sormak istiyorum siz yeni hamilesiniz karnınız çıkması 2 aylıkta zor değilmi ben sizin bu yorumunuzu heryerde görüyorum merak ettim birde ilk bebeğinizmi?
Hoşbuldum:) Amin inşallah canım hayırlısıyla bu sefer oldu Bir kimyasal gebelik geçirdim ilk ayımda sonrasındaki süreç biraz zordu. Beklemek çok zor Allah yıllarca evlat hasreti çekenlerin yardımcısı olsun.