gitmiyim ozaman ya 12+3 e denk getireyimTam 12 de alsan daha mı iyi olurdu bilmiyorum ki :) Benimki 12+5 falana denk geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gitmiyim ozaman ya 12+3 e denk getireyimTam 12 de alsan daha mı iyi olurdu bilmiyorum ki :) Benimki 12+5 falana denk geliyor
Sen bilirsin canım,nasıl uyarsa..gitmiyim ozaman ya 12+3 e denk getireyim
He sezeryan olacaksın sen..Aman ekim kasım farketmez.Sağlıkla gelsinler yeterkiinşallah cnm benim 3olacagi için 37 haftada alacakmış ekime geliyor yani dogum
Canim 12+5 ıkili test geç olabilir eğer yatıracaksan,yengeme geciktin diye yapmadı doktoru 12+6 da.sen bir öğren istersenTam 12 de alsan daha mı iyi olurdu bilmiyorum ki :) Benimki 12+5 falana denk geliyor
11-14 hafta arası diyorCanim 12+5 ıkili test geç olabilir eğer yatıracaksan,yengeme geciktin diye yapmadı doktoru 12+6 da.sen bir öğren istersen
Canim 12+5 ıkili test geç olabilir eğer yatıracaksan,yengeme geciktin diye yapmadı doktoru 12+6 da.sen bir öğren istersen
Pardon kızlar ya şimdi tekrar sordum yengeme 13+6 da gitmiş yapmamis,yanlış bilgilendirme olmasın11-14 hafta arası diyor
hmmm hayırlsıIstanbula antalyaya falan gittik oraya gidemedim son zamanlarda kardesimde gel diyor . Gercekten iyi olsam belki giderdim
Cnm eline koluna saglikkkızlar listemiz ilk sayfada yer alıyor artık. Hayıslı olsun..
Benim de hamilelikte düşmeye başladı o da iyi değil amaBenim de şekerim cok düşüyor şeker testinde bende kararsızım.yüksek cıkmaz diye dusunuyorum.
Sana söyleme bilir benim yaşım 40 riskli gruptayimYaşın kacki canim,banada söyler büyük ihtimal 3 ay sonra 34 olacağım![]()
Benim ilerki haftalarda suyum cok fazlaydi sekerden olabilir mi test yaptirmadin mi dedi doktor.şeker yuklememin temiz ciktigini soyledim .şekerden olmadigini anlamis olduk en azindan aklimizda soru isareti kalmadi eger yapilmamis olsaydi yapacakti sanirim oyle anladim ben .Kızlar bu testler sizin insafiniza kalmamalı diye düşünüyorum.Elestiri alabilirim belki ama,gerek olmasa zaten prosedürde olmzlardi.Bilmediğiniz bi şeker hastaliginiz varsa,allah korusun bebeğin önce göz ve göze ait dokuları etkilenir.Siz iyi hissedersiniz ama bebeği kötü etkiler belki.1 bardak şerbet içmekten kimseye zarar gelmez.İkili test için de aynı fikirdeyim.
Niye 37 de aliyor anlamadim . Benim ki de 3. Cocuk 39 da alacagiz dedi en erken 38inşallah cnm benim 3olacagi için 37 haftada alacakmış ekime geliyor yani dogum
Yok kuzum ya olur mu 13. Haftada dahi yapiyorlar o nasil doktormus oyleCanim 12+5 ıkili test geç olabilir eğer yatıracaksan,yengeme geciktin diye yapmadı doktoru 12+6 da.sen bir öğren istersen
Merhaba canım Burhan Şeker’e gidiyorum ben. Ya sen hangi doktora gidiyorsun?
dikişlerini zorlamasın dedi kızımda 39 da doğmuştu 37 aldırmam zaten 38 beklerim insallahNiye 37 de aliyor anlamadim . Benim ki de 3. Cocuk 39 da alacagiz dedi en erken 38
aynen cnm inşallah iyi olsunlarHe sezeryan olacaksın sen..Aman ekim kasım farketmez.Sağlıkla gelsinler yeterki
Merhaba canım Burhan Şeker’e gidiyorum ben. Ya sen hangi doktora gidiyorsun?
kızlar daha 6 haftalıkken açlık şekeri yüksek çıkan var mı ben hamile olduğumu bilmeden diyet için yaptırmıştımda ordan öğrendim yaa
Canım bizde ilk çocuk için hissedilen bir endişe haksızlık yapıyormusuz hissi var bence. Bende oyleyım cok heyecanlı değilim. Cinsiyeti kız olsun istiyorum kzıım istiyo diye falan. Kıskanacakmı? Yada ne bileyim Dolunay kadar sevebilecek miyim. Deli sorular:))yani sanırım 2 diye ama eşim bile diyorki bebekten bahsedince kalbim ağzımdan çıkacak okadar heycan veriyo diyor. ilkinde yoktu diyor. sanırım babalığı öğrendi. bende kıpırdasın anlıcam heralde
Hastalar sağlıkçılardan şikayetçi sağlıkçılar hastalardan. Eğer bir kişi şikayet etmişse bilmem ama birden fazla ise kendimi sorgulardım çünkü hasta insan tıpkı sizin gibi hassas şifa bulmaya geliyor gerilmeye değil. Ayrica psikopat hastalar demeniz de hic hos degil çünkü siz de onların gözünde öyleymişsiniz ki şikayet etmişler.Pofff kizlar canm cok sikkin bugun Hastalr beni şikayet etmis. Neymiş çok sinirliymisim. Tersliyormusum. Falanmış filânmıs. Zaten ayakta zor duruyorum. Bi de şu psikopat hastaların şikayetleriyle uğraşıyorum. Berbat bi mide bulantıları var. Hâlâ geçmek bilmedi. Aşırı gerginim. Acaba progestan mı yapıyor diyorum. Onu da bi gün kullanıp bugün kullanmamaya başladım ama pek alakası yok sanki. Beni yatistirin nolur. Yoksa birinin tepesine binecem![]()
Belki farkında değillerdir buraya geçtigimizdenöteki grup hala devam ediyor gelmiyorlar aklım ordada kalıyor![]()