2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Pofff kizlar canm cok sikkin bugun Hastalr beni şikayet etmis. Neymiş çok sinirliymisim. Tersliyormusum. Falanmış filânmıs. Zaten ayakta zor duruyorum. Bi de şu psikopat hastaların şikayetleriyle uğraşıyorum. Berbat bi mide bulantıları var. Hâlâ geçmek bilmedi. Aşırı gerginim. Acaba progestan mı yapıyor diyorum. Onu da bi gün kullanıp bugün kullanmamaya başladım ama pek alakası yok sanki. Beni yatistirin nolur. Yoksa birinin tepesine binecem😂😂😂

F foodme ilk sayfadaki listede kendimi goremedim bende biz duzenleyemiyoruz sanirim sanada cok zahmet verdik ama listeyi guncellerken kontrol edebilirsen cok mutlu olurum canim hakkini helal et ❤️

Aslında haklısın. Ama ben yediklerime dikkat ediyorum demek istemedim. Yiyemiyorum demek istedim. Hani ilk zamanlar tiksinme olur birşey yiyemezsin ya. O şekilde ben şekerden tiksiniyorum. Ekmeğin bile içindeki o şeker rahatsız ediyor. Sabah közlenmiş biber domates salatalık yiyorum. Yağda pişen şeyleri yiyemiyorum. Bulgur pilavı hariç. Hani vücudum böyle yönlendiriyor. İnan bi kaşık dondurma yedim kaç gün neler çektim. Midem yanıyor şeker tüketince...
Ama doktorun yönlendirmesine uyar dişimi sıkarım. Mecbur sonuçta. Çok çok diyet verir. Oda beni çok zorlamaz. Sonuçta önlem almak lazım. Ama doktor bu beslenmeme bakarak gerek duymazsa da illa yapın demem.

Mutlaka yaptırın diyen doktor kadar asla yaptırmayın diyenlerde var. Bebege zararı oldugunu düşünende var. Çevreden üç beş kişide çok yüksek çıktı diye kesin yapılmalı diye düşünmem. Kiloyla alakası yok ztn. Babam şeker hastası ama çok zayıf. Annem kilolu ama şekeri falan yok. Bu tamamen beslenme düzeniyle ilgili.

Mesela ben kahvaltıda reçel bal çikolata asla yemem. Normalde de yiyemem. Herkes streslenir çikolata yer ben acı ekşi şeyler tüketirim. Adet dönemi herkes çikolataya agırlık verir ben turşu yerim. Yani normalde sevmem.

Ama yaptırın yada yaptırmayın deyip vebal alınacak bir konu değil bence. Herkes kendi doktoruyla uygun kararı verir zaten.
Hahahah seninle acı ekşi esigimiz aynı hayatımda çikolata,şeker,tatlı,pasta asla yemem.
aslinda yemem değil yiyemem,sanki midem kabul etmiyor...ama acılı,ekşili ve tuzlu olan herşeye bayılırım bahsederken bile ağzım sulandı :KK45:
Ama bende şeker yüklemesi kesinlikle yaptıracağım,hatta 2li 3lü testi asla yaptırmayı bile düşünmedim ama şeker yüklemesi kesinlikle...
Ufacık bir ihtimal bir olsa onun hayatını tehlikeye atamam diye düşünüyorum

Canım eline sağlık fakat benim beklenen doğum tarihi hatalı görünüyor. 26.11.209 olarak müsait olduğunda düzeltebilirsen sevinirm. Şehir Adana 😘
Merhabalar bir süredir takip edemiyorum sizi kaçırmışım galiba 😊 ben de adanada yaşıyorum hangi doktora gidiyorsunuz acaba 🥰

SAT = 20 ocak
Tahmini doğum tarihi = kasımın ilk haftası muhtemelen ama ekimde olabilir:)
Yaş = 27
Gebelik sayısı = ilk
Hamile kaldığım kilo = 78
Boyum = 168
Benide eklermisiniz kizlar:)

Kızlar bu testler sizin insafiniza kalmamalı diye düşünüyorum.Elestiri alabilirim belki ama,gerek olmasa zaten prosedürde olmzlardi.Bilmediğiniz bi şeker hastaliginiz varsa,allah korusun bebeğin önce göz ve göze ait dokuları etkilenir.Siz iyi hissedersiniz ama bebeği kötü etkiler belki.1 bardak şerbet içmekten kimseye zarar gelmez.İkili test için de aynı fikirdeyim.

kızlar hepiniz çok heycanlısınız ne güzel bende hiç heycan yok neden acaba ya :( gayet normalim görünce çok ayrı sevinmiyorum kızımda çok çok heycan ve meraklıydım bunda ssakinim

Hahahah seninle acı ekşi esigimiz aynı hayatımda çikolata,şeker,tatlı,pasta asla yemem.
aslinda yemem değil yiyemem,sanki midem kabul etmiyor...ama acılı,ekşili ve tuzlu olan herşeye bayılırım bahsederken bile ağzım sulandı :KK45:
Ama bende şeker yüklemesi kesinlikle yaptıracağım,hatta 2li 3lü testi asla yaptırmayı bile düşünmedim ama şeker yüklemesi kesinlikle...
Ufacık bir ihtimal bir olsa onun hayatını tehlikeye atamam diye düşünüyorum
Aynenn valla. Eşim diyo ekşiden kurur bu çocuk diyo😂😂

Bakalım bende doktora göre karar veririm. Ama bende ikili testi kesin yaptırmalıyım diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşl sağlıkla gelir bebişler inşl hepimiz güzel haberler alırız

kızlar hepiniz çok heycanlısınız ne güzel bende hiç heycan yok neden acaba ya :KK43: gayet normalim görünce çok ayrı sevinmiyorum kızımda çok çok heycan ve meraklıydım bunda ssakinim
Sen o telâşları,korkulari,heyecanları ilkinde yaşamışsın,artik daha terubeli oldugun icin olabailir gayet normal bence canım 😍
Çoğumuzun ilk gebeliği yada kötü kayıplari var,uzun zaman evlat hasreti çekmeler sonucu gelen mucizeler çocuklar o yüzden biz ekstra heycanlı ve telâşlı olabiliriz

Bence kızlar bu testler ve tahlillere herkes doktoruyla karar vermeli. Sonuçta yaşımızı veya kan testlerimi görecek olan onlar. Gerek duyarlarsa yaptırırız. Gerek duymayabilirlerde.

İkili testide şeker yüklemesinide yaptırmayıp, sonra bi sorun çıkınca vicdan azabı çekmekten veya birilerini suçlamaktansa doktoruna güvenip onun yönlendirmesine uymalıyız. Kiloyu boyu yaşı beslenme alışkanlıgını vs bunları bilip yorumlayacak kişi doktordur.

Sen o telâşları,korkulari,heyecanları ilkinde yaşamışsın,artik daha terubeli oldugun icin olabailir gayet normal bence canım 😍
Çoğumuzun ilk gebeliği yada kötü kayıplari var,uzun zaman evlat hasreti çekmeler sonucu gelen mucizeler çocuklar o yüzden biz ekstra heycanlı ve telâşlı olabiliriz

yani sanırım 2 diye ama eşim bile diyorki bebekten bahsedince kalbim ağzımdan çıkacak okadar heycan veriyo diyor. ilkinde yoktu diyor. sanırım babalığı öğrendi. bende kıpırdasın anlıcam heralde

canım sen devlettemi özeldemi yaptıracaksın ben kafama göre devletten hafta 11+6 da devlete randevu aldım ogün isteyeceğim 2 li yapın dicem. yaparmı devlet tuhaf oluyo ya
Sen zaten gittiğinde haftana bakarak doktor kendi isteyecek testi merak etme.11-14 hafta arası ne zaman yaptirirsan yaptır.Sıkıntı olmaz.Bende devlette yaptiricam

Back
X