- 29 Mayıs 2014
- 791
- 482
- 123
Istanbula antalyaya falan gittik oraya gidemedim son zamanlarda kardesimde gel diyor . Gercekten iyi olsam belki giderdimöyle mi ne çoğalıyoruz gibi :) gelmiyor musunuz hiç izine falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbula antalyaya falan gittik oraya gidemedim son zamanlarda kardesimde gel diyor . Gercekten iyi olsam belki giderdimöyle mi ne çoğalıyoruz gibi :) gelmiyor musunuz hiç izine falan
Hahahah seninle acı ekşi esigimiz aynı hayatımda çikolata,şeker,tatlı,pasta asla yemem.Aslında haklısın. Ama ben yediklerime dikkat ediyorum demek istemedim. Yiyemiyorum demek istedim. Hani ilk zamanlar tiksinme olur birşey yiyemezsin ya. O şekilde ben şekerden tiksiniyorum. Ekmeğin bile içindeki o şeker rahatsız ediyor. Sabah közlenmiş biber domates salatalık yiyorum. Yağda pişen şeyleri yiyemiyorum. Bulgur pilavı hariç. Hani vücudum böyle yönlendiriyor. İnan bi kaşık dondurma yedim kaç gün neler çektim. Midem yanıyor şeker tüketince...
Ama doktorun yönlendirmesine uyar dişimi sıkarım. Mecbur sonuçta. Çok çok diyet verir. Oda beni çok zorlamaz. Sonuçta önlem almak lazım. Ama doktor bu beslenmeme bakarak gerek duymazsa da illa yapın demem.
Mutlaka yaptırın diyen doktor kadar asla yaptırmayın diyenlerde var. Bebege zararı oldugunu düşünende var. Çevreden üç beş kişide çok yüksek çıktı diye kesin yapılmalı diye düşünmem. Kiloyla alakası yok ztn. Babam şeker hastası ama çok zayıf. Annem kilolu ama şekeri falan yok. Bu tamamen beslenme düzeniyle ilgili.
Mesela ben kahvaltıda reçel bal çikolata asla yemem. Normalde de yiyemem. Herkes streslenir çikolata yer ben acı ekşi şeyler tüketirim. Adet dönemi herkes çikolataya agırlık verir ben turşu yerim. Yani normalde sevmem.
Ama yaptırın yada yaptırmayın deyip vebal alınacak bir konu değil bence. Herkes kendi doktoruyla uygun kararı verir zaten.
Merhabalar bir süredir takip edemiyorum sizi kaçırmışım galibaCanım eline sağlık fakat benim beklenen doğum tarihi hatalı görünüyor. 26.11.209 olarak müsait olduğunda düzeltebilirsen sevinirm. Şehir Adana![]()
Yaşın kacki canim,banada söyler büyük ihtimal 3 ay sonra 34 olacağımBende şeker yüklemesi yaptirmayacaktim ama Dr um yaştan dolayı yaptırmak gerekiyor yoksa bende yaptırmam dedi
canım sen devlettemi özeldemi yaptıracaksın ben kafama göre devletten hafta 11+6 da devlete randevu aldım ogün isteyeceğim 2 li yapın dicem. yaparmı devlet tuhaf oluyo yaBenim de 6 mayısta ikili testim.İnşallah sorunsuz geçer bu süreç.Doğum tarihlerimiz de aynı
inşallah cnm benim 3olacagi için 37 haftada alacakmış ekime geliyor yani dogumBenim de 6 mayısta ikili testim.İnşallah sorunsuz geçer bu süreç.Doğum tarihlerimiz de aynı
Aynenn valla. Eşim diyo ekşiden kurur bu çocuk diyoHahahah seninle acı ekşi esigimiz aynı hayatımda çikolata,şeker,tatlı,pasta asla yemem.
aslinda yemem değil yiyemem,sanki midem kabul etmiyor...ama acılı,ekşili ve tuzlu olan herşeye bayılırım bahsederken bile ağzım sulandı
Ama bende şeker yüklemesi kesinlikle yaptıracağım,hatta 2li 3lü testi asla yaptırmayı bile düşünmedim ama şeker yüklemesi kesinlikle...
Ufacık bir ihtimal bir olsa onun hayatını tehlikeye atamam diye düşünüyorum
Sen o telâşları,korkulari,heyecanları ilkinde yaşamışsın,artik daha terubeli oldugun icin olabailir gayet normal bence canımkızlar hepiniz çok heycanlısınız ne güzel bende hiç heycan yok neden acaba yagayet normalim görünce çok ayrı sevinmiyorum kızımda çok çok heycan ve meraklıydım bunda ssakinim
Sen o telâşları,korkulari,heyecanları ilkinde yaşamışsın,artik daha terubeli oldugun icin olabailir gayet normal bence canım
Çoğumuzun ilk gebeliği yada kötü kayıplari var,uzun zaman evlat hasreti çekmeler sonucu gelen mucizeler çocuklar o yüzden biz ekstra heycanlı ve telâşlı olabiliriz
Sen zaten gittiğinde haftana bakarak doktor kendi isteyecek testi merak etme.11-14 hafta arası ne zaman yaptirirsan yaptır.Sıkıntı olmaz.Bende devlette yaptiricamcanım sen devlettemi özeldemi yaptıracaksın ben kafama göre devletten hafta 11+6 da devlete randevu aldım ogün isteyeceğim 2 li yapın dicem. yaparmı devlet tuhaf oluyo ya
kız 11+0 da gidicem pardon erken almışım dimi yaSen zaten gittiğinde haftana bakarak doktor kendi isteyecek testi merak etme.11-14 hafta arası ne zaman yaptirirsan yaptır.Sıkıntı olmaz.Bende devlette yaptiricam
Tam 12 de alsan daha mı iyi olurdu bilmiyorum ki :) Benimki 12+5 falana denk geliyorkız 11+0 da gidicem pardon erken almışım dimi yaofff