2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende ablamı, annemleri, kvgili cagirdim canım sadece öyle büyük bisey yapmadim. Pastayı kendim yaptım 2 şeklinde bikac çeşit bişey yaptım öyle yani. Aynen öyle ya çok çabuk büyüyorlar bende bir sene daha beklerim ya benim kızım acayip hareketli iki dk oturduğunu görmedim. Uyku desen zorla uyuyo hiç arası yok beni çok yoruyor yani cimcimem

Bizde öyle yapacaktık dedigin gibi gecen yılda oyle yapmıştık bu sene nasip degilmis benimkide hareketlidir ama aşırı diyemem beni yoran kısmı bana cok bağımlı hala tek başına oyun oynamaz cok nadirdir nereye gitsem pesimde bacaklarimi tutar zar zor evin işlerini yapiyorum surekli benimle ilgilen oyun oyna diyor uykusu eskiye gore coook daha iyi masallah diyim memeyi birakali 2 bucuk ay falan oldu baska bi hayata gectim resmen

Yaaa ne güzel bende bırakmak istiyorum ama inan cesaret edemiyorum nasıl bıraktın çok zor oldu mu ? Birde bizim sorunumuz uyurken emerek uyuması Ayla da hiç tek başına oynamıyor ya ben hangi odaya gitsem orda dediğin gibi işleri yapmak çok zor oluyor koştur koştur hep. Yalnız oldukları için İste bizle oynamak istiyolar

Selim artik cok abartmıştı meme olayını surekli surekli emmek istiyordu iştahı iyice azalmıştı dedim artik yeter. Ne kadar dogru bilmiyorum ama ben sirke sürdüm göğsüme o sekilde biraktirdim görüntü olarak korkutacak bisey yapmak istemedim hic. Kötü koktugu icin emmek istemedi ama cok ağladı tabiki aglama krizleri 1 hafta sürdü uykuya geçmesi cok zor oldu selimde emerek uyuyordu malesef tam 1 hafta sonunda artik aglamamaya basladi sabirli olmak lazim yeri geldi bende onunla beraber agladim ☹ ama kararli davrandim hep. Ağlıyo aman vereyim bi kereden bisey olmaz demedim

Ne güzel canım çok iyi olmuş artık memenin onlara pek faydası olacağını sanmıyorum. Ayla da öyle ya sürekli meme meme diye geziyor ,bende bıraktircam artık bı şekilde. İnşallah kolay olur

Ne güzel canım çok iyi olmuş artık memenin onlara pek faydası olacağını sanmıyorum. Ayla da öyle ya sürekli meme meme diye geziyor ,bende bıraktircam artık bı şekilde. İnşallah kolay olur
Benimki milletin icinde elini kiyafetimden iceri sokup meme meme diye bağırıyordu insallah canim Allah yardımcın olsun kolayca anlatın bu süreci ❤

Merhaba kizlar nasilsniz uzun zamandir yazamadım bebeklerimiz büyüdü 2 yasina girdiler artik cok şükür birde benim birtane daha var biliyorsunuz cok zor ama inanin bir okadar güzel..ufaklık 8 aylik oldu bile beraber bogusuyorlar onlari oyle görmek dunyanin en muhtesem duygusu.kardes yapmak isteyen düşünmeden yapsın bence uzadimi rahata alisip zor olur bence.ben suan rahat döneme girdim hamdolsun.bende simdilik bukadar ALLAH a emanet olun

Benimki düşünmeyi geçti .Eli kulağında ,doğmak üzere Ben de Kasım annesiyim.

Aa ne güzel, sağlıkla kavuşun inşallah çok sevindim Cinsiyeti ney ? Diğer çocuğunuz farkında mı ne diyor kardeşi olacağına. Biraz fazla soru sordum galiba
İkinci de kız .Farkında değil malesef.Doktoru anlatmamızi önerdi ama anlamıyor bence .Beşiğini ,kıyafetlerini beraber hazırladık .Bebek geliyor diyerek karnımı gösteriyorum ama çok zor anlatmak .Görünce anlayacak sanırım

Ne güzel iki kız kardeş İlerde çok iyi arkadaş olacaklar. Anlamadığı daha iyi sanki benim kızım şimdiden kardeş istemiyor ,kardeşin olsun mu diyorum hayır anne olmasın diyo

Selam kızlar nasılsınız?Epey zaman geçti yazmayali.Çocuklar nasıl?Her şey yolundadır umarım.Mete 26.ayını doldurdu.Ve acayip yaramaz

Kasım 15 doğumlu ikizlerim var 37 haftalık doğmuşlardı. Hala çok net konuşamıyorlar anne baba gel al ver gibi 2 kelimeli cümleleri var. Getir götür komutlarını yapıyorlar isimlerine dönüyorlar.istediklerini ya işaret yoluyla yada elimizden tutup götürerk yapıyorlar. Bez değiştirmek istemiyorlar ama halen çiş kaka var demiyorlar. Memeyi yeni bıraktık 1 ayı geçti. Şimdide yeni hamile olduğu öğrendim . Sizde durumlar nasıl net konuşmaya başlandımı? Tuvalet eğitimi veren varmı varsa nasıl başladınız. Hadi biraz gelişimlerinden bahsedelim

Merhaba benim de 1 kasımda doğdu oğlum etkin bir şekilde konuşuyor söylemediği hiç bir şey yok ( her çocuğun farklı olur kafanıza takmayın) tuvaletini 4,5 aydır söylüyor ve tuvalete gitmek istiyor ama bizim evimiz klima ile sadece salon ısındığı için tuvalete götürmüyorum çünkü soğuk. Çok hastalıklar geçirdi şimdi şimdi toparladık üşütmesini istemiyorum. Havalar ısınınca tuvaletine gidebileceğini söyledim ve kabul etti. İnatçı bir çocuk değil bazen geceleri ağlama atağı geçiriyor. Genel itibariyle sakin ve neşeli bir çocuk ve annesine aşık

Bu arada yeni, bebişinizde sağlıkla gelsin sizin için zorlayıcı olabilir hem ikizler hem yeni bebek rabbim yardımcınız olsun

Maşallah oğlunuza yanlış anlaşılmak istemem kafama taktığım için değil gelişim konusunda yaşıtlarımız ne durumda hem merak ettim hemde fikir edinmek istedim sadece elbette her çocuk kendine özel gelişimleri ile . Geçmiş olsun size o günleri geride bırakmışsınız . biz de şükür nerdeyse hiç hasta olmadık diyebilirim . bizde yaza doğru denemeyi düşünüyorum tuvalet alışkanlığını yaza kadarda inşallah daha anlaşılır konuşmaya başlarız. Konuşma konusunda teşvik etmek için etkinlikler yada kitap okuma yapıyormuydunuz

Bu arada yeni, bebişinizde sağlıkla gelsin sizin için zorlayıcı olabilir hem ikizler hem yeni bebek rabbim yardımcınız olsun
Çok teşekkürler amin inşallah emzirmeyi kestiğimde süpriz olarak gelişti bizim içinde planlı bi gebelik olmadı. Bu yüzden biraz konuşma ve tuvalet alışkanlıklarını kardeşimiz doğmadan daha hızlı geliştirsek güzel olacak.o zaman daha kolaylaşır umarım 3ünüde büyütmek

Oğlumun çok kitabı var markete girdiğimizde ilk çikolataya sonra kitap reonlarına koşuyor, kitap incelemeyi çok seven bir çocuk ben de alıyorum ona okuyorum bu etkili olabilir, bunun dışında çok sohbet ediyoruz biz yatmadan önce, uyanınca yani sürekli her yaptığımı anlatıyorum. Örn; şimdi yemeğe tuzunu atıcam, kaynamaya başlayacak, dışarı çıkmak için ayakkabılarımızı üstümüzü giyicez bak bu pantolon, bu ceket vb. yani ben hiç susmuyorum en ayrıntısına kadar herşeyi tanıtarak konuşuyorum. Benim tek çocuğum o yüzden daha fazla zaman ayırabiliyorum. Ailemle yaşadığım için yemeği annem yapıyor ev işini de oğlumla birlikte yapıyoruz öyle olunca sürekli iletişim halinde oluyoruz ve bu konuşmaya yansıyor. Ama sizin kendi eviniz yemek, temizlik ve çalışıyorsanız işiniz yükümlülüğünüz çok, kolay gelsin diliyorum

İnşallah ikize gebe değilsindir yine sağlıkla gelsin tuvalet eğitimi için ikizlerin kendi söylemesini bekle eğer tuvalete gitmek istiyorlarsa anlarsın zaten, bezi çıkarmaya çalışmak ve tuvalet yaparken gizlenmek gibi davranış sergiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…