merhaba geçtımı bu durum acaba bız de 2 haftadır boyleyız artık yorgunluktan bayılacağım. Salondan mutfağa gecemıyorum.Valla bilmiyorum canım ya 1 ay olcal nerdeyse bu halde. Çok mızmız ve aşırı aşırı anneci oldıu.gece anne diye ağlıyor eşimde durmuyor. Anlamadım hiç ayrıda kalmadık ne bu hareketler ya napcsğomı da şaşırdım biraz ayrı bıraksam annemlere gündüz bıraksam alışsa mı yoksa tam tersi hep yanımda mı kalmalı bunu çözemiyorum işte.. Maalesef çok zor umay zaten mızmız bir bebekti hala daha mızmız üstüne bir de bu hareketler eklendi hiç çekilmiyor. Eskiden anneannemi severdi elinden tutar gezdirmek için yardımcı olurdu şimdi ona da yaklaşmıyor öpmek sevmek istediğinde herkese aşırı ağlıyor bilmiyorum valla ama çok yorucu. Umarım geçer
Merhaba, benim oglum da henuz konusamiyor. 15-20 kelimesi var . Aralik ta randevumuz bakalim dr umuz ne diyecek fakat Ben cok sorun etmiyorum. Tanidigim bir cok cocuk 3 yasindan sonra konusmaya basladi. Her cocugun gelisimi farkli olabiliyor.Kızlar merhaba çocuğu hala benimki gibi konuşamayan var mı benimki belli kelimeleri söylüyor anne baba su mama dede nene abla vs.
ayy canlar burada yeni üye olarak çok aktif olamasam da biraz tavsiyeye ihtiyacım var.. Ek gıda sürecinde çok farklı tarifler deniyorum farklı ürünlerle. Bisküvi olarak da Hero baby organik bebek bisküvisi kullanıyorum. Bu bisküviyi kullananlarınız varmış okuduğum kadarıyla. Nasıl tarifler yapıyorsunuz yumurtalı, yoğurtlu falan? Paylaşırsanız çok sevinirim.Kesinlikle çok doğru bemde ramazanda sabrım yoktu ne yalan söyliyim bekledim ramazan bitti yarın itibari ile telefon asla açmıycam 2 kaşıksa 2 kaşık yesin kalksın böyle hiç rahat değilim. Eskiden gündüz açardım tv kendim izlerdim o bakamzdk şimdi gözünü dikiyor kendim de açmıyorum artık. Ramazanda maalesef çok gergin oluyordum aman uğraşmıyım diye açtım ama yarından itibaren ağlasa da yemese de yok tv zaten önümüz yaz inşallah köye bahçeye felsn gideriz toz toprakta oynar öyle öyle unutur
Benim öbür oğlumda geç konuşmuştu o yüzden derdini anlatamadığı için hırçınlaşıyordu.O yüzden bu erken konuşsa dedim ama bakalım hayırlısı.Doktorunuz önemli bir şey derse paylaşırsanız sevinirim.Merhaba, benim oglum da henuz konusamiyor. 15-20 kelimesi var . Aralik ta randevumuz bakalim dr umuz ne diyecek fakat Ben cok sorun etmiyorum. Tanidigim bir cok cocuk 3 yasindan sonra konusmaya basladi. Her cocugun gelisimi farkli olabiliyor.
Canım bizimkiler 2 yaşına girecek nerdeyse .Ek gıda kalmadı yani.Sen 2020 kasım annelerine mi yazacaktın kiayy canlar burada yeni üye olarak çok aktif olamasam da biraz tavsiyeye ihtiyacım var.. Ek gıda sürecinde çok farklı tarifler deniyorum farklı ürünlerle. Bisküvi olarak da Hero baby organik bebek bisküvisi kullanıyorum. Bu bisküviyi kullananlarınız varmış okuduğum kadarıyla. Nasıl tarifler yapıyorsunuz yumurtalı, yoğurtlu falan? Paylaşırsanız çok sevinirim.
Evet uyutuyorum ben sizinki 7.30 da kalkiyormus 2 ye kadar nasil dayanıyor ben oglumu 7bucuk 8de kalktigi zaman 12de yatiriyorum gündüz uykusuna. Normalde 9bucuk gibi uyanıyor ama o zamanlarda 1de yatiriyorum aksam 9bucuk gibi uyuyorArkadaşlar çocuklarınızı öğlen uykusuna yatıroyor musunuz .Ben yatırıyorum ama git gide geç saatlere kalıyor uyuması ağlaya ağlaya uyuyor.Saat ikide uyutuyorum 3 saat falan uyuyor.Acaba bir gün uyutmayıp denesem mi diyorum nasıl olur diye.Gece 10.30 da yatıp saat 07.30 da kalkıyor bu arada.
Hiç sorma ne işi varsa erkenden kalkıyor geç kalktığını hiç bilmem .Ama çok enerjik oluyor hiç uyuyacak gibi olmuyor 12 de falan .Anca kıza kıza ağlaya ağlaya saat 2 yi buluyor uyumamız.Evet uyutuyorum ben sizinki 7.30 da kalkiyormus 2 ye kadar nasil dayanıyor ben oglumu 7bucuk 8de kalktigi zaman 12de yatiriyorum gündüz uykusuna. Normalde 9bucuk gibi uyanıyor ama o zamanlarda 1de yatiriyorum aksam 9bucuk gibi uyuyor
Benim oğlan sabah sekizde uyanıyor uyanmasa da ben uyandırıyorum öğlen en geç 1 de yatırıyorum öğlen uykusuna rahat geçiyor 15 dk da dalıyor ( sallamıyorum uyku rutinini yapıyoruz) en geç üç de uyanmış oluyor akşam da 9 buçukta yatıyor dalması 10 u buluyor. uyku düzenini hiç bozmadım, bir hafta önceye kadar emerek uyutuyordum sütten kestim artık sadece sarılıyoruz daha rahat oldu uykuları korktuğum gibi olmadıHiç sorma ne işi varsa erkenden kalkıyor geç kalktığını hiç bilmem .Ama çok enerjik oluyor hiç uyuyacak gibi olmuyor 12 de falan .Anca kıza kıza ağlaya ağlaya saat 2 yi buluyor uyumamız.
Bende memeden kestim 1.5 ay kadar önce.Emerek uyuyordu öğlen memeden kesince uykuya dalması zor oluyor.Ben yanına yatıyorum öyle uyuyor ama dikkati çok dağınık oluyor sürekli kalkmak istiyor kıza kıza uyutuyorum.Hiç uyutmasam ne yapar bilemedim dayanamaz sanırım o kadarBenim oğlan sabah sekizde uyanıyor uyanmasa da ben uyandırıyorum öğlen en geç 1 de yatırıyorum öğlen uykusuna rahat geçiyor 15 dk da dalıyor ( sallamıyorum uyku rutinini yapıyoruz) en geç üç de uyanmış oluyor akşam da 9 buçukta yatıyor dalması 10 u buluyor. uyku düzenini hiç bozmadım, bir hafta önceye kadar emerek uyutuyordum sütten kestim artık sadece sarılıyoruz daha rahat oldu uykuları korktuğum gibi olmadı
Evet dikkati çok dağınık benimkisi de öyle kalmak istiyor ama izin vermiyorum uyumadımı sürekli ağlak oluyor hiç çekilmiyor öyle oluncaBende memeden kestim 1.5 ay kadar önce.Emerek uyuyordu öğlen memeden kesince uykuya dalması zor oluyor.Ben yanına yatıyorum öyle uyuyor ama dikkati çok dağınık oluyor sürekli kalkmak istiyor kıza kıza uyutuyorum.Hiç uyutmasam ne yapar bilemedim dayanamaz sanırım o kadar
Aslinda benimkide enerjik oluyor ama yataga yattiktan 5 dk sonra esnemeye başlıyorHiç sorma ne işi varsa erkenden kalkıyor geç kalktığını hiç bilmem .Ama çok enerjik oluyor hiç uyuyacak gibi olmuyor 12 de falan .Anca kıza kıza ağlaya ağlaya saat 2 yi buluyor uyumamız.
Benimkide genelde aynı saatlerde oluyor .Geçen gün 11.30 gibi yürüyüşe çıkardım 1 saat sonra arabasında uyuya kalmış .Öyle daha zor oldu. Malesef işlerimizi çocukların uyku saatine göre ayarlıyoruz.Benim eşim 3 te evde oluyor .Genelde ben ona bırakıp çıkıyorum .Zaten uyuyor oluyor.Dışarıda işiniz olunca nasıl yapıyorsunuz bu öğle uykusu işlerini? Ben çok zorlanıyorum. 13:00-15:00 arası uyuyor benimki de genelde.
Benimki değişiyor valla bazen sabah çıkıyoruz 11 gibi çıkıp 12buçukta dönüyoruz sonra yemek uyku.Ama arabasında uykusu geliyor uyumasın diye sürekli konuşuyorum.Bazen uyandıktan sonra çıkuyoruz . Babasıyla abisş okuldan gelmiş oluyor tam yemek yerken uyanıyor üç buçuk gibi biraz atıştırıyor o da sonra hep bir çıkıyoruz.Kafamıza nasıl eserse. Hava durumuna göre ama havalar çok güzel bu aralardaÇocuğa hava aldırmaya da mı 3'ten sonra çıkartıyorsunuz? Ben öyle yapıyorum genelde. Öğle uykusuna kadar bütün ev işlerini halletmeye çalışıyorum. Öğle uykusundayken etrafı toplayıp uyandıktan sonra hava aldırıyorum.
Selam canim benimde bugun aklima buraya yazmak geldi anca firsat buldum baktim sen yazmışsınNapiyorsunuz kizlar ,ne var ne yok doğum günleri geçti mi kuzucuklarin?Biz dün kutladık , kocaman oldular daha dün gibi yeni doğdukları an.. Kardeş düşünen var mı benim aklıma gelmeye başladı yavaş yavas ama bir sene daha cesaret edemem galiba
Dogum gunu kutlu olsun prensesin canim. Hep birlikte nice guzel seneleriniz olsun.Napiyorsunuz kizlar ,ne var ne yok doğum günleri geçti mi kuzucuklarin?Biz dün kutladık , kocaman oldular daha dün gibi yeni doğdukları an.. Kardeş düşünen var mı benim aklıma gelmeye başladı yavaş yavas ama bir sene daha cesaret edemem galiba