- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
Kitapları bizde çok seviyoruz ama malesef okumama tabi ikisi izin vermiyor biri izin verse diğeri izin vermiyor. Aslında doğrusunuz konuşuyoruz babayla birlikte ama sizin gibi çok değil çok konuşkan değiliz sanırım eşimle yinede önerilerinize dikkat edicem özellikle her yaptığım işi ayrıntılı anlatmaya. Evet biz biraz ikiz ailesi olarak hem ev işini hemde çocuklarla ilgilenmeyi bi tık daha hızlı yapmak zorunda kalıyoruz eşimle . Bu yüzden hep tek çocuğa bakmanın rahatlığı ne güzel olur diye düşünüyorduk.inşallah kardeşimiz doğunca istemedende olsa ikizlerimize yetişemediğimiz yapmak istemediğimiz yanlışları telafi edebiliriz bizde inşallahOğlumun çok kitabı var markete girdiğimizde ilk çikolataya sonra kitap reonlarına koşuyor, kitap incelemeyi çok seven bir çocuk ben de alıyorum ona okuyorum bu etkili olabilir, bunun dışında çok sohbet ediyoruz biz yatmadan önce, uyanınca yani sürekli her yaptığımı anlatıyorum. Örn; şimdi yemeğe tuzunu atıcam, kaynamaya başlayacak, dışarı çıkmak için ayakkabılarımızı üstümüzü giyicez bak bu pantolon, bu ceket vb. yani ben hiç susmuyorum en ayrıntısına kadar herşeyi tanıtarak konuşuyorum. Benim tek çocuğum o yüzden daha fazla zaman ayırabiliyorum. Ailemle yaşadığım için yemeği annem yapıyor ev işini de oğlumla birlikte yapıyoruz öyle olunca sürekli iletişim halinde oluyoruz ve bu konuşmaya yansıyor. Ama sizin kendi eviniz yemek, temizlik ve çalışıyorsanız işiniz yükümlülüğünüz çok kolay gelsin diliyorum