- 10 Mayıs 2019
- 4.064
- 11.104
Aynen valla canım sürekli deprem oluyor bir yerde. Çok teşekkür ederim amin insallahAa çok geçmiş.olsun bu senede depremler birakamayacak heralde Allah can sağlığı versin herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen valla canım sürekli deprem oluyor bir yerde. Çok teşekkür ederim amin insallahAa çok geçmiş.olsun bu senede depremler birakamayacak heralde Allah can sağlığı versin herkese
Emziren anneler bebeginize gece emmeye uyanınca su veriyor musunuz?
Canim gecmis olsun. Allah beterinden korusun. .Kızlar gece deprem oldu kayseride. Çok kötüydü çok korktum, hala etkisindeyim yine olursa diye
Amin canım çok teşekkür ederim. Rabbim kimseye göstermesin.. Anladım bende yatmadan önce içirip uyutuyorum zaten yaz günü değil anne sütü yeterli gelir galiba yaza kadar vermem geceleri yazın belki sıcaktan susarlar o zaman veririm.Canim gecmis olsun. Allah beterinden korusun. .
Boran tam uyanma yapmadigi surece su vermiyorum ama bazi geceler uyanir uyanmaz yataktan inip odaya gitmek istiyor. O zaman iciriyorum.
Canım benim kız da top delisi olfu birden bire. Aynısı dışarı çıkınca top görünce çıldırıyor. Evde de var oynuyor ama yine görünce istiyor. Halı saha veya okul bahçesinde oynayan çocuklsrı görünce hemen oraya yöneliyor zorla getiriyorum. Biliyor da artık yani geçen gün uzakta bi okul bahçesi gördü gooo gooll diyip durdu baktıö ki okul bahçesini görmüş cadı nerden gördün sen onubugğn anneme geldim evi hemen okul yanı yine çocuklar oynuyordu zorla eve soktum çok ağladı. Annemde de top var hemem verdik oyalandı sustu. Yani bizim de durum aynı bizde tam 14 ay 1 haftalığızkızlar acaba sizin bebekler de her gördüğünü istiyor mu , nasıl yapacağım bılmıyorum. bugun hava guzeldı parka götürdüm 8 9 yasında çocuklar futbol oynuyorlardı o top için kendını yerden yere attı. onlar abinin bizim degıl vs dedım dıkkatını başka yöne çekmeye çalıştıkça olmadı biz de tam 14 aylığız. Acaba böyle sorun yaşayan oldu mu, ya da ne yapmam lazım bana çözüm önerisi lütfen
valla her gün farklı 1 yaşına gırdıgınden beri tek uyku uyuyordu son 2 haftadır 2 uyku uyuyordu dün hiç uyumayıp 5 te yatıp 8 de kalktı . biz de ne yapcagımızı şaşırdık:)Kızlar buarada uyku düzenleriniz nasıl? Kaç uyku yapıyorsunuz kaçta uyuyup kaçta uyanıyor bebişleeiniz? Bizim buara çok bozuldu.. 3 uykudan 2 uykuya zorla geçmişti şimdi birden bire Tek uyku istemeye başladı ama tek uykuda kısa uyuyor akşam çok sıkıntı oluyor.
Veriyorum canm doğalgazlı evde oturuyoruz boğaz kuruluğu çok oluyor o yüzden her gece veriyorum bezen kendi uyanınca su içmek istiyor bumm bumm diyorEmziren anneler bebeginize gece emmeye uyanınca su veriyor musunuz?
78 cm canım pehlivan olcak galiba benim kız baba 1.90 oluncavicconunda değişiyor kalıplarıAy masallah benimkinin ayaklari mi cok küçük ki 20 giyiyor suan bizimkide vicco merak ettim canim minnoşun boyu kac acaba
Haha yerim ben onu ❤ Kalorifere su koyuyor musun canım baya faydası oluyor kuruluğa. Bende emiyor diye vermiyorum aşırı sıcakta değil normal oluyor bide.Veriyorum canm doğalgazlı evde oturuyoruz boğaz kuruluğu çok oluyor o yüzden her gece veriyorum bezen kendi uyanınca su içmek istiyor bumm bumm diyor
Merhaba oğlum 23 Aralık doğumlu ve aynı sorun bizim evde var ama çok kötü bir şekilde . Elime ne alsam onun için ağlıyor ne olursa olsun hiç fark etmez . Mesela o beşiğinde elinde oyuncağı var ben makyaj yapıyorum elimden ruj fırça filan istiyor gibi gibi veriyorum uygun olan şeyi 1 saniyede fırlatıyorkızlar acaba sizin bebekler de her gördüğünü istiyor mu , nasıl yapacağım bılmıyorum. bugun hava guzeldı parka götürdüm 8 9 yasında çocuklar futbol oynuyorlardı o top için kendını yerden yere attı. onlar abinin bizim degıl vs dedım dıkkatını başka yöne çekmeye çalıştıkça olmadı biz de tam 14 aylığız. Acaba böyle sorun yaşayan oldu mu, ya da ne yapmam lazım bana çözüm önerisi lütfen
Koyuyoruz canm ama yinede kuruyor boğazlarımız.Yetiyordur muhtemelen bazı bebekler içmez çok suHaha yerim ben onu ❤ Kalorifere su koyuyor musun canım baya faydası oluyor kuruluğa. Bende emiyor diye vermiyorum aşırı sıcakta değil normal oluyor bide.
Ay ben okumaya dayanamadım nasıl böyle olabilir bir anne bazen haberlerde de görüyorum içim sızlıyor.Gerçekten anne baba olmayı hiç hak etmeyen insanlar var.Çocuk yapmayı büyütmeyi ne zannediyorlar nasıl basit görüyorlar anlamıyorum hatta sırf yürümeyen evliliğini kurtarmak için bile çocuk yapan insanlar var.Anne baba olmayı da artık bir teste tabi tutmaları lazım Çünkü bir çocuğa hayat veriyorsan onun geleceğini planlamak zorundasın.Bunu yapamayan beceremeyen insanların çocuk yapması tamamen cahillik.Kızlar izlediniz mi bilmiyorum bir anne kız çocuğunun üstüne çıkmış şiddet uyguluyor içim almadı tam 6 çocuğu varmış biraz önce banyodan ses geliyor çocuk tuvaletini klozetin dışına mi ne yapmış nasıl bağırdi kadin çocuk anne anne diye ağlıyor sürekli ağlama sesi geliyor zaten banyo falan yaptırırken. Allah beni sizlerden kurtarsın dedi bı de.o kadar moralim bozuldu ki.o çocukların yerine kendimizi koysak. rabbim çocuklara yardım etsin Cidde. Marifet doğurmak değil. 17 ay var iki çocuğumun arasında inanılmaz zor sabrım taşıyor bazen ikisi aynı anda ağlıyor istekleri bitmiyor hele ilk aylarda küçük sürekli ağlıyordu ne var niye uyumuyorsun uyu artık diyordum sürekli aylardır kucugumun yüzüne gülerek bakmadığımi farketmiştim. Bunlar bile şiddet bence bi de benim gibi sabırlı biri düşünün.uykusuzluk yetememezlik bunları yaptırıyor. Kızım a gülmeye konuşmaya başlayinca onun huyu da değişti. Şükür iyi anneyim sürekli öper sarilirim ikisiyle de ama zor bir şeylerden hep eksik kalıyorlar .kardeş düşünenler tekrar düşünün rahata alışmak diye birşey yok anneyiz çocuk dört yaşına gelsede rahat mı olacağız hayır. Bir nefes alın çocuğunuz büyüsün acele etmeyin kim ne derse desin ben asla kötü davranmam demeyin başına gelmeyen bilmez. Oğlum adda deyip duruyor pazar gününü beklemekten yoruldum ins yaza ikisini de indirebilecegim.ama geçen günlerimizin telafisi yok malesef. Sırf küçük bakıcı ile büyümesin diye hemen kardeş istedik geçerli sebebiniz yoksa bekleyin.
Kesinlikle katılıyorum cnm video izledim ben o kadar çok ki şiddet gören çocuklar aklıma geldikçe içim almıyor sürekli düşünürüm ben bı de o kadar küçükler ki nasıl korusunlar nasıl tepki gostersinler marifet gibi peş peşe doguruyorlar bı deAy ben okumaya dayanamadım nasıl böyle olabilir bir anne bazen haberlerde de görüyorum içim sızlıyor.Gerçekten anne baba olmayı hiç hak etmeyen insanlar var.Çocuk yapmayı büyütmeyi ne zannediyorlar nasıl basit görüyorlar anlamıyorum hatta sırf yürümeyen evliliğini kurtarmak için bile çocuk yapan insanlar var.Anne baba olmayı da artık bir teste tabi tutmaları lazım Çünkü bir çocuğa hayat veriyorsan onun geleceğini planlamak zorundasın.Bunu yapamayan beceremeyen insanların çocuk yapması tamamen cahillik.
Bende gördüm ama izleyemedim hemen kapattım. Galiba kayseride yaşıyolarmış. Pislik kadın insallah elinden alınır cocuklari. Aynı yaptıklarını ona da yapıp hapis yatması lazım, ceza alması lazım o pisliğin. Böylelerine anne bile denmez. Biz bebeğimizin gözünü icine bakıyoruz aglayacak, bir yerine bişey olacak diye nasıl böyle birşey yapabiliyorlar anlamıyorum. Haketmiyor böyleleri o cocuklari, o çocuk için yıllarını servetini döken insanlar varken.. Rabbim tüm kalplere vicdan, merhamet versin.Kesinlikle katılıyorum cnm video izledim ben o kadar çok ki şiddet gören çocuklar aklıma geldikçe içim almıyor sürekli düşünürüm ben bı de o kadar küçükler ki nasıl korusunlar nasıl tepki gostersinler marifet gibi peş peşe doguruyorlar bı de
Devlet korumasına almışlar cnm hepsini o kadar çok ki böyle insanlar o çocukların sesini keşke duysa herkes .kimisi kurtuluyor ama malesef kurtulamayanlar daha çok. İçim almıyor cidden hiçbir şey yapacak güçleri de yok el kadarlar zaten insafsizlar Allah'ım sen koru bütün yavrularıBende gördüm ama izleyemedim hemen kapattım. Galiba kayseride yaşıyolarmış. Pislik kadın insallah elinden alınır cocuklari. Aynı yaptıklarını ona da yapıp hapis yatması lazım, ceza alması lazım o pisliğin. Böylelerine anne bile denmez. Biz bebeğimizin gözünü icine bakıyoruz aglayacak, bir yerine bişey olacak diye nasıl böyle birşey yapabiliyorlar anlamıyorum. Haketmiyor böyleleri o cocuklari, o çocuk için yıllarını servetini döken insanlar varken.. Rabbim tüm kalplere vicdan, merhamet versin.
Bizde de tek uykuya düşme isteği var gibi ama bilemiyorum tek uyku da az geliyor gibi.Kızlar buarada uyku düzenleriniz nasıl? Kaç uyku yapıyorsunuz kaçta uyuyup kaçta uyanıyor bebişleeiniz? Bizim buara çok bozuldu.. 3 uykudan 2 uykuya zorla geçmişti şimdi birden bire Tek uyku istemeye başladı ama tek uykuda kısa uyuyor akşam çok sıkıntı oluyor.
Kızlar selamlar. İkinci çocuk olayını ben de hem istiyorum hem korkuyorum. Bir an geliyor ki sanki çok mümkünmüş gibi hissediyorum bazı anlarda da gözüm aşırı korkuyor. Hayırlı bir zamanda olsun inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben size bir şey sormak istiyorum. Benim bal kuzum 14 aylik yürümeye başladı. Şimdi de tutamıyoruz hep yürümek istiyor. Ben her gün mümkün mertebe 15-20 dakika da olsa dışarı çıkarıp hava aldırıyorum. O da yürümek istiyor tabi ki. Bu yüzden ayakkabı almak istiyorum ama hangi marka alayim kaç numara alayım bilemiyorum. Ayağını ölçtüm 14 cm civarı. Siz aldınız mı ayakkabı? Aldıysanız bana da fikir verebilir misiniz?