- 22 Kasım 2022
- 2.006
- 2.122
- 63
Çünkü böyle konustukça, aynı seyleri yaşadıkça anlıyoruz ki gayet normal şeyler yasıyoruzbunları sizin de yaşamanızı istemezdim ama kusura bakmayın da yanlız olmadığım için de çok mutluyum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü böyle konustukça, aynı seyleri yaşadıkça anlıyoruz ki gayet normal şeyler yasıyoruzbunları sizin de yaşamanızı istemezdim ama kusura bakmayın da yanlız olmadığım için de çok mutluyum![]()
Aaa dur bende ona sorayım. Usg görüntülerine bakarak kız demiştiYa ben normalde internet sitelerinden yaptım kız çıktı sonra chatgbt ye sordum, bir yaş daha ekledi muhtemelen öyle olması gerekiyor dedi erkek çıktı bu defa bi chat gbt ye sorsana ben de merak ettim![]()
Bende beyaz tenliyim iki tane bıyık cıksa hemen rezil gibi görünüyor. İki günde bir iple bıyık alma rutinim var artık bayilanziSanslisin bacimkimi beyaz tenlinin saci kasi simsiyah cikar onlardan degilsin demek. Benim de esmerligime oranla soft kalir tuy oranim
lazer gecmisim de var ondan da biraz hala ekmegini yiyorum
Eneee buna da kız dediyaYa ben normalde internet sitelerinden yaptım kız çıktı sonra chatgbt ye sordum, bir yaş daha ekledi muhtemelen öyle olması gerekiyor dedi erkek çıktı bu defa bi chat gbt ye sorsana ben de merak ettim![]()
Ay bırak boşver suratsızsa ne çekiyorsun hemen elektrik aldığın başka bi doktora geç. Hiççççç çekemem öyle sirke suratlıları.Kızlar bir kadın doğum hemşiresi arkadaşımın doğumlarına şahit olup tavsiye ettiği doktora gittim bugün. Benim kendi doktorumdan daha güler yüzlü. Benimki de iyi bir doktor ve kadın ama çok suratsız ya beni düşürüyor. Yani doktorumu değiştiriyor gibiyim. Bi şey diyin iyi yapmışsın falan diyin hadi bana.
Tek sorun bu doktor fetal için az daha bekle tam veri oluşsun falan dedi o biraz üzdü çünkü ben hemen oradan çıkıp yapmayı düşünüyordum.
Benim sulale de karadeniz agirlikli ama babannem dogma buyume aydin sökeli mesela egelilik de var genimde bi sekilde isidkddj. Bizim cocuk da sizinki gibi ortaya karisik genotip& fenotip olacakIlk doğduğunda baya çakır maviydi 1 gözü sonra değişti ela kaldı. Sizinde bizim gibi karışık memleket meseleleri. Bizde de karadenizlilik var bi Rusya bi bulgar bi rodos renkli bir yelpaze:)
Hep destek tam destek aradığım arkadaşAy bırak boşver suratsızsa ne çekiyorsun hemen elektrik aldığın başka bi doktora geç. Hiççççç çekemem öyle sirke suratlıları.
Fetal için 12 hafta ideal dedi benm doktor
Aa daima tam destekkHep destek tam destek aradığım arkadaş![]()
Vallahi ben de sirf cocugum icin istiyorum, ben olamiyorum zaten esim vatandaslik almadan once evlendigimiz icin. Nikah tazelersek anca ajdjdjdj. Ama ulkenin gidisati sagolsun her seyi dusunduruyor insana, o yuzden boyle bir vatandaslik durumu isimizi cok kolaylastirir dedigin gibiYaa mutlaka yaptırın onu canım biz de eşimin bulgar vatandaşı olması sayesinde buraya göç edebildik. Kızım da vatandaş oldu.
Yani göç etmeyi düşünmeseniz bile ileride çocuklarınıza faydası olur![]()
Onlari da sacin gibi boyasana komur karasinaBende beyaz tenliyim iki tane bıyık cıksa hemen rezil gibi görünüyor. İki günde bir iple bıyık alma rutinim var artık bayilanzi
Lazere gittim ama hiç etki etmedi kıl kökleri kızıl diye görmüyomuş cihazlar
Canim icine kim daha cok siniyorsa onla devam et kesinlikle. Ben gecen hafta aglayarak gittim muayeneye, doktorum abi gibi baba gibi oyle guzel konustu ki ziplayarak ciktim. Sesini duymak her sey yolunda super olacak demesi bile yetiyor modumu yukseltmeye inan kiKızlar bir kadın doğum hemşiresi arkadaşımın doğumlarına şahit olup tavsiye ettiği doktora gittim bugün. Benim kendi doktorumdan daha güler yüzlü. Benimki de iyi bir doktor ve kadın ama çok suratsız ya beni düşürüyor. Yani doktorumu değiştiriyor gibiyim. Bi şey diyin iyi yapmışsın falan diyin hadi bana.
Tek sorun bu doktor fetal için az daha bekle tam veri oluşsun falan dedi o biraz üzdü çünkü ben hemen oradan çıkıp yapmayı düşünüyordum.
Ya suss yaaaaa hahahahhahahhahaOnlari da sacin gibi boyasana komur karasina![]()
Kaslari ben de aciyorum sacimdan iki ton acik olunca daha cool geliyor gozume ajjddjYa suss yaaaaa hahahahhahahhahakahtalı mıçi
Kaşlarımı boyuyom ama![]()
Şimdi chatgbt sana hangi ay hamile kaldığını soruyor. Senin transfer günün gayet belli, onu yazacaksın, doğum tarihini yazacaksın gayet güzel hesaplıyor. Bana kız dediYa benim tup diye o cin takvimi vs yaniltici oldu. Ama alyansla bakilan kiz. Meme ucu demistiniz burada o kiz. Makasa oturmali olani yapmadilar daha![]()
Bunu da sordum değişmiyormuşÇin takvimi bana kız diyor ama tüp bebekte bence doğru olmuyor ya
Ben biraz stresliyim ya nedense ikili var ondan mı acaba bilmiyorum deli gibi belirti takip ediyorumOyiii ne güzel. Bir gün erken daha iyibende yarın gideceğim görmeye. Doktor 14 gün sonra demişti yarın 10. Gün.
Ve 2 yıl sonunda bugün nihayet 7+4 olabildik :) sizlerin ne güzel 10, 11 haftalara geldi.
Birde bende idrar yolu enfeksiyonu başladı sanırım. Yoğun alt karın ağrısı oluyor. Yarın onuda göstereceğim.