Yaa ne güzel bende deniycem ya teşekkürlerGece beslenmesini 9.ayda kestik.ben uyumadim yaninda babamiz uyudu ben diger odadaydim.o uyuttu hep sagolsun.1 haftada alisti.
Evet tekrar hamileyim.oglum ayin 18nde 1 yasina girdi.suan 5aylik hamileyim.hayirlisi olsun hakkinizdaTekrarmı hamilesiniz acaba eger öyleyse önceki bebeğiniz ne kadarlık bende düşünüyorum da
Bende istiyorum özel nedenlerden dolayıEvet tekrar hamileyim.oglum ayin 18nde 1 yasina girdi.suan 5aylik hamileyim.hayirlisi olsun hakkinizda
Bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbimEvet tekrar hamileyim.oglum ayin 18nde 1 yasina girdi.suan 5aylik hamileyim.hayirlisi olsun hakkinizda
Estafurullah.yok hayir hic tedavi gormedim.simdikide supriz oldu dogumdan sonra 5.ayda adet görmeye basladim megerse bu dogurganliga isaretmis.8.aydada hamile kaldimBende istiyorum özel nedenlerden dolayı
İlk bebeğiniz tedavi ilemi oldu acaba tedavi ise bunda da tedavi gördünüzmü çok sıkıyorum kusura bakmayın lütfen
Amin canim cok teşekkür ederimBu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Yaaa ne güzel ben ilkini tedavi ile olduEstafurullah.yok hayir hic tedavi gormedim.simdikide supriz oldu dogumdan sonra 5.ayda adet görmeye basladim megerse bu dogurganliga isaretmis.8.aydada hamile kaldim
Allah sagliklisindan hayirli zamanda istediğiniz kadar evlat nasip etsin insaALLAH..Yaaa ne güzel ben ilkini tedavi ile oldu
Kürler takviler felan belki kendiliğinden olur diyorum bende dualarınız eksik etmeyin lütfençok şanslısınız ya
Göstermedi kuzucum ya haftaya ayrintili ultrason var ozaman belli olur artik.hamilelik iyi cok şükür yiğit mirza cok hareketli gün icinde epey yoruluyorum ama babamiz sagolsun yardimci oluyorda dinlenebiliyorum.YesilElmaTT cnm bebeğinin cinsiyeti ne sorcam sorcam unutuyorum nasıl gidiyo hamilelik
Amin inşallah teşekkür ederimAllah sagliklisindan hayirli zamanda istediğiniz kadar evlat nasip etsin insaALLAH..
Amin canım benim teşekkür ederimAmin inşallah teşekkür ederimrabbim bebeğinide senide korusun inşallah sağlıkla kavuşun
Aylaaa çok tatlısınTeyzeler bizde bugun 1 yasımıza girdik.Bi aile fotoğrafımızı paylaşalım dedik ❤Eki Görüntüle 2722792 Eki Görüntüle 2722800 Eki Görüntüle 2722802
Babalar gerçekten iyi ki varlarGöstermedi kuzucum ya haftaya ayrintili ultrason var ozaman belli olur artik.hamilelik iyi cok şükür yiğit mirza cok hareketli gün icinde epey yoruluyorum ama babamiz sagolsun yardimci oluyorda dinlenebiliyorum.
Siz nasilsiniz fistiklar nasil?
Teşekkür ederiz teyzesi ❤❤Aylaaa çok tatlısın
Çok iyi sizinki deMaasallah ona nazar degmesin inş.Emiyorsa anne sutunden ihtiyacini alirmis fazlasi börek yorarmış emmiyorsa cok az gunluk verin zaten ekmekten bile aliyor ihtiyacini ya da yediği çok az peynirden .Ooo siz aşmissiniz doner pizzaaben de bir kez cçok az evde yaptigim pizzanin kenarini verdim sama.çok cok az Benimki de hep ortalamanin ustuydu ki hala bile 10.700 gayet iyi irtalamanin ustu ama aaylik iate son 2 ayda 400 gr civari almasi gerekirken benimki 3 ayda 500gr alinca canim sıkıldi sanirim son 1 aydir diş etkili belki dis olasa toplamda yine 700 800 gr.ı bulurdu.Ben de kan tahlili için doktora götüreceğim bakalim orada nasil ölçecek doktor
Belki hareketli olduğu için kilosu öyledir. Koşturuyor baksana kuzu... beni oğlan henüz sıralama aşamasında. Sıralayarak koşturuyor :)Kızlar kızımı dr kontrolüne götürdüm üç ayda 1300g almış ama kilosu ortalamanın altında ama dr gayet iyi persentil eğrisi yükselmiş dedi. Kan tahlili yaptırdık demiri b12si vs çok iyi çıktı ki ben kan ilacını uzun süredir vermiyordum. 11aylıktan beri yürüyor bu arada hatta bu aralar koşmalara başladı. Kan ilacını aksattım içiremiyorum dedim gerek yok pekmez ver dedi. Mamayı azalt günde iki kere yeterli üç ana iki ara öğün ver dedi. Bal inek sütü verebilirsin tuzada ihtiyacı var az kullanabilirsin dedi ki ben uzun zamandır ev yemeklerimizi yediriyorum. Kıymalı sebze yemeklerine çok önem veriyor dr um o konuda sıkıntı yok yiyo çok şükür yoğurdu yemeklerin yanında eksik etme dedi o da tamam onuda seviyor ben probiyotik yoğurt mayalıyorum. Peyniri de yumurtayla karıştırıp tereyağında pişirip veriyorum sabahları zeytin pekmez reçel fındık ezmesi tereyağ bunlardan hep ver dedi. Çeşitli olsun dedi. Aşısını oldu dün ateşlendi gece bugün iyi ama iştahı azaldı burnu akıyo iburamin zero veriyorum dedim süper onu ver düzenli olarak bu aylarda dedi.gayet sağlıklı bir bebek hiçbir sıkıntısı yok dedi kilo konusuna takılma minyon ama sağlıklı dedi zaten takılmıyorum maşallah kiloda geri ama diğer konularda yetişemiyoruz hızına hanımefendininbeslenme listesi verdi orada örnek menüler var işime yarayacak gibi. Bu arada sormayı unuttum balık yağı veriyorum haftada bir gün balık tüketiyor ama yeterli görmediğim için balık yağı veriyorum dr a söylemeyi unuttum
Dogum gunu kutlu olsun prensesin, nice saglikli, mutlu ve basarili yillari olsunKızlar dün 1 yaşına girdi kızım 1 yaş kontrolü ne götürdük idrar kan tahlili verdik kanımızda Demir eksikliği çıktı biraz idrarımız temiz.Kilomuz 10 kg bana az geldi kilosu sağlıklı beslemeye dikkat etmiştim kilo alamamış doktor normal dedi neyseki artık 1 yaş oldu yavaştan herşeyi yedireceğim.Kakalarımız kokuyor diye söyledim normal dedi.İdararımız da kokuyor du ama enfeksiyon çıkmadı şükür.Geceleri ağlayarak uyanmaları sordum doktora olabiliyor bazı bebekler uyumuyor diyo.Uyku ilacı gibi birşey verdi rahatlar diye.Bugün uyku ilacı vericem artık çok perişan oldum her gece her gece ağlama krizleri azcık rahatlasın uyusun belki unutur heer saat başı kalkmayı bilemiyorum napıcam
Ben formül süt için söylemedim,inanin o konuda bir bilgim yok,fazla tuz verilmesi böbrekleri yorar dedim.Tahminimce formül sut icinde de tuz vardir emin degilim tabi. Normal ek gıdadaki tuz oranından soz ettim.Yani her şeyi tuzlu yedirmiyorsaniz bir sey olmaz benc3 .Ben mesela yogurtla verebilecek şeyler icin hiç tuz kullanmam.Kofte yapiyorum tuz atmiyorum cunku yogurtla yiyor gerci benimki her seyi yogurtla yiyorÇok iyi sizinki de
ben 8 aya kadar emzirebildim. Formül sür veriyorum. fazla mı acaba günde 3 kere 240 ml. içiyor. Yorar mı ki böbrekleri?