2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende istiyorum özel nedenlerden dolayı
İlk bebeğiniz tedavi ilemi oldu acaba tedavi ise bunda da tedavi gördünüzmü çok sıkıyorum kusura bakmayın lütfen
Estafurullah.yok hayir hic tedavi gormedim.simdikide supriz oldu dogumdan sonra 5.ayda adet görmeye basladim megerse bu dogurganliga isaretmis.8.aydada hamile kaldim

Estafurullah.yok hayir hic tedavi gormedim.simdikide supriz oldu dogumdan sonra 5.ayda adet görmeye basladim megerse bu dogurganliga isaretmis.8.aydada hamile kaldim
Yaaa ne güzel ben ilkini tedavi ile oldu
Kürler takviler felan belki kendiliğinden olur diyorum bende dualarınız eksik etmeyin lütfen çok şanslısınız ya

YesilElmaTT cnm bebeğinin cinsiyeti ne sorcam sorcam unutuyorum nasıl gidiyo hamilelik
Göstermedi kuzucum ya haftaya ayrintili ultrason var ozaman belli olur artik.hamilelik iyi cok şükür yiğit mirza cok hareketli gün icinde epey yoruluyorum ama babamiz sagolsun yardimci oluyorda dinlenebiliyorum.
Siz nasilsiniz fistiklar nasil?

Babalar gerçekten iyi ki varlarBizde iyiyiz canım okula gidiyorduk şimdi tekrardan uzaktan eğitim oldu çocuklarla uğraşırken zor oluyor öyle işte cnm

Çok iyi sizinki de
ben 8 aya kadar emzirebildim. Formül sür veriyorum. fazla mı acaba günde 3 kere 240 ml. içiyor. Yorar mı ki böbrekleri?

Belki hareketli olduğu için kilosu öyledir. Koşturuyor baksana kuzu... beni oğlan henüz sıralama aşamasında. Sıralayarak koşturuyor :)

Dogum gunu kutlu olsun prensesin, nice saglikli, mutlu ve basarili yillari olsun .

Çok iyi sizinki de
ben 8 aya kadar emzirebildim. Formül sür veriyorum. fazla mı acaba günde 3 kere 240 ml. içiyor. Yorar mı ki böbrekleri?
Ben formül süt için söylemedim,inanin o konuda bir bilgim yok,fazla tuz verilmesi böbrekleri yorar dedim.Tahminimce formül sut icinde de tuz vardir emin degilim tabi. Normal ek gıdadaki tuz oranından soz ettim.Yani her şeyi tuzlu yedirmiyorsaniz bir sey olmaz benc3 .Ben mesela yogurtla verebilecek şeyler icin hiç tuz kullanmam.Kofte yapiyorum tuz atmiyorum cunku yogurtla yiyor gerci benimki her seyi yogurtla yiyorbugun omlat yaptim tereyagli peynirli sirf organik yunurta yesin diye gun aşiri veriyorum ,yemedi ,çok ugrastim sinirlendim,inat ettiim sonra aklima geldi,uzerine yogurt koydum yediyogurt tuzu aratmiyor bence. Yani doktorunuza sorun.Formul sut tuz acisindan zarar vermez

Arkadaşlar merhaba ara ara girip okuyorum yazılanları oğlumun arkadaşları ne durumda diye .Yaşına giren miniklere iyiki doğmuşlar diyorum, Allahım hepsine sağlıklı, huzurlu, mutlu ömürler versin ınşallah Dünde bizim doğum günümüzdü küçük bir kutlama yaptık hatıra kalsın diye. Tabi foto çekmek çok zor oldu çok hareketlendik biz.Dişlerimiz hiç çıkmamıştı bir anda son bir haftada iki alt diş birden geldi.Hala yürüyemiyoruz kesintisiz olarak. Ama yedi sekiz adım atıp düşüyor.Geceleri çok uyanıyoruz malesef çok yoruluyorum. Dört beş defa kalkıyor emip yatıyor.Dişten dolayı iştah pek yok .Ama yavaş yavaş iştahı geliyor ilk defa brokoli çorbası verdim bugün çok güzel içti .Biraz ağlak bir çocuk olduk oda da tek başına asla durmuyor yanında mutlaka birini istiyor .Bayağı hareketiyiz yani 69 kilodan 61 kiloya düştüm bir yandan işime geldi hareketli olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…