Ayni canim malesef 3 4 gündür geceleri hic uyumasa daha iyi diyorum resmen abartmiyorum yarim saatte bir uyaniyor meme vermezsem geri uyumuyor benimkide 1 haftada iki diş cikardi ona bagliyorum gün icindede biraz huzursuzlugu var benimkininMerhabalar bu aralar bebeginizin uyku düzeni nasil?Yazışma oldu mu farkinda degilim.Benimki 3 gundurr delirmis durumda gece cok sık kalkiyor uiykuya dalamiyor.Surekli emmek istiyor.Gunduz de 2 gundur uyumuyor ama gunduz cok neşeli agrisi sizisi yok.Di çıkarıyoruz yine 5 6 tane birden ondan diyorum gunduz gayet iyi.Baktim atak haftasi diyor 52..haftadayiz biz.Sizde de ayni mi ?Ayni degilse diş ve atak ayni anda diyecegim artik ama dislerin ucu gorundu yani zorlamamsi lazim öncekilerde dişin ucu çıkınca rahatlamistik.Bilemedim
Öyle mi?O zaman diştendir,ben korkuyorum tum dialwrini ayni anda çikaracak bu gidişleAyni canim malesef 3 4 gündür geceleri hic uyumasa daha iyi diyorum resmen abartmiyorum yarim saatte bir uyaniyor meme vermezsem geri uyumuyor benimkide 1 haftada iki diş cikardi ona bagliyorum gün icindede biraz huzursuzlugu var benimkinin
Maasallah ona,yeni yaşı kitlu olsun,çpk mutlu olsun miniginiz.Teyzeler bizde bugun 1 yasımıza girdik.Bi aile fotoğrafımızı paylaşalım dedik ❤Eki Görüntüle 2722792 Eki Görüntüle 2722800 Eki Görüntüle 2722802
Teşekkür ederiz canımmÖyle mi?O zaman diştendir,ben korkuyorum tum dialwrini ayni anda çikaracak bu gidişleins hemen geçer de uyuyabiliriz biraz dsha.
Maasallah ona,yeni yaşı kitlu olsun,çpk mutlu olsun miniginiz.
Yaa masallah size ne guzel bi tablo prensese ayrı bayıldım tabikiTeyzeler bizde bugun 1 yasımıza girdik.Bi aile fotoğrafımızı paylaşalım dedik ❤Eki Görüntüle 2722792 Eki Görüntüle 2722800 Eki Görüntüle 2722802
Kac öğün yiyor mesela günde? Masallah onaGunaydin herkese 1 yaş aşisi olduk bugun.Bizimki 3 ayda 500 gr almiş boyu da 3 cm uzamiş.Aslinda biliyorim artik 1 senede ancak 1 en fazla 1.5 kilo alacakalr ama ekgidayla aramiz yok ya sizin artislar kac gr oldu onunla ilgisi var mi diye merak.ediyorum.
Çook teşekkür ederiz canımm inşallahYaa masallah size ne guzel bi tablo prensese ayrı bayıldım tabikinice guzel yaşları olsun kuzumun ❤❤❤
Ayda 400-500 gr gayet iyi aman maasallah nazar degmesin.Biz en son 9 aylikkken tartilmistik 10 kilo 250 gr idi boyu da 75 idi bir de bugun tartildik 3 ayda 500 gr almiş kikosu i10.750 boyu da 78cm .Gelisimi yan8 boy kilo gayet iyi de yavasladi bu ara ek gida yani gunluk yogurt yer,meyve yer ama cok degil çorba icer ama aslinda gunu gunune tutmuyor bazen bir bakiyirum iyi yiyir bazen ki cogu zamana agzina bir sey sürmez kahvalti etmeyi sevmiyor .Bugun peynirli ve biraz da ekmek ici attim icine tereyagli omlet yaptim inanin sabarlh 11den oglen 1'e kadar ancak bitirtebildim o da oyunla.İste haftada 1 ya da 2 defa organik irmiklw meyveli pekmezli muhallebi yapiyorum muhallebiye yuklenmwk istemiyorum çok.Gecen karnabahar yedi bayildi dun yine yaptim agzina surmedi .Yani rayina oturmadi ama ugrasa ugrasa yediriyirum yese bile bur ogun bizde 2 sat sürüyor oyunla ara verme ile ama bitirmeye calisiyorum yoksa o ogunden tam besin alamiyor .Ben tabi hic salca ve tuz kulanmiyorum yani normal yemek yedirmiyorum genelde hee seyi yoğurtluyorum. Siz oturttunuz mu yeme düzenininizi?Kac öğün yiyor mesela günde? Masallah onabenimkinin arasi iyiydi aslinda ek gidayla ama bi 15 gündür cok zor yiyor onuda dişe bagliyorum ☹ 11 aylikken 9.500 du 1 yaşında 9.900 çıktı 400 gram almış bizim zaten bu aralikta seyrediyor kilo alımı 400-500 gram ayda. Ama bu ay benimki 3 cm uzamış ona cok şaşırdım normalde cok yavaş uzar boyu dogdugundan beri ayda 1 en fazla 2 cm di
Teyzeler bizde bugun 1 yasımıza girdik.Bi aile fotoğrafımızı paylaşalım dedik ❤Eki Görüntüle 2722792 Eki Görüntüle 2722800 Eki Görüntüle 2722802
Masallah kilosu boyu gayet iyi bencede hic üzülme kafaya takma dedigin gibi bundan sonra kiloda boyda yavaslayacak zaten. Ben 3 öğün yediriyorum gunde 1 kere de meyve veriyorum kahvalti bizdede en zoru ve en sevmediği yumurtayi sevdiremiyorum her türlüsünü denedim en son taze soganli pisirdim onu biraz yedi, 1 öğün mutlaka corba iciriyorum en sevdigi tarhana çorbası onu zorlanmadan iciyor genelde diger öğünde artik bizim yediklerimizden yiyor o gün ne varsa ispanak karnabahar pırasa vs ama nohut kurufasulye vermiyorum hala veremiyorum inanilmaz gazli bi cocuk, bazen makarna veya pilav yiyor yaninda yogurt, bende haftada 1 yada 2 kere muhallebi veriyorum. Corba disindakileri baya zor yediriyorum bu aralar agzini kilitlemeyi öğrenmiş açmıyor ama ispanagi falan onceden severdi mesela. Dedigin gibi bir gunu bir gününü tutmuyor☹Ayda 400-500 gr gayet iyi aman maasallah nazar degmesin.Biz en son 9 aylikkken tartilmistik 10 kilo 250 gr idi boyu da 75 idi bir de bugun tartildik 3 ayda 500 gr almiş kikosu i10.750 boyu da 78cm .Gelisimi yan8 boy kilo gayet iyi de yavasladi bu ara ek gida yani gunluk yogurt yer,meyve yer ama cok degil çorba icer ama aslinda gunu gunune tutmuyor bazen bir bakiyirum iyi yiyir bazen ki cogu zamana agzina bir sey sürmez kahvalti etmeyi sevmiyor .Bugun peynirli ve biraz da ekmek ici attim icine tereyagli omlet yaptim inanin sabarlh 11den oglen 1'e kadar ancak bitirtebildim o da oyunla.İste haftada 1 ya da 2 defa organik irmiklw meyveli pekmezli muhallebi yapiyorum muhallebiye yuklenmwk istemiyorum çok.Gecen karnabahar yedi bayildi dun yine yaptim agzina surmedi .Yani rayina oturmadi ama ugrasa ugrasa yediriyirum yese bile bur ogun bizde 2 sat sürüyor oyunla ara verme ile ama bitirmeye calisiyorum yoksa o ogunden tam besin alamiyor .Ben tabi hic salca ve tuz kulanmiyorum yani normal yemek yedirmiyorum genelde hee seyi yoğurtluyorum. Siz oturttunuz mu yeme düzenininizi?
Vicdan azabi çekiyorum bazen acaba ekgida az oldugu icin mi diye ondan sordum boy kilo gelisimini acaba ek gida olsa 3 ayda daha mi fazla olur diye .Şu dis donemi gecsin artik telafi edecegim.Ekmegi de seviyor benimkiMasallah kilosu boyu gayet iyi bencede hic üzülme kafaya takma dedigin gibi bundan sonra kiloda boyda yavaslayacak zaten. Ben 3 öğün yediriyorum gunde 1 kere de meyve veriyorum kahvalti bizdede en zoru ve en sevmediği yumurtayi sevdiremiyorum her türlüsünü denedim en son taze soganli pisirdim onu biraz yedi, 1 öğün mutlaka corba iciriyorum en sevdigi tarhana çorbası onu zorlanmadan iciyor genelde diger öğünde artik bizim yediklerimizden yiyor o gün ne varsa ispanak karnabahar pırasa vs ama nohut kurufasulye vermiyorum hala veremiyorum inanilmaz gazli bi cocuk, bazen makarna veya pilav yiyor yaninda yogurt, bende haftada 1 yada 2 kere muhallebi veriyorum. Corba disindakileri baya zor yediriyorum bu aralar agzini kilitlemeyi öğrenmiş açmıyor ama ispanagi falan onceden severdi mesela. Dedigin gibi bir gunu bir gününü tutmuyor☹
Çook teşekkür ederiz canımm inşallah bütün kuzucuklarınAy anasının minik kopyasımusmutlu nice senelerin olsun küçük cimcime
Maşallah canım çok güzelsiniz
Masallah size cok guzel bir aile fotografi olmus. Tekrardan prensesin dogum gunu kutlu olsunTeyzeler bizde bugun 1 yasımıza girdik.Bi aile fotoğrafımızı paylaşalım dedik ❤Eki Görüntüle 2722792 Eki Görüntüle 2722800 Eki Görüntüle 2722802
Canim Bence kilosu cok guzel. Kilo kaybetmektense 3 ayda 500 gr iyi. Bu siralar senin bebis dis te cikariyor hic yemeyebilir ve hareketlendilerde hic yerlerinde durmuyorlar. Sen moralini bozma her bebis cok farkli saglikli oldugunu bildigin surece bebislerin keyfini cikarmak gerek.Ayda 400-500 gr gayet iyi aman maasallah nazar degmesin.Biz en son 9 aylikkken tartilmistik 10 kilo 250 gr idi boyu da 75 idi bir de bugun tartildik 3 ayda 500 gr almiş kikosu i10.750 boyu da 78cm .Gelisimi yan8 boy kilo gayet iyi de yavasladi bu ara ek gida yani gunluk yogurt yer,meyve yer ama cok degil çorba icer ama aslinda gunu gunune tutmuyor bazen bir bakiyirum iyi yiyir bazen ki cogu zamana agzina bir sey sürmez kahvalti etmeyi sevmiyor .Bugun peynirli ve biraz da ekmek ici attim icine tereyagli omlet yaptim inanin sabarlh 11den oglen 1'e kadar ancak bitirtebildim o da oyunla.İste haftada 1 ya da 2 defa organik irmiklw meyveli pekmezli muhallebi yapiyorum muhallebiye yuklenmwk istemiyorum çok.Gecen karnabahar yedi bayildi dun yine yaptim agzina surmedi .Yani rayina oturmadi ama ugrasa ugrasa yediriyirum yese bile bur ogun bizde 2 sat sürüyor oyunla ara verme ile ama bitirmeye calisiyorum yoksa o ogunden tam besin alamiyor .Ben tabi hic salca ve tuz kulanmiyorum yani normal yemek yedirmiyorum genelde hee seyi yoğurtluyorum. Siz oturttunuz mu yeme düzenininizi?
Ben sabahleyin yulaflı meyve yediriyorum bazen yoğurtlu, bazen yumurta. Bilmiyorum yani eşim yumurta verme her gün diyor ama bana kalsa vereyim. Akşam ve öğlen ne yaparsam ondan yediriyorum. Az tuzlu yapıyorum yemekleri, salça da kullanıyorum. Arada bazen çok yediremeyeceğim bir yemek yaptıysam ona özel tuzsuz salçasız bir şeyler uyduruveyorum. İşte havuç patates haşlama gibi, sebze çorbası gibi. 3 öğün yiyor. Meyveyi dediğim gibi sabah kahvaltısında alıyor. Aralarda da formül süt içiyor. Sizce kesmeli miyim artık formül sütü? Günde 3 kere ek gıda 3 kere de formül süt içiyor. Doktor formül sütü 2 ye düşürebilirsin dedi ama ben düşüremedim. Uyumadan önce hep süt içiriyorum. Seviyor istiyor, iştahla içiyor.Ayda 400-500 gr gayet iyi aman maasallah nazar degmesin.Biz en son 9 aylikkken tartilmistik 10 kilo 250 gr idi boyu da 75 idi bir de bugun tartildik 3 ayda 500 gr almiş kikosu i10.750 boyu da 78cm .Gelisimi yan8 boy kilo gayet iyi de yavasladi bu ara ek gida yani gunluk yogurt yer,meyve yer ama cok degil çorba icer ama aslinda gunu gunune tutmuyor bazen bir bakiyirum iyi yiyir bazen ki cogu zamana agzina bir sey sürmez kahvalti etmeyi sevmiyor .Bugun peynirli ve biraz da ekmek ici attim icine tereyagli omlet yaptim inanin sabarlh 11den oglen 1'e kadar ancak bitirtebildim o da oyunla.İste haftada 1 ya da 2 defa organik irmiklw meyveli pekmezli muhallebi yapiyorum muhallebiye yuklenmwk istemiyorum çok.Gecen karnabahar yedi bayildi dun yine yaptim agzina surmedi .Yani rayina oturmadi ama ugrasa ugrasa yediriyirum yese bile bur ogun bizde 2 sat sürüyor oyunla ara verme ile ama bitirmeye calisiyorum yoksa o ogunden tam besin alamiyor .Ben tabi hic salca ve tuz kulanmiyorum yani normal yemek yedirmiyorum genelde hee seyi yoğurtluyorum. Siz oturttunuz mu yeme düzenininizi?
Maasallah bebeginizeCanim Bence kilosu cok guzel. Kilo kaybetmektense 3 ayda 500 gr iyi. Bu siralar senin bebis dis te cikariyor hic yemeyebilir ve hareketlendilerde hic yerlerinde durmuyorlar. Sen moralini bozma her bebis cok farkli saglikli oldugunu bildigin surece bebislerin keyfini cikarmak gerek.
ben her seyi veriyorum bebegime. Salcali ve az tuzlu yemekleri de 8. Aydan beri veriyorum. Ben 4. ayda tadimlara baslamistim , dr 6. Ayda her seyi verebilirsin demisti bana.
Maasallah onaBen sabahleyin yulaflı meyve yediriyorum bazen yoğurtlu, bazen yumurta. Bilmiyorum yani eşim yumurta verme her gün diyor ama bana kalsa vereyim. Akşam ve öğlen ne yaparsam ondan yediriyorum. Az tuzlu yapıyorum yemekleri, salça da kullanıyorum. Arada bazen çok yediremeyeceğim bir yemek yaptıysam ona özel tuzsuz salçasız bir şeyler uyduruveyorum. İşte havuç patates haşlama gibi, sebze çorbası gibi. 3 öğün yiyor. Meyveyi dediğim gibi sabah kahvaltısında alıyor. Aralarda da formül süt içiyor. Sizce kesmeli miyim artık formül sütü? Günde 3 kere ek gıda 3 kere de formül süt içiyor. Doktor formül sütü 2 ye düşürebilirsin dedi ama ben düşüremedim. Uyumadan önce hep süt içiriyorum. Seviyor istiyor, içiyor.
Benim oglusum 3 ayda 1200gr aldi . Ama yiyen bir bebek. Kahvaltiyi guzel yapar oglen meyve veya corba aksam aksam yemegi ve yogurt. Sadece 3 ogun veriyorum aralarda emziriyorum.Maasallah bebeginizeHareketli olmasına ragmen kilo alimi nasil yani ne kadar almis son 3 ayda?
Maasallah onaBelki normal yemek vermesigim icin tatlarini sevmiyordur benimki ama daha böbrekleri ve bagirsaklari hazir degil ki tuza baharata yağlı şeylere yani bizim yediklerimize belki yanlis düşünüyorum ama bana oyle geliyor Peki kilo alimi nasil yani ayda ortalama ne kadar alıyor?
Maasallah ona ,Allah nazardan saklasın.Ben de asılayim yemeklere o zaman,burada fikir ve deneyim paylaşmak işe yariyor gercekten tesekkur ederim, bana diger cevap veren deneyimlerini paylaşan anneler ile birlikte ışık oldunuzBenim oglusum 3 ayda 1200gr aldi . Ama yiyen bir bebek. Kahvaltiyi guzel yapar oglen meyve veya corba aksam aksam yemegi ve yogurt. Sadece 3 ogun veriyorum aralarda emziriyorum.
Çok tesekkur ederim canım sagolMasallah size cok guzel bir aile fotografi olmus. Tekrardan prensesin dogum gunu kutlu olsun.