2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Güzel anneler bugün de benim oğluşumun doğum günüydü. Evlatlarımızla nice güzel yıllarımız olsun, Rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah Biz de kendi aramızda küçük bir parti yaptık anne ve babalarımız geldi şehir dışından bizi yalnız bırakmamak için. Küçük ama güzel bir partiydi. Sağlıklı, huzurlu ömürleri olsun miniklerimizin ❣

Bu arada burun akıntısı devam ediyor,hatta benim de burnum akmaya ve öksürmeye başladım.Koronadan korkmuyor değilim.
Canım iki kere korona geçirdim ..Burun akıntısı olmuyor .Eklem ağrısı ve boğaz ağrısı ile başlıyor .Birincisinde bel ağrısı,ikincisinde boğaz ağrısı ile başlamıştı.Bende de var burun akıntısı ,öksürme su an .Aşıdan sonra ipek de başladı .Sonra bende.

Kızlar dört gundur bende ve alyada şiddetli öksürük var burun akıntısı ve hapşırmayla başladı. Ateşimiz eklem boğaz ağrımız yok. Ne yaptıysam geçmiyor geceleri öksürmekten uyuyamıyor surekli burnu doluyo çekiyoruz tekrar aynı mafoldu çocuk uyku falan uyuyamıyorum ya tıkanırsa nefes alamazsa diye. Yarın dr a gidicez ama ben fena korkuyorum ciğerlerine inmişmidir diye

Uyku ilacını vermedim kıyamadımm ya hala aynıyız gece acı acı ağlayarak uyanıyoruz.Oda karanlık evet loş ışıkta denedik ışıklıda denedik olmadı emmeyle alakalı dişde çıkarıyor gece beslenmesini kesmeyi denedim ama olmadı çok çok ama çok ağlıyor dayanılacak gibi değil ağlamaları nasıl yapıcam bilmiyorum.Biraz daha aklı başına gelince belki anlarda bıraktırmaya çalışırım.Kızımda ilginç bir şekilde ağlama var gözleri kapalı şekilde ağlıyor.Odayı ayırdım bir ay oldu yalnız korkuyor mu diye düşündük Gece yanımızda yatırıyoruz ama hep aynı.

İlacı vermedim canım ya Melisa çayını deniyorum iki akşamdır.Şuan değişen bir şey yok.

Canim melisa uyku yapar rahatlatir ben kendimde icmistim.uyku probleminiz gece beslenmesini kesmedigin surece sık kalkmalar illaki yaşanır ben aydan beri gece emzirmiyorum.uykulari daha iyi masallah
Nasıl bıraktırdın gece emmelerini ben denedim ama başaramadım ya çok acı acı ağlıyor dayanılmaz yani 1 yaştan sonra da gece beslenmesini kesin diyor doktorlar ama nasıl kesicez bilmiyorum.Kademeli olarak denedim ama yok olmuyor illa emecek.

Benimki gece beslenmesi yapmıyor. O yüzden uykularından önce veriyorum. İçemediğini bırakıyor bazen.
bana da çok geliyor. Ama bazen mama mama diye istiyor. Saldırıyor. Bilemedim ki. Bize de inek sütü veriyorlardı. En iyisi doktora soralım bakalım be diyecekler. Haber edelim birbirimize doktorun cevaplarını :)

Canım benimki de 2-3 gece ağladı. Ben kucağımda taşıdım, anlatmaya çalıştım, uyutmaya çalıştım. şimdi uykuya ihtiyacın var dedim. Eğer 1-2 saat kadar durmadan ağlasaydı verecektim ama 1 saat sonra uyudu. Gerçekten açlıktan ağlamıyor, alışkanlık diye de kendimi teselli ettim. İyice çıkmaz bir ağlama krizine girince ilgisini başka bişeye çektim. Cama tık tık yaptım hiiiih, diye ses çıkarttım. Aaa kuş mu uçtu noldu ki dedim. Hani dikkati dağılsın ağlamasın diye. Çok zor geldi bana da ama diğer türlü de bitmiştim, benden hayır gelmiyordu gündüzleri yorgunluktan. Ne zamandır gece deliksiz uyumamıştım. Doktor da gece beslenmesi yapmasın uyku da önemli deyince. Ben de böyle bıraktırdım. 3 gecede alıştı.

Benimki de öyle bir mama delisi.

Güzel anneler 12. ay aşısını ne zaman yaptırdınız? 21 kasımda 1 yaşına girdik. Bugün yaptırsam olur mu aşılarını? 2 hafta sonra işe başlayacağım da uyku konusunu düzene sokmam lazım. O yüzden bir an önce aşısını yaptırayım diyorum.

Bence bir yeri agriyor dişteen olabilir,demek ki gece agriyla uykusundan uyaniyor ve memede sakinleşiyor, doktorunuza sorun,dis donemindeyse azı disi çıkıyorsa ozelkikle ağrır.uzun surerse sorun.Aklima geldi gun icinde surekli verdiginiz bir ilac ya da yiyecek yapiyor olabilir mi ?Ralhatsiz ediyordur.

Yok canım hiçbir ilaç vermiyorum kendim sadece troid ilacı alıyorum oda günlük almam gereken tam hapı ikiye bölüp alıyorum.Diş çıkarıyoruz zaten o da yapıyor ama daha çok emme alışkanlığı bence.Doktora sordum çok doktor gezdim özeli devleti uyku sorunuyla ilgilenmiyorlar bile sonra da bıraktım doktora gitmeyi çözüm bulamadım sadece uyku ilacı veriyor .

Anladim.Bazi kan ve vitamin ilaclari da huzursuz ediyormus ,öyle duymuştum .Benimki de cok duskun ama oyle dediginiz gibi bir aglamasi yok evet gece agliyir meme icin ama isteme aglamasi.Umarim çabuk gecer .Sabir ve kolaylik diliyorum hem bebeginize hem size.

Bizim doktorumuz 6.aydan sonra bile kesebilirsin gelisimi iyiyse demisti.ben 9.aydan sonra kestim.babamiz yardim etti.beni gormedi 1 hafta falan ben yatmadım yaninda babamiz uyuttu hep.evet aliskanliklari kirarken agliyorlar illaki ama bu onlarin iyilikleri icin.sonucta kesintisiz uykuda şart bedenlerine.kolay gelsin

Kesinlikle uyku ilaci taraftari degilim.bende sen gibiydim dr a sordum çözüm yok direk uyku ilaci yazdi arastirdim bagimlilik bile yapiyormus almadimda vermedimde.sende vermemissindir insaallah.gece beslenmesini kesince duzeldi cok şükür.birde gunduz uykularini vaktinde uyutup kalkinca rayina oturuyor

Aşıdan sonra bebeğinin burnu akan var mı?
3 gündür nezle olmuş gibi burnu önce tıkanıyor sonra akıyor.
Anaa ondanmiymis acaba.bizde dun nezle olduk aksam burun tikanikligindan uyuyamadi sonra akiyor dedigin gibi.bizde aşı sonrasi gece bacağının ustune basamadi birsure cok huzursuzdu.korktumu acidimi bilemedik.ama bizim 2 gun oldu vurulali dedigin gibi ayni.asidan dolayi oldugunu bilmiyordum.banyo yaptirdik üşüttük cocugu demistik

Masallah kuzuya evet bu cok dogru inmemis testisler ilerde varikosele kadar yol acıyor erken tani kucuk bir operasyonla onune geciliyor ama ilerlerae varikosel olup kısırlığa bile yol açabiliyor.bizim dr muzda kontrol eder hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…