- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
❤teşekkür ediyoruz canımAilenle birlikte sağlıklı mutlu nice yaşların olsun inşallah mete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
❤teşekkür ediyoruz canımAilenle birlikte sağlıklı mutlu nice yaşların olsun inşallah mete
Ateşi,ishali yoksa ve burnu akıyorsa 1 haftaya hafifler bence.Siz.bu ara sıcak tutmaya bakin gogsune onu yakmayacak sıcaklıkta kücuk bezler koyun balgaminin atilmasina yardimci olur bir de sık sık burnunu temizleyin.Bir de klasik yöntem terletin ama gerci biliyorsunuzdur cok dikkat edin terlediginde hemen giysilerini degistirin uykudaysa da sirtina gogsune kucuk bezlerden koyun terini alsin yoksa iyice hasta olur.olur,giysilerini degistirriken bir yerden soguk almasin.Çok gecmiş olsun miniğinize.Kızlar merhaba.umay 2 gündür burnu akıyor ya üşütmüş sanırım. Ne yapabilirim öneriniz var mı? Balgamı da var galiba gece çok hırıltılıydı sanki boğazında balgam var gibi. Doktora götürsem mi evde geçmesini beklesem mi? Umay asla ıhlamur naeine limon içmiyor ne yaptıysam içiremedim içine şeker kattım yine içmedi. Başka ne yapabilirim acaba? Şimdilik burun akıntısı ve balgam dışında sıkıntımız yok gibi
Sevdikleriyle güzel, saglikli mutlu ,uzun yılları olsun.Dogum gunu kutlu olsun,maaşallah ona.Artık 1 yaşındayım
Çok teşekkür ediyoruz ❤Sevdikleriyle güzel, saglikli mutlu ,uzun yılları olsun.Dogum gunu kutlu olsun,maaşallah ona.
Bende aynıyım ama hala gelmedi adetim bir umut2 negatif sonucum var elimde ama hayırlısı tabi canım.
Aminn kuzum çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun insallahÇok sevindim senin adına canım...Gozunaydin.Allah Ayla ya sağlık versin .İkinciyi de istedigin zaman ,en hayirlisindan nasip etsin inşallah ...
Allah hayırlı uzun ömür,sağlık,güzellikler versin canım doğum günü kutlu olsun Metenin Hayırlı evlat olsun insallah hepimizin yavrusuArtık 1 yaşındayım
Masallah delikanliya, Nice mutlu, saglikli ve basarili yillari olsun..Artık 1 yaşındayım
Adres gonder gelelim .Eki Görüntüle 2721094 Kızlar sizi de bekleriz
Geleceksiniz gönderirim tabiki ama sen yurt dışındasın çok zor gelirsin  Teşekkür ederiz teyzesi bütün yavrucukların güzel saglıklı yaşları olsun insallah ❤Adres gonder gelelim .
Nice guzel yaslari olsun prensesin ❤.
Guzel gunleri olsun yavrunuzun iyi ki doğmuş,maasallah onaSizinle burada tanıştık birbirimize destek olduk fikir alışverişi yaptık endişelerimizi paylaştık sevinçlerimizi üzüntülerimizi heyecanlarımızı yazdık hamileyken doğumdan sonra dr kontrollerinden çıkar çıkmaz buraya girdik iyi ki tanışmışız kızlar arkadaşlığımızın birinci yılı kutlu olsun benim Alya kuşum da bir yaşında teyzoşlar
Teşekkür ederiz canım, sağ ol ❤Allah hayırlı uzun ömür,sağlık,güzellikler versin canım doğum günü kutlu olsun Metenin Hayırlı evlat olsun insallah hepimizin yavrusu
Sağ ol canım ❤Masallah delikanliya, Nice mutlu, saglikli ve basarili yillari olsun..
❤❤❤❤Sizinle burada tanıştık birbirimize destek olduk fikir alışverişi yaptık endişelerimizi paylaştık sevinçlerimizi üzüntülerimizi heyecanlarımızı yazdık hamileyken doğumdan sonra dr kontrollerinden çıkar çıkmaz buraya girdik iyi ki tanışmışız kızlar arkadaşlığımızın birinci yılı kutlu olsun benim Alya kuşum da bir yaşında teyzoşlar
Nice güzel yaşları olsun Alyanın. Dogum günü kutlu olsun❤ Maşallah çok güzel olmuş prensesSizinle burada tanıştık birbirimize destek olduk fikir alışverişi yaptık endişelerimizi paylaştık sevinçlerimizi üzüntülerimizi heyecanlarımızı yazdık hamileyken doğumdan sonra dr kontrollerinden çıkar çıkmaz buraya girdik iyi ki tanışmışız kızlar arkadaşlığımızın birinci yılı kutlu olsun benim Alya kuşum da bir yaşında teyzoşlar
Bu ne guzellik prensesss masallah sana iyiki doğdun minnak kuzucukSizinle burada tanıştık birbirimize destek olduk fikir alışverişi yaptık endişelerimizi paylaştık sevinçlerimizi üzüntülerimizi heyecanlarımızı yazdık hamileyken doğumdan sonra dr kontrollerinden çıkar çıkmaz buraya girdik iyi ki tanışmışız kızlar arkadaşlığımızın birinci yılı kutlu olsun benim Alya kuşum da bir yaşında teyzoşlar
Masallah prensese, dogum gunu kutlu olsun. Sizler ile birlikte nice guzel seneleri olsun.Sizinle burada tanıştık birbirimize destek olduk fikir alışverişi yaptık endişelerimizi paylaştık sevinçlerimizi üzüntülerimizi heyecanlarımızı yazdık hamileyken doğumdan sonra dr kontrollerinden çıkar çıkmaz buraya girdik iyi ki tanışmışız kızlar arkadaşlığımızın birinci yılı kutlu olsun benim Alya kuşum da bir yaşında teyzoşlar