2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar merhaba.umay 2 gündür burnu akıyor ya üşütmüş sanırım. Ne yapabilirim öneriniz var mı? Balgamı da var galiba gece çok hırıltılıydı sanki boğazında balgam var gibi. Doktora götürsem mi evde geçmesini beklesem mi? Umay asla ıhlamur naeine limon içmiyor ne yaptıysam içiremedim içine şeker kattım yine içmedi. Başka ne yapabilirim acaba? Şimdilik burun akıntısı ve balgam dışında sıkıntımız yok gibi
Ateşi,ishali yoksa ve burnu akıyorsa 1 haftaya hafifler bence.Siz.bu ara sıcak tutmaya bakin gogsune onu yakmayacak sıcaklıkta kücuk bezler koyun balgaminin atilmasina yardimci olur bir de sık sık burnunu temizleyin.Bir de klasik yöntem terletin ama gerci biliyorsunuzdur cok dikkat edin terlediginde hemen giysilerini degistirin uykudaysa da sirtina gogsune kucuk bezlerden koyun terini alsin yoksa iyice hasta olur.olur,giysilerini degistirriken bir yerden soguk almasin.Çok gecmiş olsun miniğinize.

IMG-20201111-WA0003.jpg
Kızlar sizi de bekleriz 😂😂

Kızlar Aylanın üstten dişi çıktı 6. Diş bir hafta falan oldu ama böyle etrafı kırmızı kırmızı bugünde biraz kanadı ve biraz ateşi oldu bugun ateş düşürücü verdim düştü ama huzursuz cok zor uyudu ya böyle kanayan oldu mu acaba diyorum enfeksiyon falan mı kaptı bilgisi olan var mı

Sizinle burada tanıştık birbirimize destek olduk fikir alışverişi yaptık endişelerimizi paylaştık sevinçlerimizi üzüntülerimizi heyecanlarımızı yazdık hamileyken doğumdan sonra dr kontrollerinden çıkar çıkmaz buraya girdik iyi ki tanışmışız kızlar arkadaşlığımızın birinci yılı kutlu olsun benim Alya kuşum da bir yaşında teyzoşlar❣️🧿🧿🧿

Eklentiler

• 7B269A19-B9C1-4736-A70B-C7A999321D15.jpeg
    7B269A19-B9C1-4736-A70B-C7A999321D15.jpeg
    111,7 KB · Görüntüleme: 110
  • 1E557123-9718-47F9-BA46-2FD0CC9BE7DF.jpeg
    1E557123-9718-47F9-BA46-2FD0CC9BE7DF.jpeg
    107,2 KB · Görüntüleme: 107
  • 164F5A9D-46AD-45EB-8C79-62B6AACA7635.jpeg
    164F5A9D-46AD-45EB-8C79-62B6AACA7635.jpeg
    86,3 KB · Görüntüleme: 92
  • 4317A629-81D8-44D6-81E3-CFAD9B412468.jpeg
    4317A629-81D8-44D6-81E3-CFAD9B412468.jpeg
    88,7 KB · Görüntüleme: 103
Sizinle burada tanıştık birbirimize destek olduk fikir alışverişi yaptık endişelerimizi paylaştık sevinçlerimizi üzüntülerimizi heyecanlarımızı yazdık hamileyken doğumdan sonra dr kontrollerinden çıkar çıkmaz buraya girdik iyi ki tanışmışız kızlar arkadaşlığımızın birinci yılı kutlu olsun benim Alya kuşum da bir yaşında teyzoşlar❣️🧿🧿🧿
Guzel gunleri olsun yavrunuzun iyi ki doğmuş,maasallah ona🙂

❤❤❤❤🌸

Nice güzel yaşları olsun Alyanın. Dogum günü kutlu olsun❤ Maşallah çok güzel olmuş prenses😘

Bu ne guzellik prensesss masallah sana iyiki doğdun minnak kuzucuk 😍🥰🥰

Masallah prensese, dogum gunu kutlu olsun. Sizler ile birlikte nice guzel seneleri olsun.🎂💐🎉

X