2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Annesi,ablasi ve ailesi 2 tane kayın ve esleri ve cocuklari toplamda 17 kişi onun taraf bizimse annem babam.valla bende kalkismicam sanirim foto cekimi yaptirip aramizda pasta keselim dicem esimede.zorlaniyorum artik agirlastikca canm ya.cok şükür herşey yolunda bebiste iyi buyuyoruz hızla

Oyy kalabalikmis cidden bence dogru karar ne zamandi yiğitin dogum günü oh masallah Rabbim iyilik versin tüm yavrularimiza

18i teyzesi amin canm
Bizimde 17si. Ben yapcam benim annem babam ablam eşi cocukları kardesim eşimin ailesi amcası kuzeni olcak yine 20 kişi oluyoruz ama ilk dogum günü baya hazırlık yapcam yapmışken çağırayım dedim hatıra kalsın tabi sen hamilesin kendini yorma dedigin gibi kendi aranızda yap

Benim de kafam çok karışık .Ben de aynı bu seçenekler arasında gidip geliyorum .Benim ailem burda değil zaten .Kayın valide,kayinpeder ,görünce var .Ben de önce sadece resim mi çeksem dedim.Sonra heveslendim .Ama hazırlık yapsam Kayınvalide ve kayınpeder i cagirsam,görümcem covid servisinde hemşire .Onu cagirmasam ayıp olur ..Cagirirsam hepsini çağırmak lazım.Kararsizim.hala

merhaba kasım 2019 anneleri bebeğim sürekli yüz üstü uyuyor bazen burnunu tamamen döşeğe gömüyor düzeltiyorum uyanıyor nerdeyse 1 yaşına girecek bu saatten sonra endişelenmeli miyim?

Ikinci uykusunu reddeden var mı aranızda? Uyku gözlerinden akmasına rağmen uyumak istemiyor. Ama bu durum şöyle oluyor 2 gün güzel uyuyor 3 gün uyumayı reddediyor. Bu şekilde olan var mı kızlar? Tek uyku için henüz erken değil mi geçicidir umarım

Canim bizim de böyle başladı 1 ay önce. Umarım toparlar ama bizde kalıcı oldu. Günde 1 defa uyuyor. Eğer sabah 6da uyanırsa 2 uyku yapıyor ama çok nadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…