2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim bizim de böyle başladı 1 ay önce. Umarım toparlar ama bizde kalıcı oldu. Günde 1 defa uyuyor. Eğer sabah 6da uyanırsa 2 uyku yapıyor ama çok nadir
Bekleyip göreceğiz o zaman canım. Uyumazsa zorlamıyorum ben de ama o zaman da erkenden uyumak istiyor dayanamıyor

Teşekkür ederiz En tatlı zamanlarına geldiler.
Azı dişi çok zor kolaylıklar dilerim. Bizim de altta 2 taneydi, 4 olmak üzere bu aralar çok gergin.
Kesinlikle cok tatlilar Ben opmelere doyamiyorum. Dis cikartma donemi cok zor . Allah bebislere ve bizlere kolayliklar versin, insallah cok fazla agri cekmeden atlatirlar.
Ben de hala regl olmadim. Subat ta pap smear testi yaptirmam gerekiyor. (Burada senede bir istemiyor bu test) o zaman a kadar de a gitmeyi dusunmuyorum.

Kızlar ben hâlâ regl olmuyorum. 1 yaşına giriyor bebisler. Benim gibi olan var mı?
Ablam 2 yıl boyunca olmamıştı iki cocugunda da. Emzirmeyi bırakınca başladı seninde öyle olabilir canım. Bende oluyorum ama Düzensiz iki aydır olmadım bi korkmuyo değilim vallahi

Valla cocuktan cocuga değişir canım. Ayla 2 3 aydır tek uyku yapıyo yetiyor demekki tek uykuda öyle 2 3 saat değil 1-1.5 saat anca

Kızlar bebisleriniz tek seferde 1 yumurta yiyorlar mi? Mesela çorba, yoğurt ya da diğer şeyleri ne kadar yiyorlar bir öğünde?

Kızlar bebisleriniz tek seferde 1 yumurta yiyorlar mi? Mesela çorba, yoğurt ya da diğer şeyleri ne kadar yiyorlar bir öğünde?
Canım İpek biraz istahsiz benim biliyorsunuz .Kahvaltida mutlaka bir yumurta sarısını bitiriyor .Ama.beyazi ile bütün olarak bitiremiyor daha ..Çorba bir kase içiyor .Yoğurt sevmiyordu .Yeni yeni alışmaya başladı .Bir kaseye yakın yiyor onu da .Yemekleri de hep küçük bir kasesi var .Onu dolduruyorum .Bitirtmeye çalışıyorum genelde ..İlk defa yediği bir yemek ise yarısına kadar koyuyorum ..İpek zaten gazlı bir bebekti çok hassas midesi .Hâlâ biraz ağır yemek yesin gece rahatsız oluyor ama alışması lazım.Damak tadı olusmayacak bu gidişle .Ben de rahatsız da olsa veriyorum artık ..

Maşallah İpeğe yine güzel yiyormuş yumurtayı uzay da bitiremiyor onun için sormuştum, ben peynirli omlet şeklinde veriyorum, yarıdan biraz fazlasını yiyor. 2 de zeytin yiyor. Çorba, yoğurt ve yemekler bizde de birer kâse. Hemen hemen ayniyiz. Ara öğün çok bizde yalnız. Hem meyve yiyor hem emiyor aralarda.

Ben cagirmicam kimseyi kendi aramizda pasta kesip kutlama yapicaz bide foto cekimi yaptıracağım stüdyoda
Bence gorumceyi cagirma sende yapacaksan alınacak kusulecek zamanda degiliz bide o cok risk tasiyor.sen bilirsin tabi

Selam kızlar ❤
Öncelikle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyorum.

12 aydır hiç akmayan ağız salyası 1 haftadır hiç kesilmiyor.Diş mi gelecek acaba?Daha önce diş çıkarırken hiç olmamıştı.
Doğum günümüze 3 gün kaldı.Balon zinciri yapmak için balon sisiriyoruz şu an Mete balonları ısırarak patlatma denemeleri yapıyor.

merhaba kızlar, geçen hafta bebeğim ateşlenmişti tahliller vs derken idrar kültüründe enfeksiyon çıktı. Şimdi antibiyotik kullanıyoruz, ateşi yok keyfi yerinde ama benim keyfim yerinde değil çünkü yemiyor. 5 gündür toplasam 1 kase çorba içmedi, birçok öğünü tamamen atladı, bişey yemediğinde alternatif de sunuyorum ama yok. Sevdiği şeyleri bile reddediyor ben bu minnoşun iştahını nasıl açabilirim?

Canım tatlı seviyor mu? Yemediği zaman tahin pekmez veriyorum ben, yiyor onu hep. Sabahları yemek istemiyor genelde, parmağınla pekmezi dudağına sürüyorum, tadını alınca yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…