Bekleyip göreceğiz o zaman canım. Uyumazsa zorlamıyorum ben de ama o zaman da erkenden uyumak istiyor dayanamıyorCanim bizim de böyle başladı 1 ay önce. Umarım toparlar ama bizde kalıcı oldu. Günde 1 defa uyuyor. Eğer sabah 6da uyanırsa 2 uyku yapıyor ama çok nadir
Bal mısın kaymak mısınnnn o çene nedirr
BeeenKızlar ben hâlâ regl olmuyorum. 1 yaşına giriyor bebisler. Benim gibi olan var mı?
Kesinlikle cok tatlilar Ben opmelere doyamiyorum. Dis cikartma donemi cok zor . Allah bebislere ve bizlere kolayliklar versin, insallah cok fazla agri cekmeden atlatirlar.Teşekkür ederizEn tatlı zamanlarına geldiler.
Azı dişi çok zor kolaylıklar dilerim. Bizim de altta 2 taneydi, 4 olmak üzere bu aralar çok gergin.
Beeendoktor emzirdigin sürece olmaman normal demisti bana canim ama hamile kalabilirmişiz dikkat etmeliymişiz
Maşallah Uzay paşaya yerim onun dolma parmaklarını
Ablam 2 yıl boyunca olmamıştı iki cocugunda da. Emzirmeyi bırakınca başladı seninde öyle olabilir canım. Bende oluyorum ama Düzensiz iki aydır olmadım bi korkmuyo değilim vallahiKızlar ben hâlâ regl olmuyorum. 1 yaşına giriyor bebisler. Benim gibi olan var mı?
Valla cocuktan cocuga değişir canım. Ayla 2 3 aydır tek uyku yapıyo yetiyor demekki tek uykuda öyle 2 3 saat değil 1-1.5 saat ancaIkinci uykusunu reddeden var mı aranızda? Uyku gözlerinden akmasına rağmen uyumak istemiyor. Ama bu durum şöyle oluyor 2 gün güzel uyuyor 3 gün uyumayı reddediyor. Bu şekilde olan var mı kızlar? Tek uyku için henüz erken değil mi geçicidir umarım
Maşallah sana uzay cook tatlısın
Ablam 2 yıl boyunca olmamıştı iki cocugunda da. Emzirmeyi bırakınca başladı seninde öyle olabilir canım. Bende oluyorum ama Düzensiz iki aydır olmadım bi korkmuyo değilim vallahi
Maşallah sana .Uzay ne tatlı olmuşsun.Tam yemelik
Canım İpek biraz istahsiz benim biliyorsunuz .Kahvaltida mutlaka bir yumurta sarısını bitiriyor .Ama.beyazi ile bütün olarak bitiremiyor daha ..Çorba bir kase içiyor .Yoğurt sevmiyordu .Yeni yeni alışmaya başladı .Bir kaseye yakın yiyor onu da .Yemekleri de hep küçük bir kasesi var .Onu dolduruyorum .Bitirtmeye çalışıyorum genelde ..İlk defa yediği bir yemek ise yarısına kadar koyuyorum ..İpek zaten gazlı bir bebekti çok hassas midesi .Hâlâ biraz ağır yemek yesin gece rahatsız oluyor ama alışması lazım.Damak tadı olusmayacak bu gidişle .Ben de rahatsız da olsa veriyorum artık ..Kızlar bebisleriniz tek seferde 1 yumurta yiyorlar mi? Mesela çorba, yoğurt ya da diğer şeyleri ne kadar yiyorlar bir öğünde?
Canım İpek biraz istahsiz benim biliyorsunuz .Kahvaltida mutlaka bir yumurta sarısını bitiriyor .Ama.beyazi ile bütün olarak bitiremiyor daha ..Çorba bir kase içiyor .Yoğurt sevmiyordu .Yeni yeni alışmaya başladı .Bir kaseye yakın yiyor onu da .Yemekleri de hep küçük bir kasesi var .Onu dolduruyorum .Bitirtmeye çalışıyorum genelde ..İlk defa yediği bir yemek ise yarısına kadar koyuyorum ..İpek zaten gazlı bir bebekti çok hassas midesi .Hâlâ biraz ağır yemek yesin gece rahatsız oluyor ama alışması lazım.Damak tadı olusmayacak bu gidişle .Ben de rahatsız da olsa veriyorum artık ..
Ben cagirmicam kimseyi kendi aramizda pasta kesip kutlama yapicaz bide foto cekimi yaptıracağım stüdyodaBenim de kafam çok karışık .Ben de aynı bu seçenekler arasında gidip geliyorum .Benim ailem burda değil zaten .Kayın valide,kayinpeder ,görünce var .Ben de önce sadece resim mi çeksem dedim.Sonra heveslendim .Ama hazırlık yapsam Kayınvalide ve kayınpeder i cagirsam,görümcem covid servisinde hemşire .Onu cagirmasam ayıp olur ..Cagirirsam hepsini çağırmak lazım.Kararsizim.hala
Kutlu olsun yakışıklı ❤Evettt artık benimde "1" yaşım varrrr
Ama hala hiç dişim yok çaktırmayın
Ben de olmuyorum muhtemelen aktif emzirdiğimiz içindir. Korona olmasa doktora giderdim belki ama şu an kafaya takmıyorumKızlar ben hâlâ regl olmuyorum. 1 yaşına giriyor bebisler. Benim gibi olan var mı?
merhaba kızlar, geçen hafta bebeğim ateşlenmişti tahliller vs derken idrar kültüründe enfeksiyon çıktı. Şimdi antibiyotik kullanıyoruz, ateşi yok keyfi yerinde ama benim keyfim yerinde değil çünkü yemiyor. 5 gündür toplasam 1 kase çorba içmedi, birçok öğünü tamamen atladı, bişey yemediğinde alternatif de sunuyorum ama yok. Sevdiği şeyleri bile reddediyor ben bu minnoşun iştahını nasıl açabilirim?