Herkes sirasini bilecek derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes sirasini bilecek derim
buyur bacimniye kimsenin sesi çıkmıyor hu huuu
Ben anneme geldim fırsat buldukça uyuyorum annemlerle vakit geçiriyorum valla iyi oldu rahatladım biraz ne yemek derdi var ne çamaşır ne ütü Aylaya da bakıyo annemle babam yardımcı oluyo yani şimdide uyuttum Aylayı balkonda annemle babamla kahve keyfi yapıyoruzniye kimsenin sesi çıkmıyor hu huuu
size yazdım benim kız uyandi bakamadimbuyur bacim
ohh ne güzel valla ben annemede gitsem işler peşimi bırakmıyor hiç oturmaya fırsat bulamam tadını çıkar canımBen anneme geldim fırsat buldukça uyuyorum annemlerle vakit geçiriyorum valla iyi oldu rahatladım biraz ne yemek derdi var ne çamaşır ne ütü Aylaya da bakıyo annemle babam yardımcı oluyo yani şimdide uyuttum Aylayı balkonda annemle babamla kahve keyfi yapıyoruz
benimkide bugün 3 gündür pişik 6.yi bekliyoruz bugün yarın çıkar inşallah ya alttaki yan kesicilerden sonra ara verirlermi sizceselam kızlar bizimki yine çook fena pişik olmuş galiba 6.diş geliyo bide Gece uyku saati çok düzenliydi yine zor uyudu. Dişler ne yordu bizi yaaa
Altlarda dörtlendikten sonra ara verirler diye düşünüyorum canım altta dört üstte dört bi süre öyle gider ama bilmiyorum yinede bizim altta iki üstte üç tane varbenimkide bugün 3 gündür pişik 6.yi bekliyoruz bugün yarın çıkar inşallah ya alttaki yan kesicilerden sonra ara verirlermi sizce
bizimde öyle canım bi kaç ay ara verse uyku düzeni kalmadi beşiğine sigmiyo baska bi yere suan alistiramiyorum ek gıda hiç almiyo napcaz böyleAltlarda dörtlendikten sonra ara verirler diye düşünüyorum canım altta dört üstte dört bi süre öyle gider ama bilmiyorum yinede bizim altta iki üstte üç tane var
Yok benim annem anlayışlıdır kıyamaz bize. Ayla uyur uyumaz hadi sende yat diyo sürekli sen otur sen dinlen diyo sagolsun dinleniyorum baya kitap okuyorum yürüyüş yapıyorum kendime vakit ayırıyorum evdeyken iş bitmiyor kiohh ne güzel valla ben annemede gitsem işler peşimi bırakmıyor hiç oturmaya fırsat bulamam tadını çıkar canım
Biz bugun 10 aylik olduk 3 disimiz var 2 gündür uyku düzenimiz yerine geldi zaten uyuyordu ama deliksiz değildi bugün 10.ay fotoğraf çekimi yaptık olduğu kadar tabi herşeye saldırdı bugunle beraber 3 gundur nesemiz yerindeyken aktivite ýapmaya calisiyoruz oyundu agiz burun goz bakalim ne zaman kavrayabilcez derken geciyor gunler yeni dişe kadar biraz tadını cikartalim ek gida yine tabak bitince ağlıyoruz ince motorlada başım derttebizde böyle canimniye kimsenin sesi çıkmıyor hu huuu
Ohh maşallah keyfini çıkart afiyet olsunBen anneme geldim fırsat buldukça uyuyorum annemlerle vakit geçiriyorum valla iyi oldu rahatladım biraz ne yemek derdi var ne çamaşır ne ütü Aylaya da bakıyo annemle babam yardımcı oluyo yani şimdide uyuttum Aylayı balkonda annemle babamla kahve keyfi yapıyoruz
Benimki 2 yda 8 disi tamamladi ve durdu yani 6.5 ayliktan veri ses seda yok ama bubara çok huysuz dislerde 1 aydir hafif kabarma var.Yani alt 4 üst 4 olunca ara oluyir sanirim.Biz de mahbolmustik peş.pese ikişer tane çıkarmıştı. Kolaylik diliyorim sizebenimkide bugün 3 gündür pişik 6.yi bekliyoruz bugün yarın çıkar inşallah ya alttaki yan kesicilerden sonra ara verirlermi sizce
Bendw annemlerdeyim valla ALLAH bin kez razi olsun onlar olmasalar napcakmisiz bilmem.hic gidesim yok benimde.tadini cikar bol bolBen anneme geldim fırsat buldukça uyuyorum annemlerle vakit geçiriyorum valla iyi oldu rahatladım biraz ne yemek derdi var ne çamaşır ne ütü Aylaya da bakıyo annemle babam yardımcı oluyo yani şimdide uyuttum Aylayı balkonda annemle babamla kahve keyfi yapıyoruz
maşallah canım keyfi yerinde olsunda öyle böyle derken 2 ay sonra bir yaşına girecekler ya şaka gibi demiBiz bugun 10 aylik olduk 3 disimiz var 2 gündür uyku düzenimiz yerine geldi zaten uyuyordu ama deliksiz değildi bugün 10.ay fotoğraf çekimi yaptık olduğu kadar tabi herşeye saldırdı bugunle beraber 3 gundur nesemiz yerindeyken aktivite ýapmaya calisiyoruz oyundu agiz burun goz bakalim ne zaman kavrayabilcez derken geciyor gunler yeni dişe kadar biraz tadını cikartalim ek gida yine tabak bitince ağlıyoruz ince motorlada başım derttebizde böyle canim
sagol canım insallah bizde biraz ara veririz.Benimki 2 yda 8 disi tamamladi ve durdu yani 6.5 ayliktan veri ses seda yok ama bubara çok huysuz dislerde 1 aydir hafif kabarma var.Yani alt 4 üst 4 olunca ara oluyir sanirim.Biz de mahbolmustik peş.pese ikişer tane çıkarmıştı. Kolaylik diliyorim size
Ah o beklenen 1 yas geliyor az kaldı bakalım o zaman ne sürprizlerle karsilasicaz valla güncellemeler hızlı gelmeye başladı bu aramaşallah canım keyfi yerinde olsunda öyle böyle derken 2 ay sonra bir yaşına girecekler ya şaka gibi demi
Off eğer öyleyse 5 tane var daha bizim gerçi çok aşırı zorlanıyoruz diyemem ama inan uykuya hasret kalmış yavrum 3 gecedir mışıl mışıl uyuyor belki 3 tede ara verir bellimi olur umut dünyası isteBenimki 2 yda 8 disi tamamladi ve durdu yani 6.5 ayliktan veri ses seda yok ama bubara çok huysuz dislerde 1 aydir hafif kabarma var.Yani alt 4 üst 4 olunca ara oluyir sanirim.Biz de mahbolmustik peş.pese ikişer tane çıkarmıştı. Kolaylik diliyorim size