2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah yükselmez bir daha ateşi de hastaneye gitmek zorunda kalmazsınız

Merhaba herkese,bugun sagljk ocaginda randevunuz vardi.2 ayda 1 kilo almis,boyu da 2 cm uzamiş benim minigimin.Gelisiminin gayet iyi oldugunu soyledi.Kan degeri de 11 cıktı sınirdaymis damlayi sabah akşam kullanacagim artik.Onumuzdeki aya kizamik aşisi randevusu verdi .Gelmeden 1 hafta once yunurta beyazi yedirin,dedi.Alerjisi var mi diye bakalim dedi.Sanirm aşiyla ilgili.Aklinizda olsun. Sonra da 1 yaş da saglik ocagina gidecekmişiz .

Son düzenleme:
Yarın yada pazara memlekete gidiyoruz oto koltuğu aldık ama onu çıkarıp yatak mi yapsam arkayı yoksa koltukta mi götürsek çok kararsız kaldım. Eşim dinlenmeden sabah çıkalım akşama sivasta oluruz diyor o kadar uzun süre dayanabilir miyiz hiç bilmiyorum

Kızlar tek tek alıntılayamadım hepinize çok teşekkür ederim bugun doktora gittik agızındaki mantar geçmiyordu daha cok onun ıcın gitmek istedim çünkü atesi sabaha düştü. Bağışıklık sistemi düşmüş dedi çinko verdı vitamin verdi aguzı için kullandığım ilacı iki katına cıkardı bogazında da cok hafif kızarıklık var dedi o kafamı karıştırdı artarmı acaba diye kan aldı enfeksiyon falan cıkmadı kanı temiz cıktı hastaneden gelince tekrar ılık dus aldırdım uyudu şimdi iyi şükür insallah gece ateşi falan cıkmaz

Gecmis olsun canim seliminde oyle olmustu tahliller temiz hafif bogaz kizarik ve bi dusup bi yükselen ateş. Ayla nin cabuk düşmüş atesi masallah biz antibiyotik kullanmak durumunda kalmıştık insallah tekrar etmez atesi hemencik iyilesir

İnşallah canım cok tesekkur ederim ❤❤

Canım açıkçası yatak cookk rahat olur ama güvenlik açısından oto koltuğu şart. Sonradan pişman olmaktansa bence yolda eziyet çekmek daha mantıklı olur. Biz 17 saatlik yol gittik, 2 gün sürdü. Öyle böyle oyalaya oynaya geldik kazasız belasız. Uyurken oto koltuğundaydi o sırada biraz hızlı kullandı eşim, uyanıkken kucağa geliyor ister istemez arada bir, o esnada daha yavaş ve kontrollü gittik. Benim uzun yol için sana tavsiyem yanına sevdiği yiyeceklerden ve daha önce hiç görmediği 2-3 oyuncak alman olur. Oyuncaklardan sıkıldıkça değiştir, epey oyalanıyor o şekilde.

Dün denemede yaptık 30 40 km gittik uyudu biraz ama ilk oturunca mızmızlık etti . Benim için sorun değil her türlü eziyet olacak 1000 km acaba meva rahat edermi diye düşünüyorum çünkü çok fazla yatar pozisyonda durmuyor sanki.
Teşekkür ederim canım tavsiyelerini dikkate alcam inşallah bizimde güzel geçer ilk yolculuk maceramız

Boyle uzun bi tavsiye mesajin vardi Filizcim onu bulamiyorum yolculukla ilgili bayram sonu bizde yola çıkacağız o mesaji bulabilirsen tekrar yollayabilir misin bulamazsan da tekrar yazsan sana cok dua ederim bu arada hic gormedigi oyuncak almak cookk mantikli

S Selimm
Bulurum Selimime umarım güzel geçer canım yolculuğunuz ❤

sizdemi sivaslisiniz

Gerçekten çok zor. Benimkinin huyu güzel ama bazen uykuya direnince saçımı başımı yolasım geliyor. Çok yoruluyor insan, annelik bu dünyada en çok emek isteyen şeymiş gerçekten.
haklisin ben yanliz basina iki cocuk ve ben haric iki yetişkinle ilgileniyorum eşimde o kadar huysuzki yoruldum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…