2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay ben hepsini okuyamıyorum. Günlük ped kullanıyorum. Sık değişiyorum. Kokusuz alıyorum genelde. Akıntı takibi için. Bi zararı olmadı şuana kdr. Kullanmasam mı acaba
Bilmiyorum ki cnm çok sağlıklı değil ama zararını görmediysen devam et istersen ben zararını görmüştüm

Aynen ya çok garip bi durum. Sürekli dua ediyorum allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın. Gerçekten hamilelik baştan sonuna kdr zor bir süreçmiş. Dışarıdan bakıldıgı gibi değilmiş. Oysa yengem doğururken ne kdr güzel geliyordu çok korku dolu içim. Bişeyler alasım geliyor durduruyorum kendimi. Burdaki bi konu aklıma geliyor. Doğumda bebegini hazırladıgı battaniyeyle ölü olarak almış. Öyle üzüldüm ağladım ki. Yani son ana kdr bu korkular gitmeyecek üstümüzden heralde.
Kucagımıza alınca belki biraz rahatlarız

Bilmiyorum ki cnm çok sağlıklı değil ama zararını görmediysen devam et istersen ben zararını görmüştüm
Yok valla hatta sık değişiyorum iyi oluyor. Çamaşırlar renkli oldugu için akıntı takibi zor oluyor diye. Birde iyi markaların kokusuz pamuk oranı yüksek ürünleri bişey yapmaz bence.

Bende o durumdayım

Ya işte burda cok hikaye duyuyoruz. (

Annelerimizin hep söylediği ''anne olunca anlarsın '' lafı doğruymuş.daha anne olmadan böyleyizki ilerisini düşünemiyorum bile

Canim nezer159 10.haftada öğrenmiş doktoru emin olmasada söylemiş,10 gün sonraki randevunda sende öğrenirsin belki.
Benimde 10 gün sonra randevum o zman 13+6 olucaz inşllah bende öğrenirim

ben de bugün senin gibi düşündüm demek ki tek değil mişim

Cnm bnm cogu ilacimi kesti ya sukurler olsnn kurtuldum prednol estrofem oksapardan kurtuldum..digerlerini de azaltti progestan devam sadece 8+4musuz bugun
Aradım bende bugün ama 12. Haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş
Bırakırsam düşük yapabilirmişim
Son ultrason ölçümüne göre bugün tam 9 haftalık olmam lazım
Cumartesi kontrolüm var bakalım miniğim inş iyidir

Benim de bulantım yok sadece kramp ve mide yanması var. Karnıma kramp girdikçe ohh burda diyorum
Bende ayıp söylemesi aşırı gaz sorunu ve hazımsızlık yaşıyorum. Sanki su bile aşağı inmiyo boğazımda kalıyor gibi. Şuan için harrketsiz oldugumuz için böyle sorunlar var demek. Yürüyüşle birlikte hafifler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…