Ayyy büyümüş iyce

Tamamen atmasyon benimki bu konuda bilgili arkadaşlar hemen anlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy büyümüş iyce
Ben de ondan memnunum bir de sleepy nin varsa onu denemek istiyorumKotex alıyorum genelde canım
Sağolasın canım. Biraz karışık hallerdeyim ama şükür diyorum. Topicten bildirim gelmiyor . Ben de unutuyorum girmeyiIyiyiz canim cinsiyet bile ogrenen olmus grupta nerdesin sen![]()
Vajinalden kaç haftalık ölçtü canım
Ya bende cuma gideceğim devlete tahlillerim için. Sinirlendim şimdi. 'la sanane senin paranla mi gidiyorum özele. Terbiyelesizler ya.Kızlar ben de sabah devlet hastanesine gittim tahlil için... Pamir Payzanoğlu vardı doktor. Beni epey bir tersledi, azarladı. Özele gidiyorsunuz gelip devlette tahlil yaptırıyorsunuz diye. Belki muayene olurum diyordum adamın tavrından kendimi aglamamak için zor tuttum... zorla yazdı testleri, idrar testine gerek yok dedi şikayet olmadıkca, ısrar edince yazdı. Bin pişman oldum gittiğime. Allah kimseyi bu tarz muameleye mecbur bırakmasın. Öyle işte saçmasapan sıktı canımı, ben de hevesleniyordum kalp atışı dinlerim içim rahatlar diye. Odasından nasıl cıktıgımı bilemedim. Neyse 22sinde kendi doktorumda randevum var gün sayıyorum. Bugün randevusu olan arkadaslar guzel haberlerinizi bekliyorum![]()
Onu hiç bilmiyorumda 100 paket baya gidiyor da yani. Sık değişince sorun olmaz benceBen de ondan memnunum bir de sleepy nin varsa onu denemek istiyorum
Bence de canımOnu hiç bilmiyorumda 100 paket baya gidiyor da yani. Sık değişince sorun olmaz bence
Ailede var mı belki o ay iki kere yumurtladın hadi hayırlı olsunSelam güzel hamişler ben dün kalp atısı için doktora gittigim de büyük bi sürprizle karşılastim ikiz gebelik oldugunu ve çift yumurta ikizi oldugunu ögrendim ikisininde kalp atısını görduk cok sükür ama hala sok içindeyim inanamıyorum nasıl olduguna Allahıma şükürler olsun cok karısık duygular icerisindeyim hem sevinc hem korku hem heyecan bakalim bizim icin süreç nasıl devam edicek ...
Yok canım ailede yok ben klomen tedavisi gördüm hamile kaldığim ay ama sadece klomen kullandim gunde 1 tane catlama ignesi falan da olmadim 3 tane yumurtam olusmustu ikisi tutmus demekkiAilede var mı belki o ay iki kere yumurtladın hadi hayırlı olsun
Aaa çok sevindim senin adına sağlıkla sıhhatle gelsinlerSelam güzel hamişler ben dün kalp atısı için doktora gittigim de büyük bi sürprizle karşılastim ikiz gebelik oldugunu ve çift yumurta ikizi oldugunu ögrendim ikisininde kalp atısını görduk cok sükür ama hala sok içindeyim inanamıyorum nasıl olduguna Allahıma şükürler olsun cok karısık duygular icerisindeyim hem sevinc hem korku hem heyecan bakalim bizim icin süreç nasıl devam edicek ...
Sagol canim insallah Allah razi olsun ❤❤Aaa çok sevindim senin adına sağlıkla sıhhatle gelsinler ❤❤❤
Gözün aydın,sağlıkla gelsinler ❤ Klomenle çoğul gebelik olma ihtimali yüksek.Selam güzel hamişler ben dün kalp atısı için doktora gittigim de büyük bi sürprizle karşılastim ikiz gebelik oldugunu ve çift yumurta ikizi oldugunu ögrendim ikisininde kalp atısını görduk cok sükür ama hala sok içindeyim inanamıyorum nasıl olduguna Allahıma şükürler olsun cok karısık duygular icerisindeyim hem sevinc hem korku hem heyecan bakalim bizim icin süreç nasıl devam edicek ...
Hadi hayirlisi insallah sağlıklı al ikisini de kucağınaSelam güzel hamişler ben dün kalp atısı için doktora gittigim de büyük bi sürprizle karşılastim ikiz gebelik oldugunu ve çift yumurta ikizi oldugunu ögrendim ikisininde kalp atısını görduk cok sükür ama hala sok içindeyim inanamıyorum nasıl olduguna Allahıma şükürler olsun cok karısık duygular icerisindeyim hem sevinc hem korku hem heyecan bakalim bizim icin süreç nasıl devam edicek ...
Sagol canim insallah.. kizıma da klomenle hamile kalmistim bunda da tek olur diye dusunuyodum sok oldum o yuzden..insallah hepimiz bebeklerimize saglikla kavusuruzGözün aydın,sağlıkla gelsinler ❤ Klomenle çoğul gebelik olma ihtimali yüksek.
Amin insallah canım hepimiz saglikla kavusalim bebislerimize❤Hadi hayirlisi insallah sağlıklı al ikisini de kucağınahepimiz alalım insallah
Selam güzel hamişler ben dün kalp atısı için doktora gittigim de büyük bi sürprizle karşılastim ikiz gebelik oldugunu ve çift yumurta ikizi oldugunu ögrendim ikisininde kalp atısını görduk cok sükür ama hala sok içindeyim inanamıyorum nasıl olduguna Allahıma şükürler olsun cok karısık duygular icerisindeyim hem sevinc hem korku hem heyecan bakalim bizim icin süreç nasıl devam edicek ...
Ah bu klavyelerCanlar bu her ay adet döneminde kaşık ağrışarı normal mi? Bir korktum sonra dedim bakayım tarihine bugün Refik günümdü sanki forumda öyle birşey okumuştum. sizde de oluyor mu hafif kaşık batmaları adet olacakmış gibi?
Allah razı olsun canım ❤❤❤Çok çok güzel annesi yaben de çok istemiştim ama olmadı. Sağlıkla al kucağına. Hep iyi düşün. Mucizelerin iki tane daha nolsun
![]()