2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bugünü hiç okuyamadım daha smdi okucam
Demin okdr kustumki karnım acayip kasıldı ins bebeğe bi sknti olmuyodur akşam da yemeğe davetliyiz kafamı kaldıracak gücüm yok

Çok geçmiş olsun canım benim omurga ve kaslar çok problemli hep tedavi halindeyim. Aslında hamilelikte kuru iğne yapılıyor. Etraf kaslar gevşeyip fıtık biraz rahatlıyor. Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim.Geçmezse bir yol bulacağım.
Kesinlikle baska doktora git canım. Bu nasıl şey böyle bilgi vermeden olur mu hiç? Gec döllenme olabilir. Sakın kötü şeyler düşünme. Belin için çok üzüldüm yat dinlen bari güzelce.
Hiçbir bilgi vermedi tahlillerle gitmiştim miyomlardan dolayı düşük riski olduğunu söyleyip progestan başladı.Ne kilo kontrolü ne bebek hakkında bilgi verdi.Yarın gideceğim başka bir doktora ondan da aynı haberi alırsam yapabilecek birşeyim yok.Duadan başka.

Devlete mi gidiyorsun canım?

Allah allah cok da guzel detaylı bilgi veriyor doktorlar, şaşırdım. Yarın ola hayrola. İnşallah güzel haberler alırız.
İnşallah ben çok net bi şekilde kesenin içinin boş olmadığını görüyorum.Boş gebelik olsa kesenin içinde olmaması gerekiyor diye biliyorum.Aklım iyice karıştı

Kızlar video yüklenmiyor niyeyse..Herşey yolunda şükür.Zıplayıp,el sallıyor minigim..28mm olmuş

Eklentiler

• IMG_20190416_173820.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20190416_173801.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20190416_173746.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 70
Dua edin arkadaşlar.Birde bel fıtığı ve sinir sıkışmam var doktor söylediğinden beri sinir sıkışması nüksetti şuan kımıldayamıyorım belimden yatıyorum
Dualarimiz seninle kuzum..biliyrm ck zorr ama lutfn sagligin daha onemli...Rabbimin isine karisamiyrz kuzumm allah yardimcin olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…