Kızlar bugünü hiç okuyamadım daha smdi okucam
Demin okdr kustumki karnım acayip kasıldı ins bebeğe bi sknti olmuyodur akşam da yemeğe davetliyiz kafamı kaldıracak gücüm yok
Çok geçmiş olsun canım benim omurga ve kaslar çok problemli hep tedavi halindeyim. Aslında hamilelikte kuru iğne yapılıyor. Etraf kaslar gevşeyip fıtık biraz rahatlıyor. Çok geçmiş olsun
Kesinlikle baska doktora git canım. Bu nasıl şey böyle bilgi vermeden olur mu hiç? Gec döllenme olabilir. Sakın kötü şeyler düşünme. Belin için çok üzüldüm yat dinlen bari güzelce.
Hiçbir bilgi vermedi tahlillerle gitmiştim miyomlardan dolayı düşük riski olduğunu söyleyip progestan başladı.Ne kilo kontrolü ne bebek hakkında bilgi verdi.Yarın gideceğim başka bir doktora ondan da aynı haberi alırsam yapabilecek birşeyim yok.Duadan başka.
Boğaz ağrısına propolis çok iyi geliyor. Nette hamilelikte propolis kullanılmaz diyor ama arı ürünlerine alerjisi olmayan suda çözülen beeeo propolis günde on damla kullanabiliyormuş.
Hiçbir bilgi vermedi tahlillerle gitmiştim miyomlardan dolayı düşük riski olduğunu söyleyip progestan başladı.Ne kilo kontrolü ne bebek hakkında bilgi verdi.Yarın gideceğim başka bir doktora ondan da aynı haberi alırsam yapabilecek birşeyim yok.Duadan başka.
İnşallah ben çok net bi şekilde kesenin içinin boş olmadığını görüyorum.Boş gebelik olsa kesenin içinde olmaması gerekiyor diye biliyorum.Aklım iyice karıştı