2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gözün aydın canım,ama inan 2 gün bile sürmüyor o rahatlama diğer kontrole kadar gene hop oturup hop kalkıyorsun taki yeniden göreme kadar. ❤
Bu arada ne çabuk öğrenmişsin cinsiyetini,demekki bende gitsem ogrenebilirim 12 haftalik olduk...
Ama daha 10 günüm var randevuma

Tüp bebek yaptıran arkadaşlar ya da ilaç kullananlar
Ya ben ilaçları zorla içiyorum
Tiksindim artık
Sanki Boğaz’ımda takılıp kalıyormuş gibi oluyo
Siz rahat içebiliyor musujuz
Psikolojik olarak ilaçları içtikten sonra kendimi kötü hissediyorum

Kızlar iyi akşamlar baya msj birikmiş hepsini tek tek okudum günlük ped önermiyo dr lar arkadaşlar ben yıllar önce kullanıyordum sık değiştirmeme rağmen mantar olmuştum sonra kağıt havluyu keşfettim peçete gibi ufalanmıyorda çok memnunum tavsiye ederim doktor kontrollerinden mutlu dönenler sizleri okudukça bende mutlu oluyorum güzel haberler okudukça daha pozitif oluyoruz darısı benim gibi randevu gününü bekleyenlere

Bu arada bende halsizlik halen devam ediyor ne okulda ders anlatabiliyorum ne evde kızımla ilgilenebiliyorum kendimi yetersiz hissetmeye başladım bu durum canımı sıkıyor canım hiç bişey yapmak istemiyor sürekli uzanmak istiyorum hep böyle olacak diye korkuyorum düzelsem artık

Doktora sordum kaç mm olduğunu söylemedi.Kaç haftalık olduğumuda ben hesapladım.açıkcası bebek ölçümü hakkında da bilgi vermedi.
Valla çok ilginç yaa devlet hastanesi mi desem yok onlar da bu durumda haftanı mm söyler o kadar da değil ya valla ben o doktordan şüphe ettim

Selam ettim, hal hatır sordum, cevap vermek isteyen yok. Sağlık olsun. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı inşallah. Allah'a emanet...
Oyy kıyamam ben sana Bazen arada kaynıyor yazdıklarımız. Bugün randevusu olan arkadaşlar vardı onlar birer birer haber veriyor, foto yüklüyorlar. Sen nasılsın??

Aa benim kiz hic oyle degil o babaci babasina ben mi guzelim annen mi guzel sence beni mi daha cok seviyorsun annemi mi diyor

Benim son adet tarihim 18 şubat ama hamile kaldığım tarih 3 mart.Acaba diyorum bununla alakalı birşey olabilir mi
Olabilir ben kalp atisini duydugumda sata gore 9 haftalik gorunuyordu ama bebek 6+3 tu gec dollenmedendir belki birkac gun sonra baska bir doktora git bence

Annem sen daha girmedinmi doktorun yanina,hadi gari
Cnmm Allaha sukurr bebisimiz iyi bi sikinti ykk akintilarn sebebi 2 cm kanama alanimiz varmis bebise zarari olmayan..biraz daha devam edicek bu sekilde dedi..ilaclari kesti cogunu ama progestana devam dedi..3 hafta sona gorusmemiz var bi daha :) cok sukur gorunce rahatliyr insan

Cnm bnm cogu ilacimi kesti ya sukurler olsnn kurtuldum prednol estrofem oksapardan kurtuldum..digerlerini de azaltti progestan devam sadece 8+4musuz bugun

Hadi gözün aydın canım benim,tüm randevularimiz böyle güpüzel geçer inşallah
Ultrason resmini atta cinsiyet tahmini yapalım

Acaba kaçıncı haftada cinsiyeti söyler doktor meraktan ölücem ben ya. Şuan 9+5 iz on gün sonra kontrolüm. Heralde sonraki kontrolde söyler. Birde öyle tedirginim aklım felaket senatiryolarıyla dolu gidip bi görseydim rahatlardım. Midem arada bulanınca seviniyorum. Demek iyi gidiyor herşey diye. :)

İnşallah sağ salim kucagımıza alırız hepimiz.

Ya inan aynı şekildeyimm. Gecen salı kontrolüm vardı ben persembe aksamından huysuzlanmaya başladım. Acaba iyi mi yaşıyo mu kalbi atıyo mu... sürekli kendimi dinliyorum. Bu düşünceler de beni endişeli bir ruh haline sokuyor hamileligin keyfini cıkaramıyorum bu nasıl bir şey böyle anlamadım ki.

Hepimiz aynıyız demek. Ben de tam dedigin gibiyim. Elim sürekli gögsümde, acıyorsa hah iyi diyorum şaka gibi... sanki bebege bişi olsa hormonlar anında etkisini kaybedicek haftalar sürer onların bitmesi ama gel gör işte... teselli

Ay ben hepsini okuyamıyorum. Günlük ped kullanıyorum. Sık değişiyorum. Kokusuz alıyorum genelde. Akıntı takibi için. Bi zararı olmadı şuana kdr. Kullanmasam mı acaba

Bende aradq göğüslerimi yokluyorum acıyomu diye hahahaaaa çok komiğizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…