2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Valla erkek kiz farketmez ama erkek cocukların anne aşıgı oldugu bir gercek . Benim ki baya beni sevgilisi saniyor 🤣 babasina göstere gostere opuyor kıskansın istiyor, babam mesaj atarsa cevap verme anne konusma onunla diyor cok guluyorum kiskancligina ya 😂
benim kızımda bana öyle ama annem tutsun elimi baba sen anneme dokunma o benim annem ve herkesden ayrı seviyor beni annem yedirsin canım annem der öper babasına öpme der. çok düşkün çok hoşuma gidiyor. erkek bu kadar olurmu bana bilmem

sağol canım birşey olursa çok üzülürüm progestan kullanıyodum fitil olarak al dedi daha etkiliymis
Canım öncelikle maşallah gün içerisinde imkan buldukça ayaklarının altına yastık al yat bol bol su iç inşallah hiçbirşey olmaz ben de progestan i fitil olarak kullanıyorum öğrendim öğreneli hep sıkıntılar yaşadım kesede kanama oldu falan ama çok şükür geçiyor sende çok dikkat et kendine bebişine

Ben 2 saatte bir günlük ped değiştiriyorum kanamam vardı içerdeki kan kendini yavaş yavaş kahve akıntı olarak dışarı atıyor
Kuzum burda bi arkadasa gunluk ped kullanma demisler bnde biraktm kullanmayi pecete koyuyrm ama sik degistiriyormussun sikinti olmaz herhalde demi bnde mi ole yapsam pecete canavari oldm :)))

Kızlar biz 12 haftalık olduk ama karnım sanki baya baya çıkmaya başladı,özellikle son 1 haftadir
Tartıda sadece 1 kilo almış görünüyorum ama karnıma bakınca sanki 5 6 kilo birden gelmiş gibi.
simdi bir arkadasimla konuştum 20. Haftasına kadar sadece 3 kilo almış ben hızlımı başladım,doktor randevulara daha 10 gün var doktorumada soracgim

Hay maşallah ya ne kadar büyümüş annesi ❤❤ bizde 2 hafta önce tam bu kadrarmışken gittik doktora ama ultrason aleti bozulmuş resim alamadık sadece görmüştük.resmi olsa bu kadarlık olacaktı demekki :emir_bebek:
Neden düşük tehliken var canım,kanamam falanmı var
canım 4martda adet oldum sandım meğerse üstüne görmüşüm daha sonra lekeleme geldi doktora gittim hamile çıktı üstüne görmüşüm dedi yani olduğundan beri kanama alanı var nedenini anlamıyorlar yat dinlen diyor

Kızlar biz 12 haftalık olduk ama karnım sanki baya baya çıkmaya başladı,özellikle son 1 haftadir
Tartıda sadece 1 kilo almış görünüyorum ama karnıma bakınca sanki 5 6 kilo birden gelmiş gibi.
simdi bir arkadasimla konuştum 20. Haftasına kadar sadece 3 kilo almış ben hızlımı başladım,doktor randevulara daha 10 gün var doktorumada soracgim
Oyy 12 haftaaaa kutlarım sizi 🎉 tartıda 1kg ise dert edecek bir şey yok bence.

Canım öncelikle maşallah gün içerisinde imkan buldukça ayaklarının altına yastık al yat bol bol su iç inşallah hiçbirşey olmaz ben de progestan i fitil olarak kullanıyorum öğrendim öğreneli hep sıkıntılar yaşadım kesede kanama oldu falan ama çok şükür geçiyor sende çok dikkat et kendine bebişine
çok sağol canım günde 1dedi sen nasıl alıyosun normalde sabah akşam iciyodum

Kuzum burda bi arkadasa gunluk ped kullanma demisler bnde biraktm kullanmayi pecete koyuyrm ama sik degistiriyormussun sikinti olmaz herhalde demi bnde mi ole yapsam pecete canavari oldm :)))
Yâ pecete de kayıyor rahat edemedim bi de ıslanınca ufalanıp vajina içinde kalıyo sankim 🙈

Ben 2.5 kg almışım ama kabızlıkta etkili sanırım. Birde benim ilk öğrendiğimde iştahım çok açıktı. Çok korkuyorum ya fazla kilo alıcam diye

Ohoo ben gündr kaç iç çamaşırı değiştiriyorum..
Bende hamile kalmadan öncede olurdu hamilelikten sonra da devam ediyor doktor hatta artar dedi daha
Dayanamadım okul çıkışı doktora gittim. İki doktora gitmenin faydası. Biri seminerde diğerine gittim ohhh bebişi gördüm maşallah iyi. Tekrar idrar testi verdim. Ama görünce rahatladım

SElam kızlar şuan telefondan giriş yaptığım için alıntılayamadım.
Çok Şükür herşey yolunda kızlar darısı sizlere ben atlattım 💕 10+5 olmuşuz haftaya çarşamba ikili test ense ölçüsü burun kemiği için gideceğim kızlar ikili testi bi açıklar mısınız.
Dr tecrübeme göre tahmin yapayım dedi erkek gibi dedi 😍 bende hayırlısı sağlıklı gelsin dedim
İçimdem ağırlık kalktı çok mutluyum darısı sizlere 🧿🧿🧿😘😘

Kızlar merhaba. kan uyuşmazlığı olabilmesi adına benim rh - mi olması gerekiyor. anlamadım internette okuduklarımı. benim kan grubum a rh +

Back
X