2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
daha kimse gelmez :KK49:yapmaya ben artık yavaş yavaş yapıcam napayım zor hayat aman sağlığımız olsunda en zor gün bile geçer..
Benim ev almış başını gidiyor hiç hoşuma gitmiyor ama korkuyorum benim sıkıntılarım oldu ödüm kopuyor bişey olcak diye. Dikkat et canım 💕

Kuzumm bnmki teeeee 18 30da esim ilk kalp atisina gelemedi bu sefer gorsun dedim o da ondn baya gec saate kaldi bizimki guzel haberler alalimm da insallah cnm paylasiriz burdada insallah
İNşallah canım şuan bekliyorum az kaldı içeriye girmeme elim ayağım titriyor inşallah korktuğumuza uğramayız 🤲🏻Allahım sen yardım et hayırlısından güzel şekilde çıkayım şu kapıdan.

Bende var o canim ben negatif esim pozitif oglumda bende o haftalar vurulmustum ama bunda doktor 6. haftadavurdu hemen daha sonra tekrar vuracakmi diye randavumda soracagim
canım okudum şimdi. internetde. aşağıdaki yazıyor ve dr un dediği yazıyor 28. hafta iğne diyor.ama 6. hafta hiçbir şey yapılmadı bu aşağıdaki testi yaptı dün yarın bakalım ne çıkacak.

Hastada mutlaka 'indirekt coombs testi' dediğimiz bir test yapılır. Bunların aylık olarak yapılması yeterlidir. Anne karnında acaba bir antikor gelişmesi RH faktörüne karşı vücut bağışıklık sistemi hareket geçmiş mi diye değerlendirilen bir testtir. Eğer burada bir pozitiflik var ise ona göre davranılır. Eğer ki ilk gebelikte olması RH uyuşmazlığı ancak son derece nadirdir. Genellikle bir problem vardır ki o yüzden ortaya çıkmıştır. Ancak ilk gebelikte çok nadir olur.

Ikinciye oglum oldugunda bunun pisik kremini nereye surucem ben anlamam erkek cocuktan demistim kiza alisinca tuhaf gelmisti ahahah
hahahahah bende erkek olursa acıtmadan nası silecem hep ezilcek gibi geliyor :) diyorum hahahah tuhaf geliyor banada ama yinede o duyguyu yaşamak isterim tabi. ama önce sağlık inş.

Birde bende idrar yolu enfeksiyonu cok ilerlemiş. 20 gün bıyunca 2 çeşit antibiyotiik alacağım. 20 gun sonra tekrar bakacaklar. Ve kasık ve bel ağrısı dışında belirtim yoktu. İdrar rengimde koyulaşyı ama aldığım B12 vitamininden sandım. Doktor istemese bilemeyecktim. Yani sadece senin hissettiğine göre tahlil istenir mi hamilelikde hersey riskli sonuçta.
Sorma sorma... cok tuhaftı doktor.

Birde bende idrar yolu enfeksiyonu cok ilerlemiş. 20 gün bıyunca 2 çeşit antibiyotiik alacağım. 20 gun sonra tekrar bakacaklar. Ve kasık ve bel ağrısı dışında belirtim yoktu. İdrar rengimde koyulaşyı ama aldığım B12 vitamininden sandım. Doktor istemese bilemeyecktim. Yani sadece senin hissettiğine göre tahlil istenir mi hamilelikde hersey riskli sonuçta.
Canım bu arada gecmiş olsun, antibiyotik ne verdi? Bir de cok bol su iç cok iyi geliyor.

hahahahah bende erkek olursa acıtmadan nası silecem hep ezilcek gibi geliyor :) diyorum hahahah tuhaf geliyor banada ama yinede o duyguyu yaşamak isterim tabi. ama önce sağlık inş.
Valla erkek kiz farketmez ama erkek cocukların anne aşıgı oldugu bir gercek . Benim ki baya beni sevgilisi saniyor 🤣 babasina göstere gostere opuyor kıskansın istiyor, babam mesaj atarsa cevap verme anne konusma onunla diyor cok guluyorum kiskancligina ya 😂

Devlet hastaneleri hiç kusura bakmasın valla. Ben şırnaktayım 10 kişi aynı anda alınıyordu içeri. Eşin zaten giremez ultrason çıktısı yok. Arkadaşım düşük yaptı farketmediler sağlam bebeğede plesentadan ayrılmış almamız lazım diyorlar. Son gittiğim doktor allahı var düzgün ilgili bir doktordu ama bir yere kadar. Onada söyledim hem özelde hem sizde devam edicem diye çünkü özel olanda hastane değil muaynehane var sadece burada. Şartlar belli param var kendimi neden rezil ettireyim canım ister devlete giderim canım ister özele anlayamıyorum bu tavrı. Bende kamu çalışanıyım kimseyi aşağılamadım şimdiyr kadar bazı doktorlarda ki neyin tribi anlamıyorum terslemeye kalkanı iki kat tersliyorum bende
Sağlık personellerini koruma yasası çıktığından beri çirkefleşiyolar onları darp edenleri çekip haber yapanlar bizlere bu davranışı yapanları gizliyolar valla belki aramizda sağlıkçı vardır kusura bakmasın hakedenlere iyi ki dayak atmışlar ohh

İNşallah canım şuan bekliyorum az kaldı içeriye girmeme elim ayağım titriyor inşallah korktuğumuza uğramayız 🤲🏻Allahım sen yardım et hayırlısından güzel şekilde çıkayım şu kapıdan.
Guzel haberlerle cikacaksin insallah bitanemm haber ver bizede mutlaka bnmde heyecan tavann

Kızlar çamaşırı ıslanacak kadar akıntısı olan var mı.. Özellikle progestean kullananlar
Ben 2 saatte bir günlük ped değiştiriyorum kanamam vardı içerdeki kan kendini yavaş yavaş kahve akıntı olarak dışarı atıyor

8 haftalık canım.Kesenin içinde bebek var ancak kalp atışı yok kalp atışı çizgileri bile oluşmadı.Şekil bozukluğuda var dedi doktorum.Ama yine de haftaya perşembe dinleyelim yoksa kürtajla alırız dedi.Rabbim büyük.
Ben bi doktora gittim laf arasında dedi ki bazı meslektaslarim kalbi duyulmuyor diye hemen alıyorlar kızdı yani

kızlar bebişim iyi şükür yanlız düşük tehlikem var hala inşallah birşey olmaz dua edin yarın 10 haftalik ılgaz çok büyümüş kuzum benim darisi basinizaEki Görüntüle 2259132 Eki Görüntüle 2259132 Eki Görüntüle 2259132
Hay maşallah ya ne kadar büyümüş annesi ❤❤ bizde 2 hafta önce tam bu kadrarmışken gittik doktora ama ultrason aleti bozulmuş resim alamadık sadece görmüştük.resmi olsa bu kadarlık olacaktı demekki :emir_bebek:
Neden düşük tehliken var canım,kanamam falanmı var

Back
X