Günde 200mg kafein sınırı var bir fincan kahve yada 2 açık çay 50 mg ben her gün bi tane içiyorum Türk kahvesi ama onun dışında çay ya da çikolata tüketmiyorum içinde kafein olan hiç bişey tüketmemeye özen gösteriyorumben normalde de siyah çay sevmezdim, kahvaltıdan kahvaltıya ancak. Şimdi de hiç aramıyorum
sizler türk kahve içiyor musunuz yaaa, ben hamilelikten önce her gün içerdim ofiste.
Şu ana kadar hiç içmedimCanım istiyor..
peki neden olmamış ilkinden sonra kaç sene beklediniz.Slmlar herkese nasipse benim bebeğim de Kasım’da doğacak ilki sezeryan olduğu için. Bu gebelik için çok uğraştık 4 aşılama bir tüp bebekten sonra kendiliğinden geldi bebişimiz. 1 Nisan da keseyi gördük çok şükür bi dahaki randevuyu 17 Nisan a verdi dr günler geçmiyor benim aşırı bel ağrılarım var midem bulanmıyor fazla ama iştahım kapalı
kızlar bende aksine çay içince çok rahatlıyorum midemin bulantısı kesiliyor sabahları ama kansızlık yüzünden iki bardaktan fazla içmiyorum.Günde 200mg kafein sınırı var bir fincan kahve yada 2 açık çay 50 mg ben her gün bi tane içiyorum Türk kahvesi ama onun dışında çay ya da çikolata tüketmiyorum içinde kafein olan hiç bişey tüketmemeye özen gösteriyorum
Ben de bazen canım çok istediğinde çikolata yiyiyorum, çay en fazla 2-3 kere ancak içmişimdir.Günde 200mg kafein sınırı var bir fincan kahve yada 2 açık çay 50 mg ben her gün bi tane içiyorum Türk kahvesi ama onun dışında çay ya da çikolata tüketmiyorum içinde kafein olan hiç bişey tüketmemeye özen gösteriyorum
yaa ne bileyim vicdan yapıyorum işte, kafein olduğu için; aslında 3. ayımı tamamlarsam Allah'ın izniyle yavaş yavaş içerim türk kahvesi günde bir fincancıkbende çayı çok sevdigim için içiyorum öyle , bende türk kahvesini ofiste hergün içerdim ama içmiyorum artık hamileligimi ögrendigimden beri, beni aksine canım istemiyor kokusu midemi bulandırıyor
arada iç ne olacak ki fazlası olmadıgı sürece
canım kansızlık açısından demir emilimi için siyah çayın içine bir dilim limon atarsan olurkızlar bende aksine çay içince çok rahatlıyorum midemin bulantısı kesiliyor sabahları ama kansızlık yüzünden iki bardaktan fazla içmiyorum.
Yani zararı olsa bende içmezdim ama çok araştırdım nescafenin sözünü dahi etmiyorum çünkü o zararlı ama Türk kahvesi 1 küçük fincan sorun olmaz tatlımyaa ne bileyim vicdan yapıyorum işte, kafein olduğu için; aslında 3. ayımı tamamlarsam Allah'ın izniyle yavaş yavaş içerim türk kahvesi günde bir fincancık
Yoo zaten doktorum da dediğin gibi günde 1 fincan hakkın var demişti türk kahvesi için, ama ben tutuyorum yine de kendimiYani zararı olsa bende içmezdim ama çok araştırdım nescafenin sözünü dahi etmiyorum çünkü o zararlı ama Türk kahvesi 1 küçük fincan sorun olmaz tatlım
ayyy ne güzel kavuş inş bebeğine. allah herkese tatdırsın isteyen bulamayan çok insan var. çok zorİlki 9 yaşında sperm sayısı problemimiz vardı. 2,5 sene denedik olmadı 4 aşılama biri kimyasal gebelik oldu sonra bir tüp bebek denedik en son bıraktık bi kaç ay dinlendik tekrar tüp bebek için görüşmeye gittim muayene smear testi yapıp adetin 2. Günü gel dediler hesapladım randevu aldım ama hastalanmadım hiç de şüphelenmedim aslında hiç gecikmem olmaz sonra dr muayene etti vajinal sende bi problem gözükmüyor dedi. Hastalanınca gel dedi ama adetim 4 gün geçti meğer hamileymişim ama diyorum ya olsa dr görürdü vs eşime test aldırdım bi yaptım aaa hamileymişim allah her isteyene tattırsın
aynen canım arada canın çok istediginde iç bir küçük fincan valla hamile tanıdıgım çok hergün kahve keyfi yapıyorlar. bir sıkıntıları olmadı şüküryaa ne bileyim vicdan yapıyorum işte, kafein olduğu için; aslında 3. ayımı tamamlarsam Allah'ın izniyle yavaş yavaş içerim türk kahvesi günde bir fincancık
Merhaba benim doktorum kahveyi 12. Haftadan sonra günde 1 tane içebilirsin demisti.Yoo zaten doktorum da dediğin gibi günde 1 fincan hakkın var demişti türk kahvesi için, ama ben tutuyorum yine de kendimiçünkü o hakkımı bazen çikolatada kullanıyorum
Ayy inşallah sağlıcakla o haftalara gelsek gerisi kolayMerhaba benim doktorum kahveyi 12. Haftadan sonra günde 1 tane içebilirsin demisti.
tesekkur ederim canim benimçok geçmiş olsun canım
ikili test yaptiracak misin sen canimen son gittiğimde çok şükür ki herşey yolundaydı, umarım yine iyi geçer herşey.
muhtemelen bir sonra ki randevum da ikili test zamanı olur diye düşünüyorum, yani 2 hafta sonra felan
senin de aslında 2-2.5 hafta var bişey kalmamış
cok tesekkurler canim amiiin cok amin
Hatta bi tane daha var Şubat’ta hamile olanlar diye sanırımAaaa bir grup daha varmış
Anladım canım. Allah bağışlasın. MaşallahYok kuzum normal dogum degil ilki sezeryan oldugu icin oglum da oyle oldu.
Amin canım amin, Allah uzak etsin . Ama başta kendim için de diyorum ki sağlıklı ise bizimle olsun tabii. Hepimizinki de sağlıklıdır inşallah. Git de güzel haberler al inşallah . Sonrasında da zevkle alışveriş yaparsın umarımK Kutsal Alerji amin canım sağlıkla kucağımıza alalım da , evet bulantım yok şükür aman olmasın berbat bişey ilk başlarda az biraz olmuştu dayanılmazdı , ayy bana son 4 gün randevuya hem gitmek istiyorum hem de olumsuz bişey olacak diye gitmek istemiyorum Allahım korktugumuza ugratmasın
bende herşey yolunda ilerlerse pazartesi dr çıkışı alışverişe gidecegim pantlon almak için
Ben mi göremedim acaba canım. Bi daha gidince bakarım yine . Likralı da sıkar ama sanki bacağı. Kan akışını engeller diye takıntı yapıyorum. En rahatı taythamimelik pantolonu dediğim vaikiki çok güzel hamile bölümünde klasik gibi değil likralı yumuşacık
Kutsal alerji herkese tek tek alıntı yaparak cevap vermen resmen takdire şayan:) Ne kadar incesiniz.
Evet gerçekten bende takdir ettim ve tek tek okudum maşallah :)
Maşallah valla sana. Nasipte varmış ki olmuş ama kuzum. Seninle birlikte büyürler . İlerde senle çocukların için abla kardeş derler , ne güzel. Zordur illaki ama genç anne olmamın da keyfi güzeldir amaYa bakma 3. Bana faylaydi 27 yasindayim 3 cocuk sahibi oldum bir gozumu acamadim ayni zamanda okuyorum da cok zor
Hayırlı olsun, hoşgeldin canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah ☺Merhaba kızlar bende 9 haftalık gebeyim Allah nasip ederse kasım annesi olucam inşallah
Sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Canım yeşil renkli sebzelerin içinde folik asit var zaten. Eskiler doğal besleniyormuş bence. Onun da etkisi vardır illaki.evet dr dan dra degişiyor umarım bişey olmaz , ben şeyi anlamıyorum mesela bizim annelerimiz nenelerimiz folik asit mi kullanmış hayır , herhangi ters bir durumda yok doğan bebeklerde. parası olmayıpta alamayan yada günümüzde bile kullanamayan o kadar çok kişi vardır eminim , bunlar nasıl oluyor anlamış değilim
Tekrar çok geçmiş olsun canım. Tekrarı olmaz inşallah da sağlıkla gelir bebişin. Benim hala arada kahve, pembe akıntı olur arada. Alttan da baktılar ama bulamadılar bi şey. İçi boş bi 2. Kesem var. Ondan olabilir dedi doktor. Ondan öncede başka doktor eski birikmiş kan olabilir demişti.Selam kizlar gecmis olsun diyenlere tesekkur ediyorum oncelikle ❤ dun aksam cok stresli saatler gecirdim, bulantim ve atesim icin gittigim hastanede idrar tahlili verirken lekelenmem oldugunu farkettim, o sirada belim ve kasıklarimda agriyordu hemen kotu senaryolar yazdim tabiilk defa lekelenmem oldugu icin cok korktum hemen kadin dogum kismina yonlendirildim doktor vajinal muayene etmek istedi kabul etmedim, ustten bakti yavrumun ilk defa kalp atisini duymus oldum 3 saniye kadar kese icinde kanama alani gorunmedigini soyledi ama vajinal muayene etmedigi icin lekelenmeyle ilgili net birsey soyleyemeyecegini belirtti ama bana bu kadari yetti cok sukur ki sonrasinda serum aldim hastaneden ciktim bugun daha iyiyim lekelenmem devam etmedi bulantim dune gore daha az. Bu arada doktor bulantin icin ilac kullanamazsin dedi eczanelerde ZENCEFİL KAPSULU varmis ondan kullanabilirmisim çare arayanlara çözüm olabilir Allah kimseye bu korkuyu yasatmasin
Meşhur bir doktor var , Osman müftüoğlu. Ntv de prpgramı var hatta. Çayın demir emilimine ciddi bir etkisi yok diyor. Öyle olsa erzurum ve azerbaycanlılar kansız olurdu hep diyor. Ben çok açık günde 3 bardak falan içiyorum. 10 gün önce bakıldı demirime gayet iyiydi değerlerim.aynen işte aslında ne kadar dikkat edersen et allahın dedigi oluyor , belki içmeyenin bebegi daha saglıklı oluyor herşey allahın takdiri , hepimizinki allaha emanet kanadının altına alsın bebişlerimizi inşallahh..
siyah çayı gğnde bir bardak tüketiyorum o da çok açık nerdeyse sıcak su gibi oluyor. bu markette ki bitki çaylarından alsam olur mu kuşburnuyu hani doğallık açısından yoksa aktardan mı alsam
Yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah. En güzel heyecanlarbenim de nasip kısmet olursa yarın kontrolüm var, aklımda hep bir gün öncesinde deli sorular, kalbim pır pır; yerimde duramıyorum
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Kimse bunca zorluğu yaşamasa keşke. Herkes bu mucizeyi tatsın inşallah.Slmlar herkese nasipse benim bebeğim de Kasım’da doğacak ilki sezeryan olduğu için. Bu gebelik için çok uğraştık 4 aşılama bir tüp bebekten sonra kendiliğinden geldi bebişimiz. 1 Nisan da keseyi gördük çok şükür bi dahaki randevuyu 17 Nisan a verdi dr günler geçmiyor benim aşırı bel ağrılarım var midem bulanmıyor fazla ama iştahım kapalı
Eğer sağlıklı bir bebekse inşallah gittiğinde güzel haberler alırsın canım. Zor bir durum.Merhaba hanımlar benim bebeğim ne yazık ki gelişmiyorbugün kontrolüm vardı kalp atışları yok gelişimi geride geçen hafta 6+1 di bugün gittim 6+4 çıktı normalde 7+3 olması gerekiyordu kalp atışını duymamiz gerekiyordu zaten geç döllenme olabilir demişti doktor en son adetim 4 subatti çünkü çok üzgünüm bir hafta daha bekleyelim dedi sana şu an bı zararı olmaz dedi alttan bakmak istemedi haftaya bakarız yine dedi ama gelişmiyor sağlıksız gebelik dedi sormak istediğim kürtaj mı olur yoksa ilaç ile de mümkün mü düşmesi
Hakkaten mı yaaHatta bi tane daha var Şubat’ta hamile olanlar diye sanırımçok bölündük çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?