2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günde 200mg kafein sınırı var bir fincan kahve yada 2 açık çay 50 mg ben her gün bi tane içiyorum Türk kahvesi ama onun dışında çay ya da çikolata tüketmiyorum içinde kafein olan hiç bişey tüketmemeye özen gösteriyorum

peki neden olmamış ilkinden sonra kaç sene beklediniz.

kızlar bende aksine çay içince çok rahatlıyorum midemin bulantısı kesiliyor sabahları ama kansızlık yüzünden iki bardaktan fazla içmiyorum.

Ben de bazen canım çok istediğinde çikolata yiyiyorum, çay en fazla 2-3 kere ancak içmişimdir.
Kahve daha hiç içmedim. Zor tutuyorum kendimi, orası ayrı

yaa ne bileyim vicdan yapıyorum işte, kafein olduğu için; aslında 3. ayımı tamamlarsam Allah'ın izniyle yavaş yavaş içerim türk kahvesi günde bir fincancık

İlki 9 yaşında sperm sayısı problemimiz vardı. 2,5 sene denedik olmadı 4 aşılama biri kimyasal gebelik oldu sonra bir tüp bebek denedik en son bıraktık bi kaç ay dinlendik tekrar tüp bebek için görüşmeye gittim muayene smear testi yapıp adetin 2. Günü gel dediler hesapladım randevu aldım ama hastalanmadım hiç de şüphelenmedim aslında hiç gecikmem olmaz sonra dr muayene etti vajinal sende bi problem gözükmüyor dedi. Hastalanınca gel dedi ama adetim 4 gün geçti meğer hamileymişim ama diyorum ya olsa dr görürdü vs eşime test aldırdım bi yaptım aaa hamileymişim allah her isteyene tattırsın

yaa ne bileyim vicdan yapıyorum işte, kafein olduğu için; aslında 3. ayımı tamamlarsam Allah'ın izniyle yavaş yavaş içerim türk kahvesi günde bir fincancık
Yani zararı olsa bende içmezdim ama çok araştırdım nescafenin sözünü dahi etmiyorum çünkü o zararlı ama Türk kahvesi 1 küçük fincan sorun olmaz tatlım

Yani zararı olsa bende içmezdim ama çok araştırdım nescafenin sözünü dahi etmiyorum çünkü o zararlı ama Türk kahvesi 1 küçük fincan sorun olmaz tatlım
Yoo zaten doktorum da dediğin gibi günde 1 fincan hakkın var demişti türk kahvesi için, ama ben tutuyorum yine de kendimi çünkü o hakkımı bazen çikolatada kullanıyorum

ayyy ne güzel kavuş inş bebeğine. allah herkese tatdırsın isteyen bulamayan çok insan var. çok zor

aynen canım arada canın çok istediginde iç bir küçük fincan valla hamile tanıdıgım çok hergün kahve keyfi yapıyorlar. bir sıkıntıları olmadı şükür

Yoo zaten doktorum da dediğin gibi günde 1 fincan hakkın var demişti türk kahvesi için, ama ben tutuyorum yine de kendimi çünkü o hakkımı bazen çikolatada kullanıyorum
Merhaba benim doktorum kahveyi 12. Haftadan sonra günde 1 tane içebilirsin demisti.

Merhaba hanımlar benim bebeğim ne yazık ki gelişmiyor bugün kontrolüm vardı kalp atışları yok gelişimi geride geçen hafta 6+1 di bugün gittim 6+4 çıktı normalde 7+3 olması gerekiyordu kalp atışını duymamiz gerekiyordu zaten geç döllenme olabilir demişti doktor en son adetim 4 subatti çünkü çok üzgünüm bir hafta daha bekleyelim dedi sana şu an bı zararı olmaz dedi alttan bakmak istemedi haftaya bakarız yine dedi ama gelişmiyor sağlıksız gebelik dedi sormak istediğim kürtaj mı olur yoksa ilaç ile de mümkün mü düşmesi

ikili test yaptiracak misin sen canim

Selam kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Hepimizin bebişi sağlıklıdır inşallah. Ben bugün pek iyi değilim. Okulda 2 defa kustum. Karnım çok şiş. Nefes alamıyorum resmen. Üstüne bi de Yanma var midemde

Yok kuzum normal dogum degil ilki sezeryan oldugu icin oglum da oyle oldu.
Anladım canım. Allah bağışlasın. Maşallah
Amin canım amin, Allah uzak etsin . Ama başta kendim için de diyorum ki sağlıklı ise bizimle olsun tabii. Hepimizinki de sağlıklıdır inşallah. Git de güzel haberler al inşallah . Sonrasında da zevkle alışveriş yaparsın umarım

hamimelik pantolonu dediğim vaikiki çok güzel hamile bölümünde klasik gibi değil likralı yumuşacık
Ben mi göremedim acaba canım. Bi daha gidince bakarım yine . Likralı da sıkar ama sanki bacağı. Kan akışını engeller diye takıntı yapıyorum. En rahatı tayt

Kutsal alerji herkese tek tek alıntı yaparak cevap vermen resmen takdire şayan:) Ne kadar incesiniz.
Minik Mucize Sağolasınız kızlar. gün içinde aktif bi şekilde girip bakamıyorum. Uygun olunca tüm mesajları okumaya çalışıp böyle alıntı yaparak sohbete dahil olmaya çalışıyorum
Evet gerçekten bende takdir ettim ve tek tek okudum maşallah :)

Ya bakma 3. Bana faylaydi 27 yasindayim 3 cocuk sahibi oldum bir gozumu acamadim ayni zamanda okuyorum da cok zor
Maşallah valla sana. Nasipte varmış ki olmuş ama kuzum. Seninle birlikte büyürler . İlerde senle çocukların için abla kardeş derler , ne güzel. Zordur illaki ama genç anne olmamın da keyfi güzeldir ama

Merhaba kızlar bende 9 haftalık gebeyim Allah nasip ederse kasım annesi olucam inşallah
Sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Hayırlı olsun, hoşgeldin canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah ☺

Canım yeşil renkli sebzelerin içinde folik asit var zaten. Eskiler doğal besleniyormuş bence. Onun da etkisi vardır illaki.

Tekrar çok geçmiş olsun canım. Tekrarı olmaz inşallah da sağlıkla gelir bebişin. Benim hala arada kahve, pembe akıntı olur arada. Alttan da baktılar ama bulamadılar bi şey. İçi boş bi 2. Kesem var. Ondan olabilir dedi doktor. Ondan öncede başka doktor eski birikmiş kan olabilir demişti.

Meşhur bir doktor var , Osman müftüoğlu. Ntv de prpgramı var hatta. Çayın demir emilimine ciddi bir etkisi yok diyor. Öyle olsa erzurum ve azerbaycanlılar kansız olurdu hep diyor. Ben çok açık günde 3 bardak falan içiyorum. 10 gün önce bakıldı demirime gayet iyiydi değerlerim.
Bence bitki çaylarını doktora danışarak iç canım.

benim de nasip kısmet olursa yarın kontrolüm var, aklımda hep bir gün öncesinde deli sorular, kalbim pır pır; yerimde duramıyorum
Yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah. En güzel heyecanlar

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Kimse bunca zorluğu yaşamasa keşke. Herkes bu mucizeyi tatsın inşallah.
Eğer sağlıklı bir bebekse inşallah gittiğinde güzel haberler alırsın canım. Zor bir durum.
Kürtaj için bi şey diyemiyorum maalesef

Hatta bi tane daha var Şubat’ta hamile olanlar diye sanırım çok bölündük çok
Hakkaten mı yaa ama şöyle bi şey var , mesela ben de şubat hamileriyim ve doğum 1 kasımda görünüyor. Sınırda bi gün :)) ekimde de gelebilir benim ki. Ondandır belki grup çeşitliliği :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…