Selam kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Hepimizin bebişi sağlıklıdır inşallah. Ben bugün pek iyi değilim. Okulda 2 defa kustum. Karnım çok şiş. Nefes alamıyorum resmen. Üstüne bi de Yanma var midemde
Anladım canım. Allah bağışlasın. Maşallah
Amin canım amin, Allah uzak etsin . Ama başta kendim için de diyorum ki sağlıklı ise bizimle olsun tabii. Hepimizinki de sağlıklıdır inşallah. Git de güzel haberler al inşallah . Sonrasında da zevkle alışveriş yaparsın umarım
Ben mi göremedim acaba canım. Bi daha gidince bakarım yine . Likralı da sıkar ama sanki bacağı. Kan akışını engeller diye takıntı yapıyorum. En rahatı tayt
@MRSAMSA Sağolasınız kızlar. gün içinde aktif bi şekilde girip bakamıyorum. Uygun olunca tüm mesajları okumaya çalışıp böyle alıntı yaparak sohbete dahil olmaya çalışıyorum
Maşallah valla sana. Nasipte varmış ki olmuş ama kuzum. Seninle birlikte büyürler . İlerde senle çocukların için abla kardeş derler , ne güzel. Zordur illaki ama genç anne olmamın da keyfi güzeldir ama
Hayırlı olsun, hoşgeldin canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah ☺
Canım yeşil renkli sebzelerin içinde folik asit var zaten. Eskiler doğal besleniyormuş bence. Onun da etkisi vardır illaki.
Tekrar çok geçmiş olsun canım. Tekrarı olmaz inşallah da sağlıkla gelir bebişin. Benim hala arada kahve, pembe akıntı olur arada. Alttan da baktılar ama bulamadılar bi şey. İçi boş bi 2. Kesem var. Ondan olabilir dedi doktor. Ondan öncede başka doktor eski birikmiş kan olabilir demişti.
Meşhur bir doktor var , Osman müftüoğlu. Ntv de prpgramı var hatta. Çayın demir emilimine ciddi bir etkisi yok diyor. Öyle olsa erzurum ve azerbaycanlılar kansız olurdu hep diyor. Ben çok açık günde 3 bardak falan içiyorum. 10 gün önce bakıldı demirime gayet iyiydi değerlerim.
Bence bitki çaylarını doktora danışarak iç canım.
Yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah. En güzel heyecanlar
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Kimse bunca zorluğu yaşamasa keşke. Herkes bu mucizeyi tatsın inşallah.
Eğer sağlıklı bir bebekse inşallah gittiğinde güzel haberler alırsın canım. Zor bir durum.
Kürtaj için bi şey diyemiyorum maalesef
Hakkaten mı yaa

ama şöyle bi şey var , mesela ben de şubat hamileriyim ve doğum 1 kasımda görünüyor. Sınırda bi gün :)) ekimde de gelebilir benim ki. Ondandır belki grup çeşitliliği :))