- 22 Kasım 2022
- 450
- 313
- 33
- 30
Hayır canım bugün tam 6+0Oyyy maşallah7.hafta mı olmuş oldu şimdi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım bugün tam 6+0Oyyy maşallah7.hafta mı olmuş oldu şimdi
![]()
Amiiin canımın içi hepimizinki sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsun inşallahhhhOy maşallah sağlıkla büyüsün![]()
Doktorlar son adet tarihine göre hesaplıyor. Ayın kaçında adetin başladı en son?Kızlar yaa benim adet günüm 9 uydu bu ayın yani yumurtlamaya göre . Ama son adet tarihime göre hesaplayınca 13 u oluyor . Şimdi ben yumurtlama gününü baz alirsam 4 hafta 6 günlüğüm . Hangisini baz almalıyım ? Ayın 7 sinde beta 27 filan çıkmıştı
13 şubatta başladı . Ama yumurtlama da 20 21 civarı oldu .Doktorlar son adet tarihine göre hesaplıyor. Ayın kaçında adetin başladı en son?
Kaç haftalık dedi kuzuKarından usg ile baktığında net görünmedi, doktorum kararı sana bırakıyorum ister vajinal bakalım ister 1 hafta bekleyelim dedi. Ben o an bi strese girdim bakalım hocam ne ise bileyim dedim. Susam tanemi minicik gördüm kalbi pıt pıttı4 mm susam tanem, 23 mm kese boyutu. Kalbi de dakikada 125 miş
Son adetine göre 4+2 sin şuan. Doktora gittiğinde bu hesaptan gidecek13 şubatta başladı . Ama yumurtlama da 20 21 civarı oldu .
Sata göre 6+0 ama ultrasona göre 6+1 dedi onu anlamadım sadeceKaç haftalık dedi kuzu
Renk doku nasıl canımKızlar bugün çok yoğun akıntım var baya yoğun ama ya normal mi acaba
Ay bende 6+0 da gittim ama mm falan ölçmedi benim karından baktı kalp sesi de derinden geldi acaba vajinal baksaydı farklı mı olurduHayır canım bugün tam 6+0![]()
Beyaz kremsi canımRenk doku nasıl canım
Yok sadece keseyi gördük 5 +4 tü 10 gun sonra gel dedi bebek icinBenim de 30ocak pazartesi doktora gitmiştim henüz bebeğimi göremedim.. Siz görebildiniz mi?
Kötü kokulu değilse normaldir canımBeyaz kremsi canım
Aşşşırı farklı yaaaa eşim bile şaşırdı. Karından bakınca kese anca görülüyordu. Vajinale bi geçtik hemen bebek göründü kalp atışı duyuldu ölçümler yapıldı. Kısa süre baktı zaten uzun uzun değil ama herseyi gördükAy bende 6+0 da gittim ama mm falan ölçmedi benim karından baktı kalp sesi de derinden geldi acaba vajinal baksaydı farklı mı olurdu
Benim de hep oyle bembeyaz yumurta aki gibi. Hala her gun geliyor. Artik tik oldu lavaboya gidip bakip duruyorumBeyaz kremsi canım
Vajinalde goruntu asiri net yaAşşşırı farklı yaaaa eşim bile şaşırdı. Karından bakınca kese anca görülüyordu. Vajinale bi geçtik hemen bebek göründü kalp atışı duyuldu ölçümler yapıldı. Kısa süre baktı zaten uzun uzun değil ama herseyi gördük
Çok mucizevi bisey değil mi ya. Zaten kendisi miniminnacık bisey ama içinde pıtır pıtır hareket eden bi kalp var. Ay kıyamammm dedim görür görmezVajinalde goruntu asiri net yaben de sok oldum ikisi arasindaki farka. Ki karindan da gayet gorundu kalp atisi bile. Ama vajinal baktigi an acidan dolayi mi nedir full hd gibi oluyor goruntu
Ay benimde öyle ya şimdi dışarı çıkıcam mecbur günlük ped koycamBenim de hep oyle bembeyaz yumurta aki gibi. Hala her gun geliyor. Artik tik oldu lavaboya gidip bakip duruyorumama normalmis yani. Gunde 3 kez camasir degisiyorum