• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Kızlar yaa benim adet günüm 9 uydu bu ayın yani yumurtlamaya göre . Ama son adet tarihime göre hesaplayınca 13 u oluyor . Şimdi ben yumurtlama gününü baz alirsam 4 hafta 6 günlüğüm . Hangisini baz almalıyım ? Ayın 7 sinde beta 27 filan çıkmıştı
Doktorlar son adet tarihine göre hesaplıyor. Ayın kaçında adetin başladı en son?

Kızlar bugün çok yoğun akıntım var baya yoğun ama ya normal mi acaba

Karından usg ile baktığında net görünmedi, doktorum kararı sana bırakıyorum ister vajinal bakalım ister 1 hafta bekleyelim dedi. Ben o an bi strese girdim bakalım hocam ne ise bileyim dedim. Susam tanemi minicik gördüm kalbi pıt pıttı 🥹🧿 4 mm susam tanem, 23 mm kese boyutu. Kalbi de dakikada 125 miş
Kaç haftalık dedi kuzu

Sat 30 ocak kese 5+4 te öğrenildi şuanda 6+2 tahmini kız tahmini dogum tarihi 8 Kasım

Ay bende 6+0 da gittim ama mm falan ölçmedi benim karından baktı kalp sesi de derinden geldi acaba vajinal baksaydı farklı mı olurdu
Aşşşırı farklı yaaaa eşim bile şaşırdı. Karından bakınca kese anca görülüyordu. Vajinale bi geçtik hemen bebek göründü kalp atışı duyuldu ölçümler yapıldı. Kısa süre baktı zaten uzun uzun değil ama herseyi gördük

Aşşşırı farklı yaaaa eşim bile şaşırdı. Karından bakınca kese anca görülüyordu. Vajinale bi geçtik hemen bebek göründü kalp atışı duyuldu ölçümler yapıldı. Kısa süre baktı zaten uzun uzun değil ama herseyi gördük
Vajinalde goruntu asiri net ya 🤣 ben de sok oldum ikisi arasindaki farka. Ki karindan da gayet gorundu kalp atisi bile. Ama vajinal baktigi an acidan dolayi mi nedir full hd gibi oluyor goruntu

Vajinalde goruntu asiri net ya 🤣 ben de sok oldum ikisi arasindaki farka. Ki karindan da gayet gorundu kalp atisi bile. Ama vajinal baktigi an acidan dolayi mi nedir full hd gibi oluyor goruntu
Çok mucizevi bisey değil mi ya. Zaten kendisi miniminnacık bisey ama içinde pıtır pıtır hareket eden bi kalp var. Ay kıyamammm dedim görür görmez😂

Benim de hep oyle bembeyaz yumurta aki gibi. Hala her gun geliyor. Artik tik oldu lavaboya gidip bakip duruyorum😔 ama normalmis yani. Gunde 3 kez camasir degisiyorum
Ay benimde öyle ya şimdi dışarı çıkıcam mecbur günlük ped koycam

Back
X