2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
hayır canım tam aksine sadece ıhlamur en güvenilir bitki çayı içilebilir olarak, güvenle tüketebilirsin.
siyah çayda tüketebiliriz ancak demir emilimini azaltıyor, o nedenle içine bir parça limon atarsan demir emilimini korur aklında olsun.
decavite gelince canım ben ilk hamileliğimde de 3. aydan sonra başladım kullanmaya, doğumdan sonra da 40'ımız çıkana kadar kullanıyoruz.

evet dr dan dra degişiyor umarım bişey olmaz , ben şeyi anlamıyorum mesela bizim annelerimiz nenelerimiz folik asit mi kullanmış hayır , herhangi ters bir durumda yok doğan bebeklerde. parası olmayıpta alamayan yada günümüzde bile kullanamayan o kadar çok kişi vardır eminim , bunlar nasıl oluyor anlamış değilim

çayı günde bir bardak çok açık içiyorum ama içine de limon atarım sagolasın, decavit ve folik asit kafamı karıştırıyor taktım resmen inşallah bişey olmazz, allaha emanet artık ne diyelim ama dr a gittigimde soracagım tekrar

Selam kizlar gecmis olsun diyenlere tesekkur ediyorum oncelikle dun aksam cok stresli saatler gecirdim, bulantim ve atesim icin gittigim hastanede idrar tahlili verirken lekelenmem oldugunu farkettim, o sirada belim ve kasıklarimda agriyordu hemen kotu senaryolar yazdim tabi ilk defa lekelenmem oldugu icin cok korktum hemen kadin dogum kismina yonlendirildim doktor vajinal muayene etmek istedi kabul etmedim, ustten bakti yavrumun ilk defa kalp atisini duymus oldum 3 saniye kadar kese icinde kanama alani gorunmedigini soyledi ama vajinal muayene etmedigi icin lekelenmeyle ilgili net birsey soyleyemeyecegini belirtti ama bana bu kadari yetti cok sukur ki sonrasinda serum aldim hastaneden ciktim bugun daha iyiyim lekelenmem devam etmedi bulantim dune gore daha az. Bu arada doktor bulantin icin ilac kullanamazsin dedi eczanelerde ZENCEFİL KAPSULU varmis ondan kullanabilirmisim çare arayanlara çözüm olabilir Allah kimseye bu korkuyu yasatmasin

mesela benim annemde ne bende ne kardeşimde folik asit kullanmamış; bende ilk hamileliğimde hamile olduğumu öğrenince başladım mesela kullanmaya halbuki bu süre içinde zaten nöral tüp defekti çoktan kapanmaya başlıyor aslında, çok şükür sapasağlam doğdu bebişim...
ama görümcem de mesela folik asit kullanmasına rağmen nöral tüp defekti kapanmadı bebeğin, doğduğu gün ameliyata alındı vs.
tamamen Allah'a emanet canımız da, canlarımız da o yüzden hiç kafana canım, olacağı varsa olur.
Allah büyüktür, bol bol dua edelim.

için rahat etsin diye tekrar sorabilirsin canım, bilgi verir yine de doktorun, olabildiğince siyah çay yine de tüketme ama ıhlamur ve kuşburnu bitkisel olarak içebilirsin, kuşburnu ayrıca C vitamini içeriyor.
yasaklı bitki çaylar, yeşilçay, adaçayı, rezene diye biliyorum

Sana da çok geçmiş olsun canım

aynen işte aslında ne kadar dikkat edersen et allahın dedigi oluyor , belki içmeyenin bebegi daha saglıklı oluyor herşey allahın takdiri , hepimizinki allaha emanet kanadının altına alsın bebişlerimizi inşallahh..

siyah çayı gğnde bir bardak tüketiyorum o da çok açık nerdeyse sıcak su gibi oluyor. bu markette ki bitki çaylarından alsam olur mu kuşburnuyu hani doğallık açısından yoksa aktardan mı alsam

Kuzum bende doğadan markasının aldım, poşet çay şeklinde. Ama ıhlamuru aktardan alsan daha iyi olur.
Açık içiyorsan siyah çayı sorun olmaz herhalde. Demir eksikliğin yoksa zaten günde 1 fincan içme hakkımız var.

benim de nasip kısmet olursa yarın kontrolüm var, aklımda hep bir gün öncesinde deli sorular, kalbim pır pır; yerimde duramıyorum
seninle aramizda 2 gun varmis benim rutin konrolum mayis ayinin basinda yani daha cok var insallah guzel haberlerle gelirsin canim guzel guzel buyumustur bebegin

çok geçmiş olsun canım

seninle aramizda 2 gun varmis benim rutin konrolum mayis ayinin basinda yani daha cok var ☹ insallah guzel haberlerle gelirsin canim guzel guzel buyumustur bebegin
en son gittiğimde çok şükür ki herşey yolundaydı, umarım yine iyi geçer herşey.
muhtemelen bir sonra ki randevum da ikili test zamanı olur diye düşünüyorum, yani 2 hafta sonra felan
senin de aslında 2-2.5 hafta var bişey kalmamış

bende poşet çay şeklindealayım arada içerm, ıhlamuru aktardan almıştım var o canım, aynen çok açık içiyorum görsen dersin hiç içme daha iyi imamın abdest suyundanda açık :)

bende poşet çay şeklindealayım arada içerm, ıhlamuru aktardan almıştım var o canım, aynen çok açık içiyorum görsen dersin hiç içme daha iyi imamın abdest suyundanda açık :)
ben normalde de siyah çay sevmezdim, kahvaltıdan kahvaltıya ancak. Şimdi de hiç aramıyorum
sizler türk kahve içiyor musunuz yaaa, ben hamilelikten önce her gün içerdim ofiste.
Şu ana kadar hiç içmedim Canım istiyor..

bende çayı çok sevdigim için içiyorum öyle , bende türk kahvesini ofiste hergün içerdim ama içmiyorum artık hamileligimi ögrendigimden beri, beni aksine canım istemiyor kokusu midemi bulandırıyor

arada iç ne olacak ki fazlası olmadıgı sürece

Slmlar herkese nasipse benim bebeğim de Kasım’da doğacak ilki sezeryan olduğu için. Bu gebelik için çok uğraştık 4 aşılama bir tüp bebekten sonra kendiliğinden geldi bebişimiz. 1 Nisan da keseyi gördük çok şükür bi dahaki randevuyu 17 Nisan a verdi dr günler geçmiyor benim aşırı bel ağrılarım var midem bulanmıyor fazla ama iştahım kapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…