evet, elbette canımikili test yaptiracak misin sen canim
Maşallah kuzum. Bi daha olmaz iniallah lekelenme. Çocuklarla zor oluyordur ama Her fırsatta dinlenmeye çalış bence. Kasık ağrısı normaldir aslında. Ama sürekli ve şiddetli ise doktra gidilmeli. Dikkat et kuzum, ihmale etmeHerkese iyi akşamlar hanımlar. Bugün itibari ile 9+4 olduk çok şükür. 2 hafta önce kahverengi bir lekelenmem olmuştu ama devamı gelmedi. Bugün sol kasığım ağrıyor bayaa sizlerde de oluyor mu diye merak ettim. Bu 3. gebeliğim ve dinlenemiyorum maalesef. Hem iş hem ev zor oluyor. Haftaya dr kontrolüm var. Sizce kasık ağrım devam ederse dr a gitmelimiyim?
sagol canim benim sanada gecmis olsun calisirken cook zor o yuzden isten ayriliyorum bendeSelam kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Hepimizin bebişi sağlıklıdır inşallah. Ben bugün pek iyi değilim. Okulda 2 defa kustum. Karnım çok şiş. Nefes alamıyorum resmen. Üstüne bi de Yanma var midemde
Anladım canım. Allah bağışlasın. Maşallah
Amin canım amin, Allah uzak etsin . Ama başta kendim için de diyorum ki sağlıklı ise bizimle olsun tabii. Hepimizinki de sağlıklıdır inşallah. Git de güzel haberler al inşallah . Sonrasında da zevkle alışveriş yaparsın umarım
Ben mi göremedim acaba canım. Bi daha gidince bakarım yine . Likralı da sıkar ama sanki bacağı. Kan akışını engeller diye takıntı yapıyorum. En rahatı tayt
@MRSAMSA Sağolasınız kızlar. gün içinde aktif bi şekilde girip bakamıyorum. Uygun olunca tüm mesajları okumaya çalışıp böyle alıntı yaparak sohbete dahil olmaya çalışıyorum
Maşallah valla sana. Nasipte varmış ki olmuş ama kuzum. Seninle birlikte büyürler . İlerde senle çocukların için abla kardeş derler , ne güzel. Zordur illaki ama genç anne olmamın da keyfi güzeldir ama
Hayırlı olsun, hoşgeldin canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah ☺
Canım yeşil renkli sebzelerin içinde folik asit var zaten. Eskiler doğal besleniyormuş bence. Onun da etkisi vardır illaki.
Tekrar çok geçmiş olsun canım. Tekrarı olmaz inşallah da sağlıkla gelir bebişin. Benim hala arada kahve, pembe akıntı olur arada. Alttan da baktılar ama bulamadılar bi şey. İçi boş bi 2. Kesem var. Ondan olabilir dedi doktor. Ondan öncede başka doktor eski birikmiş kan olabilir demişti.
Meşhur bir doktor var , Osman müftüoğlu. Ntv de prpgramı var hatta. Çayın demir emilimine ciddi bir etkisi yok diyor. Öyle olsa erzurum ve azerbaycanlılar kansız olurdu hep diyor. Ben çok açık günde 3 bardak falan içiyorum. 10 gün önce bakıldı demirime gayet iyiydi değerlerim.
Bence bitki çaylarını doktora danışarak iç canım.
Yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah. En güzel heyecanlar
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Kimse bunca zorluğu yaşamasa keşke. Herkes bu mucizeyi tatsın inşallah.
Eğer sağlıklı bir bebekse inşallah gittiğinde güzel haberler alırsın canım. Zor bir durum.
Kürtaj için bi şey diyemiyorum maalesef
Hakkaten mı yaaama şöyle bi şey var , mesela ben de şubat hamileriyim ve doğum 1 kasımda görünüyor. Sınırda bi gün :)) ekimde de gelebilir benim ki. Ondandır belki grup çeşitliliği :))
insallah sorunsuz cikar sonuclarin canimevet, elbette canım
nasip olurda o vakte gelirsek muhakkak istiyorum
Sağolasın canım. Sağlık olsun. Bebiş için değer tabii.sagol canim benim sanada gecmis olsun calisirken cook zor o yuzden isten ayriliyorum bendeevet birikmis kan olabilir onemli bisey olmasinda aman
Ama sonuç olarak şubatta hamile olanlar grup adı ne zaman doğurduğun farketmezSelam kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Hepimizin bebişi sağlıklıdır inşallah. Ben bugün pek iyi değilim. Okulda 2 defa kustum. Karnım çok şiş. Nefes alamıyorum resmen. Üstüne bi de Yanma var midemde
Amin canım amin, Allah uzak etsin . Ama başta kendim için de diyorum ki sağlıklı ise bizimle olsun tabii. Hepimizinki de sağlıklıdır inşallah. Git de güzel haberler al inşallah . Sonrasında da zevkle alışveriş yaparsın umarım
Ben mi göremedim acaba canım. Bi daha gidince bakarım yine . Likralı da sıkar ama sanki bacağı. Kan akışını engeller diye takıntı yapıyorum. En rahatı tayt
@MRSAMSA Sağolasınız kızlar. gün içinde aktif bi şekilde girip bakamıyorum. Uygun olunca tüm mesajları okumaya çalışıp böyle alıntı yaparak sohbete dahil olmaya çalışıyorum
Maşallah valla sana. Nasipte varmış ki olmuş ama kuzum. Seninle birlikte büyürler . İlerde senle çocukların için abla kardeş derler , ne güzel. Zordur illaki ama genç anne olmamın da keyfi güzeldir ama
Canım yeşil renkli sebzelerin içinde folik asit var zaten. Eskiler doğal besleniyormuş bence. Onun da etkisi vardır illaki.
Tekrar çok geçmiş olsun canım. Tekrarı olmaz inşallah da sağlıkla gelir bebişin. Benim hala arada kahve, pembe akıntı olur arada. Alttan da baktılar ama bulamadılar bi şey. İçi boş bi 2. Kesem var. Ondan olabilir dedi doktor. Ondan öncede başka doktor eski birikmiş kan olabilir demişti.
Meşhur bir doktor var , Osman müftüoğlu. Ntv de prpgramı var hatta. Çayın demir emilimine ciddi bir etkisi yok diyor. Öyle olsa erzurum ve azerbaycanlılar kansız olurdu hep diyor. Ben çok açık günde 3 bardak falan içiyorum. 10 gün önce bakıldı demirime gayet iyiydi değerlerim.
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Kimse bunca zorluğu yaşamasa keşke. Herkes bu mucizeyi tatsın inşallah.
Eğer sağlıklı bir bebekse inşallah gittiğinde güzel haberler alırsın canım. Zor bir durum.
Hakkaten mı yaaama şöyle bi şey var , mesela ben de şubat hamileriyim ve doğum 1 kasımda görünüyor. Sınırda bi gün :)) ekimde de gelebilir benim ki. Ondandır belki grup çeşitliliği :))
İnşallah canım, daha haftamıza varinsallah sorunsuz cikar sonuclarin canim ♥
Canım çok geçmiş olsun belli olmaz dur bakalım bir hafta daha belki toparlanır durum. Eğer gelişme olmazsa kürtaj yaparlar ben hiç iğne ile düşüren görmedim iğne olayını diş gebelikte yapıyorlar galiba. Benim daha önce bir bebeğim tam on gün gelişmedi kese bile büyümedi kanamam başladı k kürtaj olacaktım birde hastalandım. Antibiyotik başlamak için bebek düşmüş mu diye acil e gittim bebek canlanmış ve kalp atışı başlamıştı. Beş aylık olana kadar kanama devam etsede sağlıkla doğdu. Temennim inşllah seninki de toparlar. Eğer olmazsa da üzülme belki bir sorun olduğu için böyle olmuştur diye düşün...dualarım seninleMerhaba hanımlar benim bebeğim ne yazık ki gelişmiyorbugün kontrolüm vardı kalp atışları yok gelişimi geride geçen hafta 6+1 di bugün gittim 6+4 çıktı normalde 7+3 olması gerekiyordu kalp atışını duymamiz gerekiyordu zaten geç döllenme olabilir demişti doktor en son adetim 4 subatti çünkü çok üzgünüm bir hafta daha bekleyelim dedi sana şu an bı zararı olmaz dedi alttan bakmak istemedi haftaya bakarız yine dedi ama gelişmiyor sağlıksız gebelik dedi sormak istediğim kürtaj mı olur yoksa ilaç ile de mümkün mü düşmesi
canım inanılmaz rahat baya bol duruyor hamiş pantolonu gibide değilSelam kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Hepimizin bebişi sağlıklıdır inşallah. Ben bugün pek iyi değilim. Okulda 2 defa kustum. Karnım çok şiş. Nefes alamıyorum resmen. Üstüne bi de Yanma var midemde
sıkma canını ağzı olan konuşuyor işte , kv mi değil mi ona bak hepsi öyle sen kendne bak onun bunun için kendinide bebegini de strese sokma iyi düşün iyi olsun allaha havale et hayatına bak :)akşam kv canımı sıktıkızım kolikti. ve beni evimde kimse bakmadı annemde kv dede evine görütdüler gelen giden çocuk reflü kolik susmaz emer kusar. lohusalık çok ağır geçti. bana diyorki bunda sakin ol bebeğini sakin büyüt birinci acemilikti geçti neyse diyor. bunda sakin oldunmu bebekte sakin olur diyor. bu doğru ama kadın bebeğin kolikliğini bana bağlıyor ya. ağlıcam sinirden hiç bişey demedim kaldım çünki. bak diyor kızın şuan nası sakin. ne demek istiyor delirtiyorlar beni bu bebekte kimse olmıcak yanımda evimde olacağım tek başıma. dilerim aksine herşey güzel geçer. cev veremeyince içimde büyüyor cev lar.sinir basıyor ya.
çok doğru diyosun ama nası böyle kötü düşünüyolar diye deliriyrum birde kendi gördü diyorduki kaç çocuk büyüttüm böyle ağlayan görmedim. kızı dolduruyor onu diyorki stres bebeğini gerdi ondan ağladı ya gelde delirme görüyodunuz susmuyodu. ozamanda emzirmiyo aç bırakıyo demişlerdisıkma canını ağzı olan konuşuyor işte , kv mi değil mi ona bak hepsi öyle sen kendne bak onun bunun için kendinide bebegini de strese sokma iyi düşün iyi olsun allaha havale et hayatına bak :)
canım önceleri bende çok kafama takardım atar tutar ağlama krizlerine girerdim karşılarında cevapta veremezdim sonra noldu takmamayı ögrendim, görmüyorum duymuyorum dediklerini yaptıklarını şükrler olsun böyle daha iyiyim. tabiki görüşüyorum eşimin ailesi ama daha dikkatliyim hemen herşeye takılıp kalmıyrum aman ne derlese desinler deyip geçiyorum . allahın bana verdigi bir lütuf buda çünkü çok dua etmiştim takmamak için , tabiki sana dedikleri hoş şeyler degil ama yne de üzme kendini konuşsun dursun elbet susacak diye düşün.çok doğru diyosun ama nası böyle kötü düşünüyolar diye deliriyrum birde kendi gördü diyorduki kaç çocuk büyüttüm böyle ağlayan görmedim. kızı dolduruyor onu diyorki stres bebeğini gerdi ondan ağladı ya gelde delirme görüyodunuz susmuyodu. ozamanda emzirmiyo aç bırakıyo demişlerdiiçimden çıkmıyor nasıl takmamayı öğrenebilirim kafam da saç kalmadı uzak yaşamak istiyorum. en güzeli görmedimi yorumda yapamaz
yaaa vallamı bende edeym yemin ederim takmak istemiyorum dediğin gibi gelse geçse gitse rahatlıcam tabiatım zaten çok takıntılı ama cev veremeyince şişiyorumcanım önceleri bende çok kafama takardım atar tutar ağlama krizlerine girerdim karşılarında cevapta veremezdim sonra noldu takmamayı ögrendim, görmüyorum duymuyorum dediklerini yaptıklarını şükrler olsun böyle daha iyiyim. tabiki görüşüyorum eşimin ailesi ama daha dikkatliyim hemen herşeye takılıp kalmıyrum aman ne derlese desinler deyip geçiyorum . allahın bana verdigi bir lütuf buda çünkü çok dua etmiştim takmamak için , tabiki sana dedikleri hoş şeyler degil ama yne de üzme kendini konuşsun dursun elbet susacak diye düşün.
Hayırlısı olsn canm bana doktor kasık ağrın vs olunca direk gel demişti bilgin olsun diye söyledimHerkese iyi akşamlar hanımlar. Bugün itibari ile 9+4 olduk çok şükür. 2 hafta önce kahverengi bir lekelenmem olmuştu ama devamı gelmedi. Bugün sol kasığım ağrıyor bayaa sizlerde de oluyor mu diye merak ettim. Bu 3. gebeliğim ve dinlenemiyorum maalesef. Hem iş hem ev zor oluyor. Haftaya dr kontrolüm var. Sizce kasık ağrım devam ederse dr a gitmelimiyim?
canım zamanla oluyor sen kendni salıver bak gör takmıyorsun rahatla yani heran tetikte olma , bişey dediginde acaba laf mı soktu ne demeye çalıştı şöyle böyle mi diye düşüncelere hiç girme , zaten senin takmadıgını görünce onlarda susuyor gülümse geç allaha havale etyaaa vallamı bende edeym yemin ederim takmak istemiyorum dediğin gibi gelse geçse gitse rahatlıcam tabiatım zaten çok takıntılı ama cev veremeyince şişiyorumya inş bende umursamamayı öğreneyim. dua edicem. onu öğrenirsem çok mutlu olucam. çocuğuma bakıyordu ne dese batıyordu. artık çocuklarda benimle olcak oda uzağa gidicek. bakalım nolcak. daha seviyeli olcak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?