canım bu kaç haftalık şuanBilgisayar ekranından çektim, aranızda sanki cinsiyet tahmini yapan vardı:) Yoksa başka bir grupla mı karıştırdım:) Acaba rica etsem benimkini de tahmin edebilir misiniz?
hatta rahat olup bildiğini okuyunca düşünüp susuyorlar. inş yapıcam cnm çok saol hep gelecek aklıma dediklerin.canım zamanla oluyor sen kendni salıver bak gör takmıyorsun rahatla yani heran tetikte olma , bişey dediginde acaba laf mı soktu ne demeye çalıştı şöyle böyle mi diye düşüncelere hiç girme , zaten senin takmadıgını görünce onlarda susuyor gülümse geç allaha havale et
9+0 . Ama zaten devlet hastanesi olduğu için bilgisayarları da eski gibi çıktı bile veremediler:)canım bu kaç haftalık şuan
sende sagol canımhatta rahat olup bildiğini okuyunca düşünüp susuyorlar. inş yapıcam cnm çok saol hep gelecek aklıma dediklerin.
anladım canım sanki yorum yapmak için erken gibi ama yine de , daha iyi anlayan arkadaşlar çıkar belki9+0 . Ama zaten devlet hastanesi olduğu için bilgisayarları da eski gibi çıktı bile veremediler:)
Ooo kayınvalidelerin lafına bu kadar takılınır mı yaa hee de geç. Benim kayınvalide ilk hamileliğimde bana şey demişti marifet gibi “ ben hamileyken hergün çiğ yumurta içtim, heerrgün” dedi. Şaşkınlıktan gözlerim belermiş “çiğ yumurta mı?” demiştim. Aklı sıra sende yap demek istedi. Ortamda başkaları da vardı aa yok saçmalama yasak falan muhabbetleri döndü işte dedim bu da bir çeşit cahillik şükür sağ salim kucağına alabilmişsin. O son oldu sonra bir daha hiç ağzını açıp bişey demediakşam kv canımı sıktıkızım kolikti. ve beni evimde kimse bakmadı annemde kv dede evine görütdüler gelen giden çocuk reflü kolik susmaz emer kusar. lohusalık çok ağır geçti. bana diyorki bunda sakin ol bebeğini sakin büyüt birinci acemilikti geçti neyse diyor. bunda sakin oldunmu bebekte sakin olur diyor. bu doğru ama kadın bebeğin kolikliğini bana bağlıyor ya. ağlıcam sinirden hiç bişey demedim kaldım çünki. bak diyor kızın şuan nası sakin. ne demek istiyor delirtiyorlar beni bu bebekte kimse olmıcak yanımda evimde olacağım tek başıma. dilerim aksine herşey güzel geçer. cev veremeyince içimde büyüyor cev lar.sinir basıyor ya.
harika demişssin ben kitleniyorum hiç bişey diyemiyorum öyöle kalıyorum. bana lohusayken çok lohusayım diyip durma o psikolojiye sokma kendini öyle dersen öyle olur dedi. hormon ya lohusalık ben diyerekmi giriyorum hiçbirşey demedim. hçbir zaman demedim ki az kaldı birgün çok pis dicem sanırım dökülecek içimden ama çata çat kavga eder benle. sustuğum için oda susuyor.Ooo kayınvalidelerin lafına bu kadar takılınır mı yaa hee de geç. Benim kayınvalide ilk hamileliğimde bana şey demişti marifet gibi “ ben hamileyken hergün çiğ yumurta içtim, heerrgün” dedi. Şaşkınlıktan gözlerim belermiş “çiğ yumurta mı?” demiştim. Aklı sıra sende yap demek istedi. Ortamda başkaları da vardı aa yok saçmalama yasak falan muhabbetleri döndü işte dedim bu da bir çeşit cahillik şükür sağ salim kucağına alabilmişsin. O son oldu sonra bir daha hiç ağzını açıp bişey demedi
İşte çata çat kavga ortamı oluşturma lafını söyle arkasından kahkaha at ayy anne sende ne alemsin de kapat konuyu. Ha olur da kayınvaliden kapatmayıp cevap verirse gül geç hiç uzatma sen zaten söylüceğini söylemiş oluyorsun.harika demişssin ben kitleniyorum hiç bişey diyemiyorum öyöle kalıyorum. bana lohusayken çok lohusayım diyip durma o psikolojiye sokma kendini öyle dersen öyle olur dedi. hormon ya lohusalık ben diyerekmi giriyorum hiçbirşey demedim. hçbir zaman demedim ki az kaldı birgün çok pis dicem sanırım dökülecek içimden ama çata çat kavga eder benle. sustuğum için oda susuyor.
Kayinvalideleri cok sa şeetmemek lazim. Bizim 2 bucuk yil sonra oldu. 3 asilama tedavisinden sonra tam tüpe gececekken oldu. Esim de ben de cok sevindik. Kayinvalidem tutup dedi ki "görmemişin çocugu olmus tutmus şeyini koparmis". Oysa ne abartili sevinc hallerine girdik ne de etrafa duyurduk. Kendi icimizde sevinmistikakşam kv canımı sıktıkızım kolikti. ve beni evimde kimse bakmadı annemde kv dede evine görütdüler gelen giden çocuk reflü kolik susmaz emer kusar. lohusalık çok ağır geçti. bana diyorki bunda sakin ol bebeğini sakin büyüt birinci acemilikti geçti neyse diyor. bunda sakin oldunmu bebekte sakin olur diyor. bu doğru ama kadın bebeğin kolikliğini bana bağlıyor ya. ağlıcam sinirden hiç bişey demedim kaldım çünki. bak diyor kızın şuan nası sakin. ne demek istiyor delirtiyorlar beni bu bebekte kimse olmıcak yanımda evimde olacağım tek başıma. dilerim aksine herşey güzel geçer. cev veremeyince içimde büyüyor cev lar.sinir basıyor ya.
ayyy tamam deniyim bakalımİşte çata çat kavga ortamı oluşturma lafını söyle arkasından kahkaha at ayy anne sende ne alemsin de kapat konuyu. Ha olur da kayınvaliden kapatmayıp cevap verirse gül geç hiç uzatma sen zaten söylüceğini söylemiş oluyorsun.
ya lafa bak yaKayinvalideleri cok sa şeetmemek lazim. Bizim 2 bucuk yil sonra oldu. 3 asilama tedavisinden sonra tam tüpe gececekken oldu. Esim de ben de cok sevindik. Kayinvalidem tutup dedi ki "görmemişin çocugu olmus tutmus şeyini koparmis". Oysa ne abartili sevinc hallerine girdik ne de etrafa duyurduk. Kendi icimizde sevinmistik
akşam diyorki bide yemek alırmısın yok saol ben doydum diyorum. kızıma diyorki bunlar kibar babanem yemiyorlar :) ne demekse allahım sabır yaİşte çata çat kavga ortamı oluşturma lafını söyle arkasından kahkaha at ayy anne sende ne alemsin de kapat konuyu. Ha olur da kayınvaliden kapatmayıp cevap verirse gül geç hiç uzatma sen zaten söylüceğini söylemiş oluyorsun.
Bizimki cok da istemiyordu torun. Kendi cikarlarina uymuyordu bebek olmasi. Duyunca sevinemedi bile kadin. Allah gönlüne göre versin insallah :)ya lafa bak yaadamı delirtmek buna denir. neden böyleler nedennnnnnn oğlum olsun istiyorum gelinime nasıl davrancam acaba inşallah hayırlı evlat olsun ben böyle laf sokamam sanırım.
benimkide sevinmedi. benim bakamıcamı düşünüyo sanırım cahillik tavan onlara noluyosa sabır ver allahım. rabbim kalbine göre yaşatsın onları yaşlılıklarını.Bizimki cok da istemiyordu torun. Kendi cikarlarina uymuyordu bebek olmasi. Duyunca sevinemedi bile kadin. Allah gönlüne göre versin insallah :)
Ben oraya da takılıyorum buraya da ama bölündük evet.kızlar 2 tane kasım anneleri grubu var kazene mes attım tek sayfaya alamazmıyız diye böyle bölünmüş oluyoruz diye düşündüm o gruptaki arkadaşlarda burdakilerde bir arada ne güzel olur.
Boyle seylere kafani takarsan dolar dolar taşarsin yapma. Senle ne alakasi var benim tecrubeli oldugum 2. Cocugum kolikti .tecrubesizlikle sakinlikle hic alakasi yok. Iyi bari seninki en azindan sakin ol diyor benimki hayatinu mahvettin öldün bittin aldırsaydin bebegi dior ben napayim yaakşam kv canımı sıktıkızım kolikti. ve beni evimde kimse bakmadı annemde kv dede evine görütdüler gelen giden çocuk reflü kolik susmaz emer kusar. lohusalık çok ağır geçti. bana diyorki bunda sakin ol bebeğini sakin büyüt birinci acemilikti geçti neyse diyor. bunda sakin oldunmu bebekte sakin olur diyor. bu doğru ama kadın bebeğin kolikliğini bana bağlıyor ya. ağlıcam sinirden hiç bişey demedim kaldım çünki. bak diyor kızın şuan nası sakin. ne demek istiyor delirtiyorlar beni bu bebekte kimse olmıcak yanımda evimde olacağım tek başıma. dilerim aksine herşey güzel geçer. cev veremeyince içimde büyüyor cev lar.sinir basıyor ya.
ya bak sen ne güzel diyorsun sakinlikle alakası yok kafası basmıyor deliriyorum buna basmıyor diye.Boyle seylere kafani takarsan dolar dolar taşarsin yapma. Senle ne alakasi var benim tecrubeli oldugum 2. Cocugum kolikti .tecrubesizlikle sakinlikle hic alakasi yok. Iyi bari seninki en azindan sakin ol diyor benimki hayatinu mahvettin öldün bittin aldırsaydin bebegi dior ben napayim ya
Benimki de artik ona bakmayacagimizi düşündüğü icin istemiyor. Ne diyeyim kibenimkide sevinmedi. benim bakamıcamı düşünüyo sanırım cahillik tavan onlara noluyosa sabır ver allahım. rabbim kalbine göre yaşatsın onları yaşlılıklarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?