Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar bende ekim annesi olacağım inşallah. Transferden sora 13. günüm beta hcg 959 çarşamba tekrar değerime baktıracağım . Tam bilemiyorum kaç haftalık. Sanırsam transfere göre hesaplayacağım
Merhaba arkadaşlar bende ekim annesi olacağım inşallah. Transferden sora 13. günüm beta hcg 959 çarşamba tekrar değerime baktıracağım . Tam bilemiyorum kaç haftalık. Sanırsam transfere göre hesaplayacağım
Teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun o zaman sen isen ben oyum
Aklıma birşey takıldı değerim çarşamba günü yüksek çıkmazsa diye
siz 2 gün sonra tekrar ettiniz mi testi?
Teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun o zaman sen isen ben oyum
Aklıma birşey takıldı değerim çarşamba günü yüksek çıkmazsa diye
siz 2 gün sonra tekrar ettiniz mi testi?
Sağol canımcanım ben cuma günü kan verdim bata 1gün vardı 201 di,dün de 906 çıktı yani 3gün sonra yaptırmış oluyorum regli 2gün gecikmişkenanladın di mi sen çarşamba mı tekrar edicen şimdi
Sağol canımcanım ben cuma günü kan verdim bata 1gün vardı 201 di,dün de 906 çıktı yani 3gün sonra yaptırmış oluyorum regli 2gün gecikmişkenanladın di mi sen çarşamba mı tekrar edicen şimdi
Evet bu ilk test sonucum normalde benimde bat cumartesi pazartesi verdim ama transfer olunca kafam karışıyor
Bazı yerlerde okudum değeri düşenler olmuş yarını iple çekiyorum.
mrb bende ekim annesı olucam tabı bebegım suprız yapıp erken gelmezse 5 haftalık bebegım dün hastaneye gıttım keseyı gorduk fakat kan almadı 2 hafta sonra alalım dedı neden acaba
mrb bende ekim annesı olucam tabı bebegım suprız yapıp erken gelmezse 5 haftalık bebegım dün hastaneye gıttım keseyı gorduk fakat kan almadı 2 hafta sonra alalım dedı neden acaba