Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Canım bana seseryandan sonra ağrı kesici verişler bir kutu kullandım nerdeyse ağrıdan hem de farklı marka parola rahat kullanabilirsin hamileyken bile günde 3 taneye kadar rahat kullanabiliyorduk bir sıkıntı olmaz için rahat olsun günde bir taneden :)

O neydiii gızzz 😣
Bilmiyorum instada denk düştüm atak haftası olarak 5. Hafta 1 ay falan diyodu benim bebeye denk geliyor doğruysa msnxjdnd bu aralar bir şeyler oldu çünkü 😆😆 ben de parolu günde 3 olacak şekilde kutuyu bitirdim masmaleaef artık yatağa da dusmedikce kullanmam inşallah yeto, hosgeldin bu arada gece mesaisi galiba ejjdjdjdkd

Bilmiyorum instada denk düştüm atak haftası olarak 5. Hafta 1 ay falan diyodu benim bebeye denk geliyor doğruysa msnxjdnd bu aralar bir şeyler oldu çünkü 😆😆 ben de parolu günde 3 olacak şekilde kutuyu bitirdim masmaleaef artık yatağa da dusmedikce kullanmam inşallah yeto, hosgeldin bu arada gece mesaisi galiba ejjdjdjdkd
Sizden cesaret alıp içtim bende tekrar 😅😅 ayy bu bebeklerin totoşta sensörmü var yaa neden beşiğe yatırır yatirmaz ağlıyor 1 saattir uyuyor ama besige yatırımıyoruz basıyor ağlamayı

🤣🤣 ağ ben ilk defa duydum da yaşamayız inşallah bir şeyden de eksik kalalım anasını satıyım 😁 Merak etme canım parol bir şey yapmaz ben 2 hafta artı antibiyotik kullandım mecburen doktor bir şey olmaz dedi yine de insan kötü oluyor tabi 2 kutu antibiyotik artı ağrı kesici 🤦🏻‍♀️
Ahah sorma bebe uyanmadı banyodan sonra bayılmış gibi uyuyor sağlam yormuşuz masajla falan 3 saat sonra falan eşim uyandırdı sağdıgım sütten verdik 🤣 Bende sağım yaptım süt akmasın boşa gitmesin diye bunu dedim diye anında uyanmaz inşallah yarabbim anaların nazarı çabuk değermiş 🤦🏻‍♀️😆
3 saat sonraya alarm kurdum 3 saat sonra görüşmek üzere 😁 Uyanamazsam 4 te olur kendisi uyanınca da olabilir bazen yenik düşüyorum alarmı kapatıp devam ediyorum farkında olmadan ya eşim olunca kalkıyorumda 🤣

Sizden cesaret alıp içtim bende tekrar 😅😅 ayy bu bebeklerin totoşta sensörmü var yaa neden beşiğe yatırır yatirmaz ağlıyor 1 saattir uyuyor ama besige yatırımıyoruz basıyor ağlamayı
Kendi yattığın yatağa koyup test et benimki de bizim yatağa koyunca pıt dalıyor bazen kokumuz sindigi için sanırım nsbdjdndj bu bebeler fena ya canımıza okuyacaklar 😂😂😂

Gazı vardır canım ya bizimde öyle oluyor genelde gazı olan bebe de sırt üstü yatmayı sevmezmiş ☹️

🤣🤣 ağ ben ilk defa duydum da yaşamayız inşallah bir şeyden de eksik kalalım anasını satıyım 😁 Merak etme canım parol bir şey yapmaz ben 2 hafta artı antibiyotik kullandım mecburen doktor bir şey olmaz dedi yine de insan kötü oluyor tabi 2 kutu antibiyotik artı ağrı kesici 🤦🏻‍♀️
Ahah sorma bebe uyanmadı banyodan sonra bayılmış gibi uyuyor sağlam yormuşuz masajla falan 3 saat sonra falan eşim uyandırdı sağdıgım sütten verdik 🤣 Bende sağım yaptım süt akmasın boşa gitmesin diye bunu dedim diye anında uyanmaz inşallah yarabbim anaların nazarı çabuk değermiş 🤦🏻‍♀️😆
3 saat sonraya alarm kurdum 3 saat sonra görüşmek üzere 😁 Uyanamazsam 4 te olur kendisi uyanınca da olabilir bazen yenik düşüyorum alarmı kapatıp devam ediyorum farkında olmadan ya eşim olunca kalkıyorumda 🤣
Ben alarm kurmuyorum artık kendi uyanıyor zaten acıkınca jsbdjjdgjd biz de 22 gibi banyo yaptırdık bayıldı yarım saat önce gelip uyandirdim emzirdim ama sadece meme ya mesela kac dk emiyo sizinkiler benim bebe hâlâ çok uzun süre emmiyo ama kilo alımı iyi yani bilemedim akışına bıraktım b*kunu çıkarmadığı sürece her istediğinde meme veriyorum 😂 ordan kurtariyo herhalde 😂 şimdi gazi çıkmadı çıksın ben henüz yatmamistim (komsumla gece 1 kahvesi içtik kapıda) şimdi gazının tam çıkıp geri dalmasini bekliyorum yatacam artık 🥹🥹 iyi uykular baciko 😆😆😆

Eyvah smnsnsndnd olmuş gerçekten 🥹🥹 yatirdigin yerde sırtında denk gelen örtüsü vs varsa onu al kucagindayke. Öyle uyut o şekilde yatır o sicakliktan anlık yatak soğuk olunca irkiliyorlar. Eğer böyle bir şey değilse senin bebe az uyumayi seven cins 😅

Turuncu püskürtme gibi ise o bizim de vardı ama bu hafta gelen güncelleme ile tuvaletini yapamadigi için her sabah saatlerinde vs anca yapıyor kalan bezler sade cis :( o arada da genelde ik mik ve uyku geriligi yasiyoruz malesef... Bence normaldir ama sor yine de

Ay noluyo bize yaaaa dokuluyoruz resmen 🫠🫠 havalar biraz kuru ondan olabilir belki 🫠
Evet püskürtme ama dolu dolu mütemadiyen yapıyor ve sürekli ıkınıyor 😀

Benim annem zamanında spiralle hamile kaldı:( yani kaydığı için olmuştur diye düşünüyorum zaten ama ilerisi için düşünsem spiral dusunmezdim galiba bilmiyorum ndndjdj
Kıııız emzırme seansımıı🥰gorunce yazayım dedımm😊ılk defa benım bebem uyudu bu kez ben uykusuzluga oyle bı alısmısım kı uyuyamadım😀😀😀

Ay bende akşam yıkıyorum bu gecede yıkadım rahat uyusun diye uyanmadı hatta 3 saati geçti öyle olunca ağzına biberonu dayadık

Kız aynı bedduayı mı diyim ben de aldım 🤣 İnşallah benzemez 🤣 Benim annemde çok despottur ama her şeye çok müdahaleci bende çok kınardım umarım onun gibi olmamda bebeler de bana çekmez 🤣

Bir ıslaklık oluyor ama yağ değil peçete ile siliyorum seninkisi yağlı kısmı denk gelmiş olabilir
A ada2211 benimlide Philips ama büzüşme olmadı bebeğin emmeden kaynaklımolabilir mi zaten benimkiler acı içinde hala acıdı yarası cartı curtu geçmedi 🤦🏻‍♀️
Benim de aciyor goguslerim canim ya

Kızlar gazdan cok ceken bırı olaraktan aksamları bebısı küvetine su doldurup bı sokun cıkarın(uykuya rahat gecıyor).belıne kucuk havlu sarılı dursun 7-24,kesınlıkle gaz cıkarmasında ve sancısında etkılı,yalanvı meme yada kendı memenızı sık sık verın emme refleksı agrısını azaltıyor,her beslenme oncesı karın ve ayak masajı,gunde bır kez poposuna zeytınyaglı pamukla zeytınyagı.bırde laktaz enzımı ıle kaledıon damla(doktora danısarak tabıkı doktor verdı).haa hala gazdan kıvanıyo yavrucagım ama eskıye oranla %30-40 daha ıyı cok sukur🧿💙o yuzden deneyrbılırsınız bunları.

Kızlar gazdan cok ceken bırı olaraktan aksamları bebısı küvetine su doldurup bı sokun cıkarın(uykuya rahat gecıyor).belıne kucuk havlu sarılı dursun 7-24,kesınlıkle gaz cıkarmasında ve sancısında etkılı,yalanvı meme yada kendı memenızı sık sık verın emme refleksı agrısını azaltıyor,her beslenme oncesı karın ve ayak masajı,gunde bır kez poposuna zeytınyaglı pamukla zeytınyagı.bırde laktaz enzımı ıle kaledıon damla(doktora danısarak tabıkı doktor verdı).haa hala gazdan kıvanıyo yavrucagım ama eskıye oranla %30-40 daha ıyı cok sukur🧿💙o yuzden deneyrbılırsınız bunları.
Sagol canim asla karnina dokundurmuyor korkuyor ayaklarina da oyle ben hic masaj yapamiyorum oysaki yaglar vs hep almistim türlu türlu

Evet püskürtme ama dolu dolu mütemadiyen yapıyor ve sürekli ıkınıyor 😀
Valla yapiyoda güzel ama sürekli ikiniyosa uykuya zor geçer vs o d zor üf yapsalar dert yapmasalar dert herhalde 😂
Kıııız emzırme seansımıı🥰gorunce yazayım dedımm😊ılk defa benım bebem uyudu bu kez ben uykusuzluga oyle bı alısmısım kı uyuyamadım😀😀😀
Ay evet o güzeldi de şimdi cenavar olmuş nsbxjdnd sen yazana kadar uyumuşum dksına jsbxjsndjsjdjdk şimdi tekrar uyandı ama yine cok emmiyo uyku gaz arasi bir noktada önceliği uyku ama o kesin 😂😂 uyursun uyursun simdilik tadini cikar boş zamanının uykun da yoksa 😅😅

Üstünü örttürmüyor havlu sarmak mantıklı ben de tülbent mı sarmalı ki diyordum
Sagol canim asla karnina dokundurmuyor korkuyor ayaklarina da oyle ben hic masaj yapamiyorum oysaki yaglar vs hep almistim türlu türlu
Gaz yoğun olduğu zaman dokundurmaz karnına öncesinde yarı tokken yapmalı masajı
Basta bizimde öyleydi canım beyaz gürültü açığ emzik veriyorduk öyle sakinliyordu
Hhızlı davranıyorduk ağlamasın geri diye
Beyaz gürültü o kadar tavsiye ediliyor bizimki ise kapatın şunu kafam şişti olarak tepkiler veriyor. Daha çok ağlama sakinleşmeme ve uyumama gibi etkileri oluyor

Valla yapiyoda güzel ama sürekli ikiniyosa uykuya zor geçer vs o d zor üf yapsalar dert yapmasalar dert herhalde 😂

Ay evet o güzeldi de şimdi cenavar olmuş nsbxjdnd sen yazana kadar uyumuşum dksına jsbxjsndjsjdjdk şimdi tekrar uyandı ama yine cok emmiyo uyku gaz arasi bir noktada önceliği uyku ama o kesin 😂😂 uyursun uyursun simdilik tadini cikar boş zamanının uykun da yoksa 😅😅
Evet yapıyor ıkınıyor, altını temizliyorum tekrar başa sarıyoruz 😀uykuya tam dalamıyor haliyle yada gündüz dalıyor ki ben de onunla uyuyamayayım 😀

Ben alarm kurmuyorum artık kendi uyanıyor zaten acıkınca jsbdjjdgjd biz de 22 gibi banyo yaptırdık bayıldı yarım saat önce gelip uyandirdim emzirdim ama sadece meme ya mesela kac dk emiyo sizinkiler benim bebe hâlâ çok uzun süre emmiyo ama kilo alımı iyi yani bilemedim akışına bıraktım b*kunu çıkarmadığı sürece her istediğinde meme veriyorum 😂 ordan kurtariyo herhalde 😂 şimdi gazi çıkmadı çıksın ben henüz yatmamistim (komsumla gece 1 kahvesi içtik kapıda) şimdi gazının tam çıkıp geri dalmasini bekliyorum yatacam artık 🥹🥹 iyi uykular baciko 😆😆😆
Kız valla mal mıyım neyim sabaha kadar ıkınıp durdu bebem ya bir part bacaklarını ittirerek çıkarttım ama sahada çıkartamadım ne yedim de böyle gaz yaptı anlamadım hepte aynı şeyleri tüketiyorum 🤦🏻‍♀️
Benimki memeyi bırakmıyor bir türlü ben çekiyorum ona rağmen bırakmıyor sündürüyor doymuyor sanırım süt azaldı 20-30 dk tutuyorum normalde ama geçse bile kendi bırakmıyor bazen bir saati buluyor kilosu da fena değil ama kendi kilosuna gelme muhabbeti vardı ya o zamandan beri götürmedim aylık kontrole Salı günü gideceğiz bakalım seninki bırakıyorsa doyuyordur canım benim ki de uzun süre artık doğduğunda anca bırakıyor ya da uyuyakalırsa evet birde 2 saattten öncede veriyorsan ondan çok aç değildir zaten 😄 oh mis kız bende komşu ile içilen kahveye bayılıyorumda 9 aydor birbirimize dokunmuyoruz 🤣 bir bebe görmeye geldi kısa sürdü seviyorum ben de komşumu bebesi var mı onunda ☺️

Back
X