2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar ben test yaptım ama negatif çıktı. Aslında var gibi geliyordu bana ama psikolojik de olabilir. 5 şubat Bat, beklicem artık test yapmaya gerek yok. Ama olsaydı çıkardı gibi geliyor bana çünkü erken gebelik testi yazıyor üstünde.
Canım bata 6gün kala erken gebelik testi yaptım hiç çıkmadı bata 5gün kala normal yaptım silik çıktı,inş vardır en iyisi beklemek ma insan sabredemiyor:deli:

Canım bata 6gün kala erken gebelik testi yaptım hiç çıkmadı bata 5gün kala normal yaptım silik çıktı,inş vardır en iyisi beklemek ma insan sabredemiyor:deli:
Öyle mi oldu kız bak şimdi yine ümitlendim ama bilemiyorum ki. O zaman yarın tekrar yapıyım normal testle sabah eşime de dedim ben var gibi hissediyorum ama psikolojik midir bilmiyorum. Emin gibi bir şeydim çünkü ilk oğlumda hiç belirti olmadı ama bunda baş dönmesi, alt tarafta ağrı, aşırı gaz hepsi var. Eğer varsa sizinleyim yoksa Kasım annesine kalırım herhalde. Belki Ekim sonu olur bilmiyorum

Ekim anneleri, size bir sey soracagim.
Bata 1-2 gun kala hala sari akinti ve gogus uclarinda aci hisseden oldu mu?
(Ara ara da sol kasik agrisi)

Bende ekim annesiyim nasipse bat 6 Şubat ama bugün idrar pozitif çıktı .
Hayırlı olsun inşallah. Canım sen normal test ile mi baktın. Benim Bat 5 şubat ama senden güç alıp bu sabah yaptım negatif çıktı. Ben aslında yumurtlama zamanını kaçırmış olabilirim kızlar çünkü biz bi anda karar verdik ikinci bebek olsun diye. Bunu çok kafama taktım nedense ya ilk bebeğimde böyle değildim. Onda da ilk ay olmamıştı gerçi

Öyle mi oldu kız bak şimdi yine ümitlendim ama bilemiyorum ki. O zaman yarın tekrar yapıyım normal testle sabah eşime de dedim ben var gibi hissediyorum ama psikolojik midir bilmiyorum. Emin gibi bir şeydim çünkü ilk oğlumda hiç belirti olmadı ama bunda baş dönmesi, alt tarafta ağrı, aşırı gaz hepsi var. Eğer varsa sizinleyim yoksa Kasım annesine kalırım herhalde. Belki Ekim sonu olur bilmiyorum
Canım psikolojikte olabiliyormuş o ağrılar bende de saydıkların vardı,belki geç döllenmeyse 3 gün sonra falan yap istersen
Ekim anneleri, size bir sey soracagim.
Bata 1-2 gun kala hala sari akinti ve gogus uclarinda aci hisseden oldu mu?
(Ara ara da sol kasik agrisi)
oldu benimde özellikle göğüslerimin uçları özellikle sol göğsümün ucu birde tam ucunda ki benekler çoğaldı,kasık ağrım da erket başladı namaz kılarken batma hissettim regliden önce,sarı akıntı kokulu deilse sıkıntı yokmuş canım

Hayırlı olsun inşallah. Canım sen normal test ile mi baktın. Benim Bat 5 şubat ama senden güç alıp bu sabah yaptım negatif çıktı. Ben aslında yumurtlama zamanını kaçırmış olabilirim kızlar çünkü biz bi anda karar verdik ikinci bebek olsun diye. Bunu çok kafama taktım nedense ya ilk bebeğimde böyle değildim. Onda da ilk ay olmamıştı gerçi

Evet normal gebelik testi ile baktım ama değişiyor kişiden kişiye (hormonal) Pzt de kanda baktircam bakalım .

benim gibi cınsiyetını acayıp merak edıp günleri gecmeyen var mı tabi saglıklı hayırlı bı evledım olsun ama cinsiyetıde bıan once ogrenmek istıyorum
Canım kaçıncı olacak,benim 3.hamileliğim fazla merakım yok:işsiz:niyeyse ama seni çok iyi anlıyorum öncekileri öyle merak etmiştim ki herşeyi denemiştim :halay:bi kızım bi oğlum var bi aksilik olmazsa cinsiyet öğrenmeyi düşünmüyoruz sürpriz baby olacak 3.inşallah:rapci:

benim gibi cınsiyetını acayıp merak edıp günleri gecmeyen var mı tabi saglıklı hayırlı bı evledım olsun ama cinsiyetıde bıan once ogrenmek istıyorum
Benim en merak ettiğim şey cinsiyet. Sanırım ikinci çocukta oluyor bu durum. İlk oğlumda doktora sormadım bile. Şuan Rabbimden birde kız evlat istiyorum hayırlısıyla

ikinci bebegim
Canım kaçıncı olacak,benim 3.hamileliğim fazla merakım yok:işsiz:niyeyse ama seni çok iyi anlıyorum öncekileri öyle merak etmiştim ki herşeyi denemiştim :halay:bi kızım bi oğlum var bi aksilik olmazsa cinsiyet öğrenmeyi düşünmüyoruz sürpriz baby olacak 3.inşallah:rapci:[/QUOT ikinci bebeğim bi tane 3 yasinda oglum var bunu da kız istiyoruz asiri derecede inş sağlıklı ve hayırlı bı kızım olur ama ben erkek hissediyorum yıne

X