- 11 Temmuz 2024
- 1.599
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.607
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #34.561
Ay herşeyi yaptım bende lansinoh artı gümüş kapak yaralar geçti ama acısı geçmedi halaBenim de aciyor goguslerim canim ya

Kız yerim seni ya yat uyu canım fırsatımı bulduğunda koşarak git yatKıııız emzırme seansımııgorunce yazayım dedımm
ılk defa benım bebem uyudu bu kez ben uykusuzluga oyle bı alısmısım kı uyuyamadım
![]()

Maşallah kuzum bundan sonra rahat edersiniz inşallah iyice azalır gazıKızlar gazdan cok ceken bırı olaraktan aksamları bebısı küvetine su doldurup bı sokun cıkarın(uykuya rahat gecıyor).belıne kucuk havlu sarılı dursun 7-24,kesınlıkle gaz cıkarmasında ve sancısında etkılı,yalanvı meme yada kendı memenızı sık sık verın emme refleksı agrısını azaltıyor,her beslenme oncesı karın ve ayak masajı,gunde bır kez poposuna zeytınyaglı pamukla zeytınyagı.bırde laktaz enzımı ıle kaledıon damla(doktora danısarak tabıkı doktor verdı).haa hala gazdan kıvanıyo yavrucagım ama eskıye oranla %30-40 daha ıyı cok sukuro yuzden deneyrbılırsınız bunları.

Benimkide öyleydi 4 ten bu saate kadar ıkınıp durdu yavrucakYOk bu cocuk surekli ıkıniyor yaa saka gibi kakasini yapiyor yine ıkınıyor tok alti pis degil vs ama yine de uyumuyor