Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Benim de aciyor goguslerim canim ya
Ay herşeyi yaptım bende lansinoh artı gümüş kapak yaralar geçti ama acısı geçmedi hala 😣
Kıııız emzırme seansımıı🥰gorunce yazayım dedımm😊ılk defa benım bebem uyudu bu kez ben uykusuzluga oyle bı alısmısım kı uyuyamadım😀😀😀
Kız yerim seni ya yat uyu canım fırsatımı bulduğunda koşarak git yat 😁

Kızlar gazdan cok ceken bırı olaraktan aksamları bebısı küvetine su doldurup bı sokun cıkarın(uykuya rahat gecıyor).belıne kucuk havlu sarılı dursun 7-24,kesınlıkle gaz cıkarmasında ve sancısında etkılı,yalanvı meme yada kendı memenızı sık sık verın emme refleksı agrısını azaltıyor,her beslenme oncesı karın ve ayak masajı,gunde bır kez poposuna zeytınyaglı pamukla zeytınyagı.bırde laktaz enzımı ıle kaledıon damla(doktora danısarak tabıkı doktor verdı).haa hala gazdan kıvanıyo yavrucagım ama eskıye oranla %30-40 daha ıyı cok sukur🧿💙o yuzden deneyrbılırsınız bunları.
Maşallah kuzum bundan sonra rahat edersiniz inşallah iyice azalır gazı 🙏🏻☺️🧿
YOk bu cocuk surekli ıkıniyor yaa saka gibi kakasini yapiyor yine ıkınıyor tok alti pis degil vs ama yine de uyumuyor
Benimkide öyleydi 4 ten bu saate kadar ıkınıp durdu yavrucak ☹️

Sagol canim asla karnina dokundurmuyor korkuyor ayaklarina da oyle ben hic masaj yapamiyorum oysaki yaglar vs hep almistim türlu türlu
Adacıgım illa yagla yapmana gerek yok karnına saat yonunde nazıkce masaj yapabılırsın,ayagının altınada corabı varken nazıkce ayagına bacagına dokunabılırsın,alıstırabılırsen gazda baya bır ıse yarıyor.
Valla yapiyoda güzel ama sürekli ikiniyosa uykuya zor geçer vs o d zor üf yapsalar dert yapmasalar dert herhalde 😂

Ay evet o güzeldi de şimdi cenavar olmuş nsbxjdnd sen yazana kadar uyumuşum dksına jsbxjsndjsjdjdk şimdi tekrar uyandı ama yine cok emmiyo uyku gaz arasi bir noktada önceliği uyku ama o kesin 😂😂 uyursun uyursun simdilik tadini cikar boş zamanının uykun da yoksa 😅😅
Yenıden kalktım sımdı mesaıye😀Allahım bugun babası bızle yattı bebeme bısey oldu ıık demedı😀😀benı yalancı cıkardı sıpa😀😀pazar gunu evımıze donucez ınsallah bu arada😍
Üstünü örttürmüyor havlu sarmak mantıklı ben de tülbent mı sarmalı ki diyordum

Gaz yoğun olduğu zaman dokundurmaz karnına öncesinde yarı tokken yapmalı masajı

Beyaz gürültü o kadar tavsiye ediliyor bizimki ise kapatın şunu kafam şişti olarak tepkiler veriyor. Daha çok ağlama sakinleşmeme ve uyumama gibi etkileri oluyor
Kesın yap canım mınık yumusak el havluları varya 7-24 karnında benımkının ıkıye katlayıp sar,e bebekten kıraz cekırdeklı karın ısıtıcı aldım ama bı ıse yaramaz en guzelı havlu,hatta bazen az bısey havluyu utuyle ısıtıpta koyabılırsın
Kız valla mal mıyım neyim sabaha kadar ıkınıp durdu bebem ya bir part bacaklarını ittirerek çıkarttım ama sahada çıkartamadım ne yedim de böyle gaz yaptı anlamadım hepte aynı şeyleri tüketiyorum 🤦🏻‍♀️
Benimki memeyi bırakmıyor bir türlü ben çekiyorum ona rağmen bırakmıyor sündürüyor doymuyor sanırım süt azaldı 20-30 dk tutuyorum normalde ama geçse bile kendi bırakmıyor bazen bir saati buluyor kilosu da fena değil ama kendi kilosuna gelme muhabbeti vardı ya o zamandan beri götürmedim aylık kontrole Salı günü gideceğiz bakalım seninki bırakıyorsa doyuyordur canım benim ki de uzun süre artık doğduğunda anca bırakıyor ya da uyuyakalırsa evet birde 2 saattten öncede veriyorsan ondan çok aç değildir zaten 😄 oh mis kız bende komşu ile içilen kahveye bayılıyorumda 9 aydor birbirimize dokunmuyoruz 🤣 bir bebe görmeye geldi kısa sürdü seviyorum ben de komşumu bebesi var mı onunda ☺️
İpektoşuuım özledim🥰

Ay herşeyi yaptım bende lansinoh artı gümüş kapak yaralar geçti ama acısı geçmedi hala 😣

Günleri birbirini hiç tutmuyor ama eskıye göre aglama krızlerı azaldı cok şükür kuzum ya🙏🙏🥰sende dene huysuzlanınca.sürekli guncelleme gelıyo bu bebelere😀bende hıc goturmedım daha doktora bugun goturcem ıns bakalım kılosu nasıl en cok bunu merak edıyorum,cok kılo almadı gıbı gelıyo bana ama annem canı ıcınde olsun napıcaksın cok kıloyı obezmı yapıcaksın oglumu dıyo hahaha😀😀

Canım benim ikisi de yara. İki göğüs ucum da yara bere. İkisinden sağım yapsam mamayı da biberonla veriyorum bu sefer memeyi unutur diye korkuyorum. Bir de sağım yapmak da çok acıtıyor sanki denedim beceremedim mi bilmiyorum manuel mochi var bende. Gümüş kapak vs hepsini denedim deniyorum of of geçsin artık sadece bu acı beni mahvediyor. Yorgunluk uykusuzluk asla bunlara katlanırım zor gelmiyor
Ben sagimi elle yapıyorum çünkü pompa çok fena canımı yakıyor yara olunca. Çok iyi anlıyor seni bu yaralar yüzünden insan emzirme. Saati gelecek hemen diye stres oluyo. Normalde. Emzirme çok zevkli ama bu yaralar kabusa dönüştürüyor

Adacıgım illa yagla yapmana gerek yok karnına saat yonunde nazıkce masaj yapabılırsın,ayagının altınada corabı varken nazıkce ayagına bacagına dokunabılırsın,alıstırabılırsen gazda baya bır ıse yarıyor.

Yenıden kalktım sımdı mesaıye😀Allahım bugun babası bızle yattı bebeme bısey oldu ıık demedı😀😀benı yalancı cıkardı sıpa😀😀pazar gunu evımıze donucez ınsallah bu arada😍

Kesın yap canım mınık yumusak el havluları varya 7-24 karnında benımkının ıkıye katlayıp sar,e bebekten kıraz cekırdeklı karın ısıtıcı aldım ama bı ıse yaramaz en guzelı havlu,hatta bazen az bısey havluyu utuyle ısıtıpta koyabılırsın

İpektoşuuım özledim🥰
Oy kuzum bende özledim seni gördüğüme sevindim 😍☺️
Günleri birbirini hiç tutmuyor ama eskıye göre aglama krızlerı azaldı cok şükür kuzum ya🙏🙏🥰sende dene huysuzlanınca.sürekli guncelleme gelıyo bu bebelere😀bende hıc goturmedım daha doktora bugun goturcem ıns bakalım kılosu nasıl en cok bunu merak edıyorum,cok kılo almadı gıbı gelıyo bana ama annem canı ıcınde olsun napıcaksın cok kıloyı obezmı yapıcaksın oglumu dıyo hahaha😀😀
Maşallah kuzum denetim bende laktazı da sorcam teşekkür ediyorum 😍 Kendini kurtaracak kadar kilo alsa yeter kuzum obez olmasında doydugunu bilelim yeter 😍 😄
Evine geçmene de çok sevindim canım onun stresi de oluyor insanın üzerinde insan en çok kendi evinde rahat ediyor şimdi kendi başına da çok güzel bakarsın uykusuz kaldığında destek al ama mutlaka eşimden de olsa uykusuzluk yıpratır canım bak ne güzel çözdün kuzunun da gaz problemini onu senden iyi tanıyan senden daha iyi bakan düşünen olamaz çokta iyi çokta güzel anne oldun maşallah sana 🥰🌸🧿

Oy kuzum bende özledim seni gördüğüme sevindim 😍☺️

Maşallah kuzum denetim bende laktazı da sorcam teşekkür ediyorum 😍 Kendini kurtaracak kadar kilo alsa yeter kuzum obez olmasında doydugunu bilelim yeter 😍 😄
Evine geçmene de çok sevindim canım onun stresi de oluyor insanın üzerinde insan en çok kendi evinde rahat ediyor şimdi kendi başına da çok güzel bakarsın uykusuz kaldığında destek al ama mutlaka eşimden de olsa uykusuzluk yıpratır canım bak ne güzel çözdün kuzunun da gaz problemini onu senden iyi tanıyan senden daha iyi bakan düşünen olamaz çokta iyi çokta güzel anne oldun maşallah sana 🥰🌸🧿
Ayy canım benım çok pozitif birisin senin cümlelerin beni çoook rahatlatıyor🥰🫠💕bebıslerın ve eşin çok şanslı🧿❤️

Günaydın canımmm 🥰 ben de çok merak ediyorum kaç kg olduğunu ama benimki de sanki fazla almadı gibi.. sanki biraz da anası gibi minyon olacak.. ben de çok takılmıyorum kiloya, sonuçta besleniyor, günde 6-7 bez de alıyorum.. sağlıklı olması benim için daha da önemli

Ayyy bunu görünce çok duygulandım 🥰 şimdi her ne kadar zor gelse de bu günleri özleyeceğiz 🥹🥹🥹

Eklentiler

• IMG_2055.webp
    IMG_2055.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 34
Ayy kızlar bağlantıyı kopyalamayı beceremedim, ss atayım, resmî gazetede artık yayınlandığı için başvuruları yapabiliriz 7 Nisanda 🥰🥰🥰.. öncesinde başvuranlara 300 tl olarak eski fiyattan ödeme yapılmış resmi gazetede yayınlanmadan başvurdukları için.. bilginize🥰🥰🥰

Eklentiler

• IMG_2057.webp
    IMG_2057.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 31
imagination forever imagination forever canım ben de bu kiraz çekirdeği karın ısıtıcıyı alsam mı diyorum, sıcak su torbasının üzerinde havluyu ıstıp havluyu koyabiliriz, sürekli ütüyle uğraşmaktansa daha pratik olur sanki 🥰🥰

Kızlar bu giyilebilir mochi süt pompasından memnun musunuz? Ben doğumdan önce gördüm ama emin olamadım iyi midir diye, bildiğimi alayım dedim lansinoh aldım.. ama çok zor oluyor elektrikli, ben de mochi alayım dedim, çekiş gücü falan nasıl acaba?

Kızlar bu giyilebilir mochi süt pompasından memnun musunuz? Ben doğumdan önce gördüm ama emin olamadım iyi midir diye, bildiğimi alayım dedim lansinoh aldım.. ama çok zor oluyor elektrikli, ben de mochi alayım dedim, çekiş gücü falan nasıl acaba?
Memnun olmayan da var ben de çekinerek aldım ama ben kendi adıma gayet memnunum, 15 çekim seviyesi var ben 10da kullanıyorum belki sonda kullanılsa daha çok çeker ama benim canım acıyor ve şarjı çabuk bitiyor öyle. En azından takıp hareket edebiliyorum, diğer türlü bebek durmuyor ağlıyordu sağım yapmaya vaktim olmuyordu bırakıyordum hemen

Merhabalar siz tecrubeli oldugunuz icin size sormak istedim Mart anneleri 😊 bu sabah mide agrisiyla uyandim hala gecmedi uzerine ishal de eklendi. Bunlar dogum belirtisi olabilir mi acaba? Baska hicbi belirtim yok 🥺

O markayı bilmiyorum canım da ben Philips almıştım ilk bebeğimde memnun kaldım şimdi yine onu kullanıyorum güzel çekimi falan iyi yani uyarma da yapıyor göğüse

Memnun olmayan da var ben de çekinerek aldım ama ben kendi adıma gayet memnunum, 15 çekim seviyesi var ben 10da kullanıyorum belki sonda kullanılsa daha çok çeker ama benim canım acıyor ve şarjı çabuk bitiyor öyle. En azından takıp hareket edebiliyorum, diğer türlü bebek durmuyor ağlıyordu sağım yapmaya vaktim olmuyordu bırakıyordum hemen
Gerçekten çok zor oluyor elektrikliyle, zaten hiçbir şey için vakit bulamazken bir de süt sağmak için uykudan bile feragat etmek zorunda kalmak zoruma gidiyor 🥹🥹 ortalama kaç dk gidiyor şarjı? 15. Seviyede kaç dk gidiyor mesela, bir de kaç dk’da şarj ediyor?

Merhabalar siz tecrubeli oldugunuz icin size sormak istedim Mart anneleri 😊 bu sabah mide agrisiyla uyandim hala gecmedi uzerine ishal de eklendi. Bunlar dogum belirtisi olabilir mi acaba? Baska hicbi belirtim yok 🥺
Canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah 🙏 mideye baskı yaptığı için yanmayı tetikleyebilir ama ishal için bir şey diyemem.. artık her an gelebilir haftan itibariyle 🥰🥰

Kız valla mal mıyım neyim sabaha kadar ıkınıp durdu bebem ya bir part bacaklarını ittirerek çıkarttım ama sahada çıkartamadım ne yedim de böyle gaz yaptı anlamadım hepte aynı şeyleri tüketiyorum 🤦🏻‍♀️
Benimki memeyi bırakmıyor bir türlü ben çekiyorum ona rağmen bırakmıyor sündürüyor doymuyor sanırım süt azaldı 20-30 dk tutuyorum normalde ama geçse bile kendi bırakmıyor bazen bir saati buluyor kilosu da fena değil ama kendi kilosuna gelme muhabbeti vardı ya o zamandan beri götürmedim aylık kontrole Salı günü gideceğiz bakalım seninki bırakıyorsa doyuyordur canım benim ki de uzun süre artık doğduğunda anca bırakıyor ya da uyuyakalırsa evet birde 2 saattten öncede veriyorsan ondan çok aç değildir zaten 😄 oh mis kız bende komşu ile içilen kahveye bayılıyorumda 9 aydor birbirimize dokunmuyoruz 🤣 bir bebe görmeye geldi kısa sürdü seviyorum ben de komşumu bebesi var mı onunda ☺️
3 tane xnbxnxbcn uyumuştu onlar biz de anca o saatleri bulabiliyoruz ipeği babasına salıp gidiyorum uyanınca ariyor zaten xnbxbdbxjd başka aktivitem de kalmadi zaten 😆😆 valla kola gaz yapar diyolar içmedim içmedim gaz yapacak şeyleri de yemedim yine yaptı ben de içiyorum iki gündür kola ve aynı yani bjraz inanıyorum bu gaz işine biraz inanmıyorum sjbxjsksjdkd benim 30 dk mümkün değil emmez ya ayarlari kaçmış bu bebenin dnbxjdnxnd hayır bi de o emme ile 4 saat falan uyur değişik calisiyor mekanizmasi 😆😆 gerçi dün emzik vermedim hep emzirdim belki b*kunu az emdiği için yapmiyodur diye ama pek etkisi olmadi 🫠

İpektoşuuım özledim🥰
Babasi evde yokken bana kök sokturuyor bütün bu krizleri hep tekken yaşıyoruz. Babası gelince süt dökmüş kedi valla 😅 havlu iş yapiyor mu biximkine de iyi gelir belki

Damla kullaniyor musun canim?

Back
X