2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
hayırlı olsun,keseyi gördügü için beta hcg değerine bakmaya gerek duymamıe olabilir.
bır sey daha sorucam benım guatırım var ılk cocugumda bebegı etkılıyor demişti ilac kullanmiştım bu doktor kan almadı kan tahlılınde cıkmiştı oncekı cocugumda tekrar gitmelı mıyım yoksa 2 hafta sonra mı gıdıyim

Ben tekrar kan vermedim bi şey olmaz herhalde ya. Cuma gidim diyorum doktora kese için :)
İnş görürsün canım,haftaya çağırdı beni de doktor bi daha kan vermeyi de düşünmüyorum artık beklicem
Evet bu ilk test sonucum normalde benimde bat cumartesi pazartesi verdim ama transfer olunca kafam karışıyor :ıslık:
Bazı yerlerde okudum değeri düşenler olmuş yarını iple çekiyorum.
Allah göstermesin bence artmıştır:anneadayı:batlarımız aynı:)yarın bize de haber ver
mrb bende ekim annesı olucam tabı bebegım suprız yapıp erken gelmezse 5 haftalık bebegım dün hastaneye gıttım keseyı gorduk fakat kan almadı 2 hafta sonra alalım dedı neden acaba
merhaba hoşgeldin canım,hayırlı olsun keseyi gördüğü için kana gerek duymamıştır,diğer çocuklarımda öyle olmuşttu benimde bunda sabırsızlık yapıp ben baktırdım Bhcgye:deli:batınız kaçtı

bır sey daha sorucam benım guatırım var ılk cocugumda bebegı etkılıyor demişti ilac kullanmiştım bu doktor kan almadı kan tahlılınde cıkmiştı oncekı cocugumda tekrar gitmelı mıyım yoksa 2 hafta sonra mı gıdıyim
Canım doktora bu durumu söyledin mi sen yani rutin kan da mı almadılar tedbir amaçlı

Canım doktora bu durumu söyledin mi sen yani rutin kan da mı almadılar tedbir amaçlı
hayır almadı sadece kese ye baktı gebesınız dedı kan almıcak mısınız dedım 2 hafta sonra geldıgınde alıcam sımdı vıtamin yazdım dedı oncekı cocugumda doktorum kulak burunu bogaza gondermiş ti bunada demeyı unuttum

İnş görürsün canım,haftaya çağırdı beni de doktor bi daha kan vermeyi de düşünmüyorum artık beklicem

Allah göstermesin bence artmıştır:anneadayı:batlarımız aynı:)yarın bize de haber ver
merhaba hoşgeldin canım,hayırlı olsun keseyi gördüğü için kana gerek duymamıştır,diğer çocuklarımda öyle olmuşttu benimde bunda sabırsızlık yapıp ben baktırdım Bhcgye:deli:batınız kaçtı
bat 23 ocaktı

hayır almadı sadece kese ye baktı gebesınız dedı kan almıcak mısınız dedım 2 hafta sonra geldıgınde alıcam sımdı vıtamin yazdım dedı oncekı cocugumda doktorum kulak burunu bogaza gondermiş ti bunada demeyı unuttum
Belki sıkıntı yok şimdilik diye kanıda ertelemiştir ama yinede tahlil istemesi lazımdı şimdilik bişey olmaz inş canım Allaha emanet bebişin

Bende de tiroit çalışmıyor ve gebeliğimde her ay kan verip kontrol altında tutuldum. Tiroid ilacımda doz ayarlaması yapıldı. Kısacası mutlaka her ay endokrin senin takibini yapmalı eğer hala tiroid rahatsızlığın varsa. .

Bende de tiroit çalışmıyor ve gebeliğimde her ay kan verip kontrol altında tutuldum. Tiroid ilacımda doz ayarlaması yapıldı. Kısacası mutlaka her ay endokrin senin takibini yapmalı eğer hala tiroid rahatsızlığın varsa. .
ilk çocugumda ayni sekilde her ay kan almişlardı tiroit için kan tahlilinde cıkmişti bu doktor kan almadı dedıgım gıbı 2 hafta sonra alırız dedi ama 2 hafta da içinde sıkıntı olur mu dıye terddütdeyim

ilk çocugumda ayni sekilde her ay kan almişlardı tiroit için kan tahlilinde cıkmişti bu doktor kan almadı dedıgım gıbı 2 hafta sonra alırız dedi ama 2 hafta da içinde sıkıntı olur mu dıye terddütdeyim
Ben pozitif sonucu görür görmez devlet hastanesine gittim 4 tüp kan verdim, herşeye bakılmıştı. Bence sen de 2 hafta bekleme yaptır tahlilini.

Kızlar ben bu testi aldım eczaneden. Bat 5 şubat ama yarın sabah yapıcam, hayırlısı olsun.

Eklentiler

• IMG_20190129_213643.jpg
    IMG_20190129_213643.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 48
Bende ekim annesiyim nasipse bat 6 Şubat ama bugün idrar pozitif çıktı .
Hg canım,hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin
Kızlar ben bu testi aldım eczaneden. Bat 5 şubat ama yarın sabah yapıcam, hayırlısı olsun.
canım biraz erken ama yine sen bilirsin çıkmazsa üzülme belki geç döllenme olabilir,Rabbim gönlüne göre versin

Ya kızlar aşırı şişlik var bende ysni az bişey bile yesem patlıyacak gibiyim ve gaz sancılarıda var:deli:sizde ne gibi değişiklikler var bu arada takvime göre 4+4 üm,haftaya inş kese için gidicem,bi de malesef kilo aldım hemen:63:

Ya kızlar aşırı şişlik var bende ysni az bişey bile yesem patlıyacak gibiyim ve gaz sancılarıda var:deli:sizde ne gibi değişiklikler var bu arada takvime göre 4+4 üm,haftaya inş kese için gidicem,bi de malesef kilo aldım hemen:63:

kolaylikla yasarsiniz insallah hamileliginizi en guzel sekilde. :)

Kızlar ben test yaptım ama negatif çıktı. Aslında var gibi geliyordu bana ama psikolojik de olabilir. 5 şubat Bat, beklicem artık test yapmaya gerek yok. Ama olsaydı çıkardı gibi geliyor bana çünkü erken gebelik testi yazıyor üstünde.

yaa hayirli olsun, saglikli olsun insallah. Belirtileriniz var miydi acaba?

Çok teşekkür ederim mesajını alintilayamadigim herkese :)
Belirti şöyle aşırı şişlik var, gaz çok ,kasik ağrısı çok regl oldum olacam hissi ,baş ağrısı çok oldu .İlk gebeliğim de böyle başladı hatta eczaneye gittim ağrı kesici ve gebelik testi almistim önce test yapayım sonra ağrı kesici alayım dedim ama baktım çift çizgi :) onda da bunda da ihtimal vermedim ama hamile kaldığımi öğrendim .İsin sırrı sanırım kafa rahatlığı .Rabbim isteyen herkese versin insalllah

X