2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar benim oğlana suyu biberonla veriyordum, acente cam dı dün kırıldı. Siz neyle veriyorsunuz alıştırma bardakları çok gelirse diye tedirginim birde ne kadar veriyorsunuz galiba ben az veriyorum benimkide çok içiyor kusar diye azalttım biraz 🤭
Wee baby alıştırma bardağı var onunla kendisi içiyor benim kontrolümde 30ml falan içiyor

Tamam yaptıysa az bile olsa yapmış demektir müdahale etme canım ek gıda serüveninde olacak bunlar ek gıdayı kesmen de doğru değil devam et ki alışsın bağırsakları sistemi
Bi şey olmaz inş ya saçma sapan şeyler okudum zehirlenme bağırsak tıkanıklığı vs

Selam kızlar aranıza yeni katıldım ben 6 marta adet oldum 16 marta kurudum 29 marta akşam kahverengi leke gördüm 30 Mart akşam kesildi sadece bir gün kan gördüm ilk kahverengi geldi sonra şeffaf kırmızı biraz gördüm ondan sonra şuana kadar hiç görmedim hala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı benim gibi yaşayıp ta hamile kalan oldumu

D vitamini probiyotikli aslında ama ekstra alayım mı eczaneden fitildem daha mı iyi olur
O zaman bilemedim canım. Ben kabızlık olur gibi olunca hemen probiyotik veriyorum, suyu arttırıyorum öyle çözülüyor ama sen zaten hepsini yapmışsın. Bu durumda fitil de iyi olabilir ama doktora danışmadan verme bence 😕

Yicem bunları yaaa 😍 ya anlamadan söylüyor herhalde diyodum ama yok babasının fotosunu görse baba diyor aradı sesini duydu bugün sesini duyar duymaz uyanıp baba dedi ndjfkkdk evet baba diyor bu kız ya 🥹 anne de desin :sinirli:
Önce dede baba sonra anne annelere sıra sonra geliyor 🤔 Cââânım evlatlar büyüyorlar 🙏

Her bebeğin farklı zamanlarda çıkıyor kuzumm ya. Kimi bebek 3. ayında kimi bebek 7. ayında çıkarıyor. Farkettiğimiz günün gecesinde çok sık uyandı. Uyumakta zorlandı. Bi de hep bende durmak istedi 🥹
bizim de bazı geceler çok zorluyor, bugün kesin gelecek diyorum ama yok işte 😂 bakalım ne zaman gelecek

Sebebi nasıl tespit edebilirim bilmiyorum. Bazen emip uyuyo bazen otomatik sallanan beşikte uyuyo bazen yanımda uyuyo. Açlık mı başka bişey mi olduğunu nasıl anlarım? Bu gece de yine mahvoldum ben. Gerçekten dayanacak sabrım kalmadı. Nedir bu neden yani. Gerçekten merak ediyorum max kaç saate kadar kesintisiz uyuyo sizin bebekler? Bizde bir sıkıntı var mı anlayayım istiyorum. Chatgbt atak dönemi ayrılık kaygısı diyor. Bundan mı mesela? Dişini çıkardı. Ya gerçekten kaç saate kadar kesintisiz uyuyo bebekleriniz. Hep benzer tarihlerde doğdular bursaki bebekler bu gerçek bir sorunsa atak diyip geçmemek istiyorum. Çok çaresiz ve tükenmiş hissediyorum.
hep mi böyleydi yoksa dönemlik mi? 2-3 haftalık bi dönemse sabret derim. ama hep böyleyse yatmadan önce ekstra bi mama vererek dene istersen belki doymuyprdur. bir de gündüz uykularını biraz azaltmayı deneyebilirsin canım

Benim yoğurt yine tutmadı🤣🤣🤣🤣
ben bu yoğurt işini çözdüm 😂 ikidir çok güzel oldu. derece kullanıyorsan çöpe at gitsin, parmağımla bakıyorum artık. baya sıcak mayalamak gerekiyor çünkü. bi de üstünü kapattıktan sonra da kat kat örtmek lazımmış. bize mayaladığım yoğurdu baya soğuğa yakın mayalıyorum ve tek kat örtü atsam taş gibi tutuyordu o yüzden bebeğe de hep aynısını yaptım ama probiyotikli maya aynı şekilde tutmuyor demek ki.

Elma armut kayısı yoğurt zeytinyağ denedim su da verdim bol bol emziriyorum bekliyim mi biraz daha o zaman
acaba düzeni mi değişiyor? bizim bebek rutin olarak 4-5 günde bir yapıyor kakayı. ama kabız olmadığına eminim artık ben. normal katılıkta ve zorlanma olmuyor çünkü. tek seferde yapıp bitiriyor genelde. hep böyle mi gidecek bilmiyorum ama müdahale etmiyorum. onu rahatsız etmediği sürece gününü takip ediyorum sadece

ben bu yoğurt işini çözdüm 😂 ikidir çok güzel oldu. derece kullanıyorsan çöpe at gitsin, parmağımla bakıyorum artık. baya sıcak mayalamak gerekiyor çünkü. bi de üstünü kapattıktan sonra da kat kat örtmek lazımmış. bize mayaladığım yoğurdu baya soğuğa yakın mayalıyorum ve tek kat örtü atsam taş gibi tutuyordu o yüzden bebeğe de hep aynısını yaptım ama probiyotikli maya aynı şekilde tutmuyor demek ki.
Valla canıma yetti market yoğurdu vercem 🤣🤣🤕

Back
X