2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar bebeklerin atak dönemleri için takip ettiğiniz uygulamalar neler, ben Happy kids i kullanıyorum en başından beri ama hiç ataklardan bahsetöüyor
Hiç inanmıyorum ben atak falan takipte etmiyorum varsa da canımı sıkmak istemiyorum onlarla. Bence hiç bulaşma😂

Kızlar ya devamlı grip olan var mı benim gibi? Burnumda sürekli afedersiniz yeşil sümük, boğazlarım ağrıyor, batıyor, şişiyor. 3 haftadır böyle. Sürekli yorgunum zaten. Vitamin, tuzlu su Allah ne verdiyse yapıyorum ama çok yoruldum. Çocuğa geçmesin diye çok uğraştım. Ama galiba geçmiyorda. Maske taktım geçen hafta Kimseye bulaştırmadim. Sadece kendi kendime hastayım.

Kızlar bebişlere ceviz, badem vs. veriyor musunuz? Verdiyseniz 3 gün kuralı uyguladınız mı?
Ben artık 3 gün kuralını bıraktım. Bayramda evlerde ne varsa ondan verdim. Korkuyorum. Mesela akşam yoğurt verdim. Ama ağla ağla uyuyamadı. Acaba karnını mi ağrıttı. Bayağı kıymalı pide emdi falan xdj. Ama bilmiyorum işte.

Kızlar tedagil her eczanede bulunuyor mu sizler nereden aldınız Trendyoldan faln önereceğiniz satıcı var mı dün gece de aynı şey oldu şimdi de dişleri kaşınıyor artık çığlık çığlığa ağlıyor parmağımla kasıyorum susuyor biraz calpol verdim sbah bakacağım tedagil de yada başka önereceğiniz birşey varsa karanfil yağı fayda etmedi bizde

Ben artık 3 gün kuralını bıraktım. Bayramda evlerde ne varsa ondan verdim. Korkuyorum. Mesela akşam yoğurt verdim. Ama ağla ağla uyuyamadı. Acaba karnını mi ağrıttı. Bayağı kıymalı pide emdi falan xdj. Ama bilmiyorum işte.
Birden o kadar yüklenmk iyi değil sen bilirsin ama yazık verme istersen birdaha karnı ağrımis olabilir karışık gelmiştir hepsi

Sebebi nasıl tespit edebilirim bilmiyorum. Bazen emip uyuyo bazen otomatik sallanan beşikte uyuyo bazen yanımda uyuyo. Açlık mı başka bişey mi olduğunu nasıl anlarım? Bu gece de yine mahvoldum ben. Gerçekten dayanacak sabrım kalmadı. Nedir bu neden yani. Gerçekten merak ediyorum max kaç saate kadar kesintisiz uyuyo sizin bebekler? Bizde bir sıkıntı var mı anlayayım istiyorum. Chatgbt atak dönemi ayrılık kaygısı diyor. Bundan mı mesela? Dişini çıkardı. Ya gerçekten kaç saate kadar kesintisiz uyuyo bebekleriniz. Hep benzer tarihlerde doğdular bursaki bebekler bu gerçek bir sorunsa atak diyip geçmemek istiyorum. Çok çaresiz ve tükenmiş hissediyorum.
Kakasını yapmışsa, gazı yoksa, karnı toksa, altı da temizse, 9dan 6 ya kadar uyur bu en iyi hali. Ama normalde aralarda kalkıp emip ya da biraz ağlayıp emzik ile filan uyur onda da 3 kere kalkar. Karnına vişne cekirdegj koy. Bizim bazen gaziz olunca da uyuyamıyor. Kıvranıp duruyor.
Birden o kadar yüklenmk iyi değil sen bilirsin ama yazık verme istersen birdaha karnı ağrımis olabilir karışık gelmiştir hepsi
:D valla kendi kuduruyor. Ben aslında püre mama yapmaya hevesliyim. İlk defa gördüğü şeyler için ağlıyor. Tattırıyorum ama öyle doymalik vermiyorum

Kızlar tedagil her eczanede bulunuyor mu sizler nereden aldınız Trendyoldan faln önereceğiniz satıcı var mı dün gece de aynı şey oldu şimdi de dişleri kaşınıyor artık çığlık çığlığa ağlıyor parmağımla kasıyorum susuyor biraz calpol verdim sbah bakacağım tedagil de yada başka önereceğiniz birşey varsa karanfil yağı fayda etmedi bizde
Ben kendi satıcısının sitesinden almıştım. Linkini koyuyorum. Kereviz sapını dondurup verebilirsin canım eline, onunla kaşırsa iyi geliyormuş.

Karnı çok ağrıdı. Çok ağladı ya. Yoğurt mu dokundu yoksa kıyma mi bilemiyorum. 3 gün kuralını boşuna yapmıyorduk işte :( Resmen uykumuz alt üst oldu

Ben kendi satıcısının sitesinden almıştım. Linkini koyuyorum. Kereviz sapını dondurup verebilirsin canım eline, onunla kaşırsa iyi geliyormuş.

Bakayım burada eczanede bulamazsam intertte pek güvenmiyorum ama bulamazsam sipariş veririm. Kereviz sapını da denerim alırsa tabi

Evet 3 saati bulunca deliriyo daha zor uyuyo

Karnı çok ağrıdı. Çok ağladı ya. Yoğurt mu dokundu yoksa kıyma mi bilemiyorum. 3 gün kuralını boşuna yapmıyorduk işte :( Resmen uykumuz alt üst oldu
Bence kıymadan ağlamış olabilir çünkü çok pişmiş olmuyor pidenin üstünde birde dana kıyma falansa sindirememiştir. Ağzına bir çay kaşığı bile girmişse dokunur onlar için büyük bir lokma çünkü. Yoğurttan olacağını sanmıyorum canım

Ya kızlar oğlum dün akşamdan beri biraz fazla kusuyo ek gıda vermiyorum iki gündür kaka yapsın diye ama yapamadı korkmaya başladım. Annemlerdeyim doktor da cevap vermedi kafama göre fitil kullanmalı mıyım ne yapayım her yer bayram tatilinde sinirlerim bozuldu

Kızlar benim bebiş 7 aylık olacak haftaya labme lor peyniri yediren var mı varsa nereden aldınız kendiniz mi yaptınız

Ya kızlar oğlum dün akşamdan beri biraz fazla kusuyo ek gıda vermiyorum iki gündür kaka yapsın diye ama yapamadı korkmaya başladım. Annemlerdeyim doktor da cevap vermedi kafama göre fitil kullanmalı mıyım ne yapayım her yer bayram tatilinde sinirlerim bozuldu
Belki sindiremedigi için kusuyodur canım fazla gelmiştir korkma

Fitile yönelme derim, aynısı başıma geldi bayramda ek gıda vermedim ama yapmadı dört gün, kabızlık imkansız hani. En son keyfini beklemeyip bi iki çay kaşığı yoğurt verdim zeytinyağlı katıp, üstüne su… iki tur yaptı ama yine macun kıvamındaydı. Kusmalar ara devam ediyor masmalesef

Kızlar benim bebiş 7 aylık olacak haftaya labme lor peyniri yediren var mı varsa nereden aldınız kendiniz mi yaptınız
Labneyi marketten aldım severek yiyor ya. İnşallah böyle devam eder çünkü diğer verdiklerime burun kıvırıyor yeni güncelleme ile :( bugün havuçlu mercimek çorbası yapcam ona özel bakalım…

Ama hiç böyle kusma huyu yok dün akşam baya fışkırır gibi kustu bu sabah yine kustu kaka yapamamasıyla ilgisi var mı diye endişelendim
Bizimki kaka yapamadığında gazı da çok az çıkıyor kusma bizde de oluyor ben gazlar çıkarmadıkça mideye baskı oluyor diye düşünüyorum çünkü kakasını yaptığında böyle olmuyor

Back
X