2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Selam canım, idrarda pozitifi 3 gün kala görmüştüm, kanda da beta hcg 15 çıktı, onun üzerine doktor gel bir bakalım dedi, karından ultrason ile bakıp kist olmadığından emin olduktan sonra progestan verdi tedbir için. Sonra da 10 gün sonra görüşürüz dedi ama ancak Cumartesi gidebileceğim. Sen nasılsın umarım her şey yolundadır:KK200:
Anladım canım,inş herşey yolundadır ki bence öyle:nazar:bende iyi sayılırım hafif bulantılarım var e olur o kadar ve tabi akıntılar

Hayırlı, mutlu günler
:KK39:
Canım, sevindim buradan birisinin olmasına...
Doktorum Emre Uysal, peki ya sen kime gidiyorsun?
Önerebileceğin bir doktor var mı?
Bende Esentepe Hastanesi'nde Dr.Esra Arik'a gidiyorum ben memnunum canım hem önceki dış gebeliğimdede ona gittiğim ve durumumu bildiği için ozellikle gidiyorum hem hastanede yakin bende FSM'ye yakın oturuyorum.

Reglilerin düzensiz mi canım,benim sat 29 Aralıktı
Yok canım düzensiz değil 30 günde birdi son aylarda ama ilk kez o ay antibiyotik falan kullandım hasta olup belki geciktirmiş olabilir bilmiyorum bide açıktan üni okuyorum sınav zamanıydı stresten olabilir ama yinede ben nasip diyorum sürpriz oldu bize.:emir_bebek:

benimle aynı durumda olan var mı kızlar? 6+1 haftalıkken sadece kesenin görünmesi normal mi sizce?
çok umutlanmıştım kalp atışını duyarım diye. Ama sadece keseyi görebildik.
Herkeste farklı oluyo canım bidahaki kontrole mutlaka görürsün inşallah için rahat eder.

Tecrubeli hamileler, istahim cok fena kapali. Bulanti desen zaten perisanim. Sabahtir cubuk krakerle ilerliyorum. :KK43: normal mi bu yasadiklarim daha 6.haftadayim. :KK43:
Yavrum beslenebiliyor mu benim bu beslenememe halimle :KK43:
İnsallah vardir tabi yavrum hala goremedim biliyorsunuz :KK43:

Bende bursadayım kızlar. Doktora ve hastaneye karar veremiyorum
Ben dr.umu yazdım canım istersen bir araştır.
Ama muayene ücretleri biraz pahalı aslında 115 TL daha önceki gittiğimde Doruk hastanesinde görev yapıyordu sonra oraya geçti bizde gittik yinede doğum fiyatlarını sormadim ama en son 2.500müş zam geldimi bilmiyorum.

Tecrubeli hamileler, istahim cok fena kapali. Bulanti desen zaten perisanim. Sabahtir cubuk krakerle ilerliyorum. :KK43: normal mi bu yasadiklarim daha 6.haftadayim. :KK43:
Yavrum beslenebiliyor mu benim bu beslenememe halimle :KK43:
İnsallah vardir tabi yavrum hala goremedim biliyorsunuz :KK43:
Merak etme canım o şuan büyümüştür bile hem daha çok minik o senden alır gerekli besinleri ben oğlumda hiç bulantı yaşamadım şimdide yok o konuda tecrübeli olanlar yazar sana.Ama çok bulantı yasayan biri yoğurt ve ekmek yediğini söylemişti bi dene istersen.

ahhh maalesef tamamen sizinle ayni durumdayim. Dogum tarihimizde ayni sizinle.
sizin de mi sadece kese göründü :KK43: inşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza. bana tahmini bi hafta da söylemedi dr. keseyi de ölçmedi. sadece küçük bir kese görünüyor 10 gün sonra tekrar gelin dedi. :KK43:

Merak etme canım o şuan büyümüştür bile hem daha çok minik o senden alır gerekli besinleri ben oğlumda hiç bulantı yaşamadım şimdide yok o konuda tecrübeli olanlar yazar sana.Ama çok bulantı yasayan biri yoğurt ve ekmek yediğini söylemişti bi dene istersen.

cok tesekkurler canim ♡ deneyecegim insallah yogurtlu ekmegi ♡♡♡

Ben dr.umu yazdım canım istersen bir araştır.
Ama muayene ücretleri biraz pahalı aslında 115 TL daha önceki gittiğimde Doruk hastanesinde görev yapıyordu sonra oraya geçti bizde gittik yinede doğum fiyatlarını sormadim ama en son 2.500müş zam geldimi bilmiyorum.
Şimdi hangi hastanede canım ?

sizin de mi sadece kese göründü :KK43: inşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza. bana tahmini bi hafta da söylemedi dr. keseyi de ölçmedi. sadece küçük bir kese görünüyor 10 gün sonra tekrar gelin dedi. :KK43:

insallah sagliklidir yavrularimiz. Bende sizin gibi cok endiseliyim. Betahcgniz kac cikti ve kacinci haftada? Bide ben hala dogru duzgun bi doktora gidemedim, iki kontrolumu de acilde oldum :/

X