2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hanımlar yumurtam sağda olmuştu. Şu an sağ kasığımda hem gerginlik hem ağrı var. Çok korkuyorum normal mi sizde de oldu mu? Yarın hcg katlanmış mı diye kan vericem.
Ağrı normal hele de ayakta kalınca daha çok oluyor benim. Fırsat buldukça uzan. En iyi o rahatlatıyor

Dua et hep böyle devam etsin:) bulantın olmuyor diye üzülme. 2gündür özellikle bugün midem çok kötü. Sürekli bulanıyor
Hadi ya inşallah çok sürmez canım. Ben herhalde şu an şanslı görünüyorum bakalım nasıl devam edicek :)

Hanımlar yumurtam sağda olmuştu. Şu an sağ kasığımda hem gerginlik hem ağrı var. Çok korkuyorum normal mi sizde de oldu mu? Yarın hcg katlanmış mı diye kan vericem.
Herkese merhaba.
Ben de Ekim annesi olacağım inşallah . Sata göre 6+4 ama 5+4 hamileyim. Geç döllenme . Kan pıhtılaşmasından dolayı Eylül ayında bir düşüğüm oldu. O yüzden biraz tedirginim.
Sırf senin gönlünü ferahlatmak için üye oldum benim de dün aşırı ağrım oldu sağ taraf. Ama çok su içtim geçti. Abimin eşinin de aynı olmuştu enfeksiyon demişlerdi . O yüzden bol su içerek atlattım . Öneririm
Not: sağ tara ağrısı erkek çocuk derler bakalım tutacak mı:)

Kizlar bel agrisi yasayanlar var mi?
Ya da arada mide agrisi?

Bu belirtilerin cok olmasi neyle ilgili betanin yuksekligi mi?

Eger oyleyse bebis ve kalp atisi gozukur mu?

Kafamda deli sorular
Bel ağrım benim de var canım her gün belirli aralıklarla oluyo özellikle akşamları. Midemde bi sorun yok demiştim zaten. Beta yüksekliğiyle de alakalı olabilir, arttıkça belirtiler çoğalıyodur canım. Bebiş görünebilir senin ama kalp atışı belki erkendir gerçi hatırlayamadım kaç hafta kaç günlüktün tam olarak

Merhaba canım hoş geldin aramıza :) öncelikle kafandan olumsuz her şeyi at. Kan pıhtılaşmasının önlemini aldıysan sorun yoktur merak etme. Geç döllenme de bi çok kişinin başına gelen bi şey zaten. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi

G Gubugup hayırlı olsun tebrik ederi. Bat ne zamandı .bel agrıları gün içindeki hareketliliğimle ilgili oluyor benim.bütün gün yatınca ağrı falan olmuyor

Canim bende adet olmadan umidini kesme. Evde yapılan testlerde en dogru sonuç batin gecmesinden sonra oluyo. Kirmizilari gorene kadar beklemeye devam

doktoruma tam 6+0da gidicem insallah canim. 5+0da gittigimde keseyi gormustu cok sukur

Kizlar bel agrisi yasayanlar var mi?
Ya da arada mide agrisi?

Bu belirtilerin cok olmasi neyle ilgili betanin yuksekligi mi?

Eger oyleyse bebis ve kalp atisi gozukur mu?

Kafamda deli sorular
Merhabalar, aynı ağrılar bende de var.
Hareket ettikçe sağ kasığımda ağrı oluyor, arada belimin ortasında bir ağrı,
Midemde ağrıyor, bulanıyorda... yok yok yani.
Benimde Salı günü randevum var, seninle aynı duygu durumundayım

Hoş bulduk . İnşallah bu sefer herşey olumlu olacak inanıyorum ben ama şeytan işte durmuyor . Dünkü ağrım canımı çok sıkmıştı mesela. Ama çok şükür şimdi iyiyim
. Geç döllenme meselesi de ben 5 haftada bir adet görüyorum . 3. Hafta yumurtladım o yüzden kafama takmıyorum . Hcg hızla artıyor şükür .

İşte zaten adet döngün uzun olduğu için doğal olarak geç yumurtlayıp geç döllenme olmuş canım. İçini ferah tut hep, bol bol dua et. Hcg de güzel artıyomuş bi sorun olmaz Allahın izniyle

G Gubugup hayırlı olsun tebrik ederi. Bat ne zamandı .bel agrıları gün içindeki hareketliliğimle ilgili oluyor benim.bütün gün yatınca ağrı falan olmuyor
Bat 30 ocaktı. 4 şubatta 74 çıktı hcg. Bir de yarın gidicem. Keseyi görebilmek için . Vajinalden baksaydık görürdük belki ama ben düşük yapmadan önce vajinal bakıldı sonra akıntım başladı belki de psikolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…