2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba, görünce yazmadan duramadım.
Önce ki gebeliğimde kese ve kalp atışı için gittiğimizde transvajinal ultrasonla bakıldı ve kahve lekelenmelerim oldu ve birkaç gün sonrada kaybettik ne yazık ki. Bu nedenle bu konuda ben de psikolojik olarak sizin gibi düşünüyorum... Böyle düşünen birisinin olması da yalnız olmadığımı hissettirdi. İnşallah bu hamileliklerimiz sağlıkla devam eder

Her bünyede farklı olabilir . Ama insanın aklına takılıyor işte . Nasıl olsa yeteri kadar büyüyünce kendini gösteriyor minişler. Yarın karından görünmesini çok istiyorum. Bir de benim ilkinde progestronum da düşüktü ona da baktırmak istiyorum.
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Bir de doktor bana ne yiyip ne yemeyeceğimi söylemedi . Ton balığının yenilmemesi gerektiğini ben bilmiyordum . Eylül annelerinde de nar yemeyin demişler

Amin...
progesteron hormonu önemli evet, ben iğne kullanıyorum. Ama ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığım için takviye olarak önermişti doktorum.

En son hcg kaçtı canım ve ne zaman baktırmıştın? Ben de yarın kese görmeye gidicem, daha küçüğüz ama değere göre vajinal ultrasonla görünür büyük ihtimalle, çok da merak ediyorum o yüzden baktırıcam

Evet ben canım. İnanılmaz sancım oldu kaşık ağrım oldu bat günü i. Tam adet sancılarını yaşadım ha geldi ha gelecek ha geldi ha gelecek diye diye ped falan da taktım ama gelmedi meğer gebeymişim , ümitsiz olma

En son 4 Şubat ve 74 tü. Bir hafta sonra gel dedi doktor bakalım kaç çıkacak
Anladım canım. Benim 5 şubat 236, 7 şubat 782 ydi. Yarın kese için gidicem ama karından sanki görünmez gibi geliyo tabi belli olmaz. Vajinal de baktırırım büyük ihtimalle

Bende 5+3 hala mide bulantım Yok canım ama çok fena mide ağrım oluyor
Ah canım ya ağrı da çok zordur. Benim mideyle ilgili bi problemim olmadı daha. En çok uykuyla başım dertte. Bi de işte gelip giden kasık ve bel ağrıları

Kızlar yarın sabah sağlık ocağına gideceğim hem bhcg değeri hemde diğer vitamin hormon vs. Değerleri için. Aç karınla mi gitmem gerekiyor yoksa kahvaltı yapıp öyle mi gideyim
Sen aç git garanti olsun canım. Sonra hemen bi şeyler atıştırırsın çok aç kalma

Ah canım ya ağrı da çok zordur. Benim mideyle ilgili bi problemim olmadı daha. En çok uykuyla başım dertte. Bi de işte gelip giden kasık ve bel ağrıları
Diğerleri az az arada gidip geliyor, mide ağrısı normal hayatımda da sık sık olur şimdi 3-4e katladı sanki taş duruyor içinde dualara talibim

Canım çok sağol cevabın için. Sabah çok ac uyanıyorum birde bulantı oluyor yok mu bu testleri yaptıran aramızda acaba
Canım doktora ilk kez tanışmak inçin geçtiğimiz hafta gittiğimde, kan aldı ve ertesi gün b12 eksikliği olduğunu söyledi ve vitamin verdi.
Sabahları bende çok aç uyanıyorum ve baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum
Birşeyler yediğimde daha iyi hissediyorum
Bir de birkaç gündür mide ağrısı şikayetimde var, sanki sert bir cisim takılıp kalmış gibi.
İnşallah kısa sürer bu durumlar....

Benimde 30 Ocak bat iyi yapmışsın vajinal baktırmayarak bende bu hafta ilk kez gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…