- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
Merhaba, görünce yazmadan duramadım.Bat 30 ocaktı. 4 şubatta 74 çıktı hcg. Bir de yarın gidicem. Keseyi görebilmek için . Vajinalden baksaydık görürdük belki ama ben düşük yapmadan önce vajinal bakıldı sonra akıntım başladı belki de psikolojik
Öyle gibiyaaa cok yakiniz o zaman seninle
Her bünyede farklı olabilir . Ama insanın aklına takılıyor işte . Nasıl olsa yeteri kadar büyüyünce kendini gösteriyor minişler. Yarın karından görünmesini çok istiyorum. Bir de benim ilkinde progestronum da düşüktü ona da baktırmak istiyorum.Merhaba, görünce yazmadan duramadım.
Önce ki gebeliğimde kese ve kalp atışı için gittiğimizde transvajinal ultrasonla bakıldı ve kahve lekelenmelerim oldu ve birkaç gün sonrada kaybettik ne yazık ki. Bu nedenle bu konuda ben de psikolojik olarak sizin gibi düşünüyorum... Böyle düşünen birisinin olması da yalnız olmadığımı hissettirdi. İnşallah bu hamileliklerimiz sağlıkla devam eder
Amin...Her bünyede farklı olabilir . Ama insanın aklına takılıyor işte . Nasıl olsa yeteri kadar büyüyünce kendini gösteriyor minişler. Yarın karından görünmesini çok istiyorum. Bir de benim ilkinde progestronum da düşüktü ona da baktırmak istiyorum.
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
En son hcg kaçtı canım ve ne zaman baktırmıştın? Ben de yarın kese görmeye gidicem, daha küçüğüz ama değere göre vajinal ultrasonla görünür büyük ihtimalle, çok da merak ediyorum o yüzden baktırıcamHer bünyede farklı olabilir . Ama insanın aklına takılıyor işte . Nasıl olsa yeteri kadar büyüyünce kendini gösteriyor minişler. Yarın karından görünmesini çok istiyorum. Bir de benim ilkinde progestronum da düşüktü ona da baktırmak istiyorum.
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
En son 4 Şubat ve 74 tü. Bir hafta sonra gel dedi doktor bakalım kaç çıkacakEn son hcg kaçtı canım ve ne zaman baktırmıştın? Ben de yarın kese görmeye gidicem, daha küçüğüz ama değere göre vajinal ultrasonla görünür büyük ihtimalle, çok da merak ediyorum o yüzden baktırıcam
Evet ben canım. İnanılmaz sancım oldu kaşık ağrım oldu bat günü i. Tam adet sancılarını yaşadım ha geldi ha gelecek ha geldi ha gelecek diye diye ped falan da taktım ama gelmedi meğer gebeymişim , ümitsiz olmaMerhaba kızlar. Bir soru sormam gerek, şimdi normalde ben regl olacağım zaman kasık sancim olur akabine regl olurum normalde hep. Hatta bazen 0 ağrısız da geldiği olur. Lâkin bugün full ağrı çekiyorum. Yani ha geldi ha gelecek modunda sabahtan beri şancı çekiyorum. Dayanılmayacak boyutta değil ama merak ettim. Böyle bat a 1 gün kala sabahtan akşama kasık sancısı çekip regl olmayaniniz hatta hamile olanınız oldu mu ?
Evde de değiliz dünden beri , keyfim hiç yok bu sancidan dolayi regl olacaksam olsam da rahatlasam(((
Bende 5+3 hala mide bulantım Yok canım ama çok fena mide ağrım oluyorKızlar mide bulantısı başlayanlar ne zaman başladı acaba, tam olarak ne kadarlıktınız? Biz daha 4+3 üz bugün, hiç bulantım yok iştahım çok açık. Normal mi acaba bunlar, bulantı için erken mi?
Anladım canım. Benim 5 şubat 236, 7 şubat 782 ydi. Yarın kese için gidicem ama karından sanki görünmez gibi geliyo tabi belli olmaz. Vajinal de baktırırım büyük ihtimalleEn son 4 Şubat ve 74 tü. Bir hafta sonra gel dedi doktor bakalım kaç çıkacak
Bel ağrısı ben mide ağrı çok fazla bende, yataktan kalkmasım gelmiyorKizlar bel agrisi yasayanlar var mi?
Ya da arada mide agrisi?
Bu belirtilerin cok olmasi neyle ilgili betanin yuksekligi mi?
Eger oyleyse bebis ve kalp atisi gozukur mu?
Kafamda deli sorular
Ah canım ya ağrı da çok zordur. Benim mideyle ilgili bi problemim olmadı daha. En çok uykuyla başım dertte. Bi de işte gelip giden kasık ve bel ağrılarıBende 5+3 hala mide bulantım Yok canım ama çok fena mide ağrım oluyor
Galiba aç gidilmesi gerekiyor Demir eksikliğine falan da bakılır muhtemelenKızlar yarın sabah sağlık ocağına gideceğim hem bhcg değeri hemde diğer vitamin hormon vs. Değerleri için. Aç karınla mi gitmem gerekiyor yoksa kahvaltı yapıp öyle mi gideyim
Sen aç git garanti olsun canım. Sonra hemen bi şeyler atıştırırsın çok aç kalmaKızlar yarın sabah sağlık ocağına gideceğim hem bhcg değeri hemde diğer vitamin hormon vs. Değerleri için. Aç karınla mi gitmem gerekiyor yoksa kahvaltı yapıp öyle mi gideyim
Diğerleri az az arada gidip geliyor, mide ağrısı normal hayatımda da sık sık olur şimdi 3-4e katladı sanki taş duruyor içinde dualara talibimAh canım ya ağrı da çok zordur. Benim mideyle ilgili bi problemim olmadı daha. En çok uykuyla başım dertte. Bi de işte gelip giden kasık ve bel ağrıları
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah çok uzamaz bu durum hemen normale dönersinDiğerleri az az arada gidip geliyor, mide ağrısı normal hayatımda da sık sık olur şimdi 3-4e katladı sanki taş duruyor içinde dualara talibim
Canım çok sağol cevabın için. Sabah çok ac uyanıyorum birde bulantı oluyor yok mu bu testleri yaptıran aramızda acabaSen aç git garanti olsun canım. Sonra hemen bi şeyler atıştırırsın çok aç kalma
Canım doktora ilk kez tanışmak inçin geçtiğimiz hafta gittiğimde, kan aldı ve ertesi gün b12 eksikliği olduğunu söyledi ve vitamin verdi.Canım çok sağol cevabın için. Sabah çok ac uyanıyorum birde bulantı oluyor yok mu bu testleri yaptıran aramızda acaba
Benimde 30 Ocak bat iyi yapmışsın vajinal baktırmayarak bende bu hafta ilk kez gideceğimBat 30 ocaktı. 4 şubatta 74 çıktı hcg. Bir de yarın gidicem. Keseyi görebilmek için . Vajinalden baksaydık görürdük belki ama ben düşük yapmadan önce vajinal bakıldı sonra akıntım başladı belki de psikolojik