- 7 Şubat 2019
- 261
- 540
Canım bana aç gel demişti sağlık ocağı,beta hcg farketmiyor ama rutinde aç istiyorlarKızlar yarın sabah sağlık ocağına gideceğim hem bhcg değeri hemde diğer vitamin hormon vs. Değerleri için. Aç karınla mi gitmem gerekiyor yoksa kahvaltı yapıp öyle mi gideyim
Güzel haberler vereceğiz inşallah. Normalde çok uykum oluyor şu sıralar ama şimdi uykum yok heyecandan . Herkese benden birer Türk kahvesi :)A AloeeVeraa G Gubugup yarın vereceğiniz haberlere göre randevu alıcam: ) ya Salı gününe yada Çarşamba
Hoş bulduk amin inşallah yarın belli olacak bakalım
Herkese merhaba.
Ben de Ekim annesi olacağım inşallah . Sata göre 6+4 ama 5+4 hamileyim. Geç döllenme . Kan pıhtılaşmasından dolayı Eylül ayında bir düşüğüm oldu. O yüzden biraz tedirginim.
Sırf senin gönlünü ferahlatmak için üye oldum benim de dün aşırı ağrım oldu sağ taraf. Ama çok su içtim geçti. Abimin eşinin de aynı olmuştu enfeksiyon demişlerdi . O yüzden bol su içerek atlattım . Öneririm
Not: sağ tara ağrısı erkek çocuk derler bakalım tutacak mı:)
Ay inşallah güzel haberler verelim de sen de hemen randevu al canım :) benim sat 10 ocak sizden gerideyim ama gidiyorum yine de meraktan :)A AloeeVeraa G Gubugup yarın vereceğiniz haberlere göre randevu alıcam: ) ya Salı gününe yada Çarşamba
Günaydın canım iyi dileklerin için teşekkürler.Kızlar Günaydın, hepinize mutlu haftalar dilerim...
Bu hafta doktor kontrolü olanlarda güzel haberlerle dönsünler ve hep birlikte sevinelim inşallah...
Benim sormak istediğim birşey var; dün gece ilaç içerken resmen boğazımdan mideme yanma hissettim sonrasonda ise gece uykudan uyandıran bir mide ağrısı.
Hala da ağrıyor, doğrulduğumda sanki birşey batar gibi mideme, enişelendim... Böyle bir durum yaşayanınız var mı acaba?
Canım, çok teşekkürler.Günaydın canım iyi dileklerin için teşekkürler.
Benim başıma gelmedi ama hamile bi çok bayan bunları yaşıyo. Gebelik reflüsü deniyo buna, bebek büyüdükçe biraz daha da artıyo sanırım. Doktoruna danış istersen, sana uygun bi şeyler verir. Baharatlı, acı ve ekşi çok fazla yeme onlar tetikler
Ayaklarımı abdest almak için lavaboya kaldırıyordum baktım ağrı oluyor. Ayaklarımı yerde yıkıyorum baya hafifledi neredeyse olmuyor. Ama bulantımla birlikte gelen sıcak basması ve baygınlık hissine çözümim yok. Eşime göre oğlumda da böyleymişim, ayılıp bayılıyormuşum. Normalmiş, geçecekmiş.Merhabalar, aynı ağrılar bende de var.
Hareket ettikçe sağ kasığımda ağrı oluyor, arada belimin ortasında bir ağrı,
Midemde ağrıyor, bulanıyorda... yok yok yani.
Benimde Salı günü randevum var, seninle aynı duygu durumundayım
Ton balığını bulunduğu okyanusun içerisinde zararlı bir maddenin (civa gibi bir şeydi, hatırlamıyorum şimdi) balığa geçeceği düşüncesiyle yemeyin diyorlar. Senin mesajı okumadan önce diğer hamileliklerimde yediklerim, bunda bir tek biber için nasıl düşündüğüm aklıma geldi ve güldüm. Kışın karpuz canım çektiği için ikisinde de yedim. Ton balığı da yedim. Dondurulmuş balık da aldım, pazardan canlı balık da aldım. Etsiz çiğ köfte ile geçirdim günlerimi desem yalan olmaz. Bazı arkadaşların da dediği gibi işlenmemiş hiçbir ürün yok, kendimiz yetiştrdiysek içimiz rahat sadece. Hep diyorum her şeyin çoğu zarar. Kararında sorun olmayacaktır diye düşünüyorum. :)Bir de doktor bana ne yiyip ne yemeyeceğimi söylemedi . Ton balığının yenilmemesi gerektiğini ben bilmiyordum . Eylül annelerinde de nar yemeyin demişler
Senin daha önce de benzer sorunun varmış canım, hamilelik onu tetiklemiş demek ki. Tabi kullandığın ilaçların da etkisi vardır.Canım, çok teşekkürler.
Aslında acı ya da baharatlı yemiyorum ama çok ilaç kullanıyorum
Aspirin, , estrofem yani östorojen takviyesi...
Zaten hamilelik öncesi şu helikobakteri denen virüs bedeni ile midemde gastrit oluşmuştu ve tedavi görmüştüm. Gayette iyiydim ama hamilelik bazen vücudu zorluyor sanırım.
Sağlık çok değerli, herkese sağlık önce sağlık
Bana doktorum sadece şeker ölçümü yapıldığında aç gelmelisin demişti. Onun haricinde tok olmanın tahlile etkisi yok demişti.Kızlar yarın sabah sağlık ocağına gideceğim hem bhcg değeri hemde diğer vitamin hormon vs. Değerleri için. Aç karınla mi gitmem gerekiyor yoksa kahvaltı yapıp öyle mi gideyim
Amiin canımm güzel duaların içinGunaydin kizlaaar
Bu hafta doktor kontrollerimizde keseyi gormeyenler keseyi, bebisi gormeyenler de bebisi gorsun ve kalp atisini duysun insallah.
Cooook saglikli olalim evlatlarimiz ve biz.
Bu arada gece kasik agrimdan uyandim yine.pozisyon degistirince rahatladim. normal mi?
Hamilelikte Midemde sorun olduğu için ilaçlarımı hiç gece almam. Sabah alırım. Üzerine mutlaka ekmek yerim yoksa boğazımda kalmış gibi oluyorum. Sonra yanma başlıyor.Kızlar Günaydın, hepinize mutlu haftalar dilerim...
Bu hafta doktor kontrolü olanlarda güzel haberlerle dönsünler ve hep birlikte sevinelim inşallah...
Benim sormak istediğim birşey var; dün gece ilaç içerken resmen boğazımdan mideme yanma hissettim sonrasonda ise gece uykudan uyandıran bir mide ağrısı.
Hala da ağrıyor, doğrulduğumda sanki birşey batar gibi mideme, enişelendim... Böyle bir durum yaşayanınız var mı acaba?
Amiin.Gunaydin kizlaaar
Bu hafta doktor kontrollerimizde keseyi gormeyenler keseyi, bebisi gormeyenler de bebisi gorsun ve kalp atisini duysun insallah.
Cooook saglikli olalim evlatlarimiz ve biz.
Bu arada gece kasik agrimdan uyandim yine.pozisyon degistirince rahatladim. normal mi?
Bende deneyeceğim o zaman bu dediklerini, benimde sıkıntılarım benzer.Hamilelikte Midemde sorun olduğu için ilaçlarımı hiç gece almam. Sabah alırım. Üzerine mutlaka ekmek yerim yoksa boğazımda kalmış gibi oluyorum. Sonra yanma başlıyor.