2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar yarın sabah sağlık ocağına gideceğim hem bhcg değeri hemde diğer vitamin hormon vs. Değerleri için. Aç karınla mi gitmem gerekiyor yoksa kahvaltı yapıp öyle mi gideyim
Canım bana aç gel demişti sağlık ocağı,beta hcg farketmiyor ama rutinde aç istiyorlar

Çok teşekkür ederim. İnsan o kadar emek verip zor elde edince çok çok korkuyo herşeyden. Bol bol içiyorum suyumu. Bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

Kızlar Günaydın, hepinize mutlu haftalar dilerim...
Bu hafta doktor kontrolü olanlarda güzel haberlerle dönsünler ve hep birlikte sevinelim inşallah...

Benim sormak istediğim birşey var; dün gece ilaç içerken resmen boğazımdan mideme yanma hissettim sonrasonda ise gece uykudan uyandıran bir mide ağrısı.
Hala da ağrıyor, doğrulduğumda sanki birşey batar gibi mideme, enişelendim... Böyle bir durum yaşayanınız var mı acaba?

Günaydın canım iyi dileklerin için teşekkürler.
Benim başıma gelmedi ama hamile bi çok bayan bunları yaşıyo. Gebelik reflüsü deniyo buna, bebek büyüdükçe biraz daha da artıyo sanırım. Doktoruna danış istersen, sana uygun bi şeyler verir. Baharatlı, acı ve ekşi çok fazla yeme onlar tetikler

Canım, çok teşekkürler.
Aslında acı ya da baharatlı yemiyorum ama çok ilaç kullanıyorum
Aspirin, , estrofem yani östorojen takviyesi...
Zaten hamilelik öncesi şu helikobakteri denen virüs bedeni ile midemde gastrit oluşmuştu ve tedavi görmüştüm. Gayette iyiydim ama hamilelik bazen vücudu zorluyor sanırım.
Sağlık çok değerli, herkese sağlık önce sağlık

Ayaklarımı abdest almak için lavaboya kaldırıyordum baktım ağrı oluyor. Ayaklarımı yerde yıkıyorum baya hafifledi neredeyse olmuyor. Ama bulantımla birlikte gelen sıcak basması ve baygınlık hissine çözümim yok. Eşime göre oğlumda da böyleymişim, ayılıp bayılıyormuşum. Normalmiş, geçecekmiş.

Bir de doktor bana ne yiyip ne yemeyeceğimi söylemedi . Ton balığının yenilmemesi gerektiğini ben bilmiyordum . Eylül annelerinde de nar yemeyin demişler
Ton balığını bulunduğu okyanusun içerisinde zararlı bir maddenin (civa gibi bir şeydi, hatırlamıyorum şimdi) balığa geçeceği düşüncesiyle yemeyin diyorlar. Senin mesajı okumadan önce diğer hamileliklerimde yediklerim, bunda bir tek biber için nasıl düşündüğüm aklıma geldi ve güldüm. Kışın karpuz canım çektiği için ikisinde de yedim. Ton balığı da yedim. Dondurulmuş balık da aldım, pazardan canlı balık da aldım. Etsiz çiğ köfte ile geçirdim günlerimi desem yalan olmaz. Bazı arkadaşların da dediği gibi işlenmemiş hiçbir ürün yok, kendimiz yetiştrdiysek içimiz rahat sadece. Hep diyorum her şeyin çoğu zarar. Kararında sorun olmayacaktır diye düşünüyorum. :)

Senin daha önce de benzer sorunun varmış canım, hamilelik onu tetiklemiş demek ki. Tabi kullandığın ilaçların da etkisi vardır.
Çok haklısın her şeyin önemlisi sağlık. Allahım bize ve bebeklerimize bol bol sağlık versin inşallah dikkat et kendine, gerekirse doktoruna danış canım

Kızlar yarın sabah sağlık ocağına gideceğim hem bhcg değeri hemde diğer vitamin hormon vs. Değerleri için. Aç karınla mi gitmem gerekiyor yoksa kahvaltı yapıp öyle mi gideyim
Bana doktorum sadece şeker ölçümü yapıldığında aç gelmelisin demişti. Onun haricinde tok olmanın tahlile etkisi yok demişti.

Amiin canımm güzel duaların için
Normal bence, ağrılar sık sık beni de yokluyo. Ben de bel ağrısından bazen uykuya dalamıyorum, uygun pozisyon bulamıyorum bi türlü

Hamilelikte Midemde sorun olduğu için ilaçlarımı hiç gece almam. Sabah alırım. Üzerine mutlaka ekmek yerim yoksa boğazımda kalmış gibi oluyorum. Sonra yanma başlıyor.

Amiin.
Bence normal. kanama ve aşırı ağrı haricindeki her şey normal sanırım. :) ben oğlumda koltukta uzanmıştım 7 ya da 8 aylık felandım. Uyumuşum. Uyandığımda yastığa gelen tarafımda çil gibi kan lekeleri olmuştu. Normaldi, hamileydim. Allhtan çabuk geçmişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…