2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlarrrrrrrrrrrrr

Test yaptım, hamile değilimmmmm.
Parol icicem birazdan.
Size haber vereyim dedim unutmadan.
Bat yarın. Ayşe senin dediğin gibi psikolojik olmalı bu saatler süren kasık ağrılarım.

Hadi güzel anneler/anne adaylari iyi gecelerrrrrr:KK66:
Belki daha zamanı vardır canım ya sen yine de dikkat et kendine. İnşallah en yakın zamanda gelir bebişin. İyi geceler canım

Hanımlar yumurtam sağda olmuştu. Şu an sağ kasığımda hem gerginlik hem ağrı var. Çok korkuyorum normal mi sizde de oldu mu? Yarın hcg katlanmış mı diye kan vericem.
Bence normal canım ara ara kasık ağrısı hepimizde oluyo. Bazen tek taraflı da olabiliyo. Eminim güzelce katlanmıştır hcg

Kızlar nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul’da hiç bir şey mevsiminde bile organik değil 9 ay nasıl böyle besleneceksiniz ben sucuk işlenmiş gıdalar sakatat balık bunlardan uzak duruyorum şu an küçük balık sanırım ilk aylarda tehlikeli diye biliyorum birde hurma olayına açıklık geldimi hurma çok faydalı diye biliyorum hamileler için.birde bir bardak şalgam günlük folik asit ihtiyacını karşılıyor ilaç olarak alan varsa fazla olur tabii
Her şeyin fazlası zarar.bence kararında hurma yemekte sakınca yok. Günlük 3-4 tane her zaman yiyorum ben. Şalgam suyunu sevmiyorum ama deneyeyim. Midem çok kötü belki oba da iyi gelir.

Anladım canım. Tabi ki hiç kolay değildir bulantı. Ben merak ettiğimden sordum ne zaman başlıyo acaba diye

benim senin kadarken baslamisti minik minik bulantim. Hatta kendi kendime psikolojik diyordum cunku daha hamile olduguma bakmamistim. 5. haftadayim su an, bazen epey artiyor. Daha 1 kez istifra ettim afedersin. :KK43:

benim senin kadarken baslamisti minik minik bulantim. Hatta kendi kendime psikolojik diyordum cunku daha hamile olduguma bakmamistim. 5. haftadayim su an, bazen epey artiyor. Daha 1 kez istifra ettim afedersin. :KK43:
Bende bulantı olmuyo canım henüz. Sadece bi kez boş boş bi öğürme yaşadım başka da bi şey yok şu ana kadar bulantı anlamında

Kızlar mide bulantısı başlayanlar ne zaman başladı acaba, tam olarak ne kadarlıktınız? Biz daha 4+3 üz bugün, hiç bulantım yok iştahım çok açık. Normal mi acaba bunlar, bulantı için erken mi?
Dua et hep böyle devam etsin:) bulantın olmuyor diye üzülme. 2gündür özellikle bugün midem çok kötü. Sürekli bulanıyor :KK43:

Kizlarrrrrrrrrrrrr

Test yaptım, hamile değilimmmmm.
Parol icicem birazdan.
Size haber vereyim dedim unutmadan.
Bat yarın. Ayşe senin dediğin gibi psikolojik olmalı bu saatler süren kasık ağrılarım.

Hadi güzel anneler/anne adaylari iyi gecelerrrrrr:KK66:
Üzüldüm tatlım, inşallah en doğru zamanda en güzel evlatları verr Rabbim

Balik zararli diyen arkadasin mesajini alintilayamadim ama oyle bi sey yok, aksine balik cok faydali en az 2 kez yemek lazim haftada. Tavuk etinden uzak durmaya calismak lazim sadece, o da hormonlu vs diye.
Aynen öyle sadece civa oranı yüksek olduğundan dip balığı yenmez. Acaba onu mu demek istedi arkadaş o mesajı görmedim gerçi de

X