2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bence gebelik varsa çıkar silik bile olsa. Ben bata 3 gün varken ilk idrar bile olmayan idrarla yapmıştım canım. Ama beklerim diyosan sabahı bekle. Parol hamileler için zararsız ama çok gerekmedikçe içilmez. Sen testi yap ona göre iç

Selam canım, benim hafta içinde sabahları oldu bulantı daha erken olmasına rağmen, ama c.tesi-pazar olmadı, biraz da psikolojik galiba.

Selam canım, benim hafta içinde sabahları oldu bulantı daha erken olmasına rağmen, ama c.tesi-pazar olmadı, biraz da psikolojik galiba.
Anladım canım bi kaç gün önce ben de boş boş öğürdüm birden anlamsızca ama öyle bi midem bulantım falan yok. Gerçi herkes olmaması daha iyi diyo ama insan da tedirgin olmuyo değil :)

Seninle batlarimiz yakin diye hatirliyorum canim Ben de 11-13 subat arasi bekliyorum en son cumartesi yaptım testi negatif cikmisti ama ilk idrarla da yapmadim yarin Sabah belki ilk idrarla yaparim hakkimiz da hayirlisi olsun

İnşallah canım, 10. Gün kan testim 52,37 12. Gün 104,89
Senin nasıldı değerlerin ? İlk hamilelik olunca şüpheleniyorum hamileyim diyemiyorum rahat rahat
Hamilesin elbette, önemli olan değerin 2 günde bir ikiye katlanması.
Nasipse 1hafta 10 gün içinde keseyi de görürsün.
Benimde salı günü kontrolüm var, kese ve kalp atışı için.
Günler geçmek bilmiyor bekleyince...

Canım benim sanırım 5 haftalık, benimde 3-4 gündür başladı mide bulantılarım ve baş dönmem.
Herkeste olacak diye birşey yok ki hem, bünyeden bünyeye hatta hamilelikten hamileliğe değişiyormuş bu semptomlar. Hatta bulantı ve baş dönmesi yaşamayanlar bence şanslı...

Canım hayırlı olsun gebeliğin. Sağlıkla kavuş inşallah bebeğine. Eminim çok zor bi durumdur ama güçlü olmaya çalış beneğin için, moralini bozup üzne onu da
Sağol canım evet malesef çok zor psikolojik olarak rahatlamam lazım ıns biran önce atlatırım sabahları öğleye kadar bulantı kokular çok kötü akşama doğru rahatlıyorum

Haklısın canım bunları yaşamayanlara hep şanslı gözüyke bakıyolar :) ama merak ettim ne zaman hangi haftalarda başlıyo diye

Kızlar sarı akıntı normal midir sizce beyaz ken sarıya döndü bir kaç gündür
Normalmiş canım sormuştum doktora,sende sor için rahat eder
hoşgeldin canım hayırlı olsun,nerde oturuyorsun canım içini darlama bol bol gel yaz buralara,belki bende sezeryan olursam eylül sonu olur nasip,oğlum sezeryandı 4 yaşlarında

çok sağol canım bilgiler için,ben yeşilçayı sordum günde 1-2 fincan içebilirsin dedi ama abartma hergün dedi,çok severim yeşilide siyahıda

Bat tarihi ile doktor kontrollerindeki hamilelik süreleriniz yakınmı benim 31 ocaktı bat. 5 hafta 6 günlük çıkıyor internet hesabında. kalp atışı duyamam değilmi bu hafta?
ben duyamadım canım inşallah sen duyabilirsin

dualarım seninle canım hayırlısıyla yükselmiş olacak inşallah

canım şimdi kafanda regli olmak ya da hamilemiyim davası var ya psikolojik olabilir,keyfini bozma yarın sabah testi yap,inş gönlüne göre olsun canım

aöin canım,hayırlı olsun hoşgeldin

geçen hafta sabahları bulanıyordu,2 gündür daha iyiyim sanki biraz hazımsızlık var şimdi debende üşüttüm ve ona rağmen iştahım çok,bulantılar ortalama 6haftadan sonra başlar diyolar nadiren erken olsbiliyormuş,sürekli kendimizi de dinliyoruz sanırımhele de ben

Sağol canım evet malesef çok zor psikolojik olarak rahatlamam lazım ıns biran önce atlatırım sabahları öğleye kadar bulantı kokular çok kötü akşama doğru rahatlıyorum
Ben de bulantılar ne zaman başlıyo diye merak ediyodum canım. Ne zamandır böylesin peki ve kaç haftalıksın

Ben de sürekli kendimi dinliyorum canım. Bi insan neden bulantı yok der mi ya

Antepteyim canım o yüzden burayı araştırdım zaten bari sizlerle konuşayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…