- 7 Ekim 2012
- 448
- 354
Hayırlı olsun bebeğin, hoş geldin aramıza canım. Sağlıkla sıhhatke kavuşalım yavrularımıza, Allahım her isteyene nasip etsin inşallah
Amin canım, çok teşekkür ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun bebeğin, hoş geldin aramıza canım. Sağlıkla sıhhatke kavuşalım yavrularımıza, Allahım her isteyene nasip etsin inşallah
Amin canım, hamileliğin hayırlı olsun... Bende tüp bebek tedavisiyle hamileyim çok şükür... Sağlıkla devam eder inşAllah
Bence gebelik varsa çıkar silik bile olsa. Ben bata 3 gün varken ilk idrar bile olmayan idrarla yapmıştım canım. Ama beklerim diyosan sabahı bekle. Parol hamileler için zararsız ama çok gerekmedikçe içilmez. Sen testi yap ona göre içEve dönüş yolundayız kızlar.
Eve gidince test yapacağım.
Akşam olduğu için sabaha göre gebelik varsa çıkar mı sizce ?
Eve gidince parol içecem birde. Çok kasildim sancidan. Hiç böyle uzun sürmemişti çünkü bezdirdi.
Selam canım, benim hafta içinde sabahları oldu bulantı daha erken olmasına rağmen, ama c.tesi-pazar olmadı, biraz da psikolojik galiba.Kızlar mide bulantısı başlayanlar ne zaman başladı acaba, tam olarak ne kadarlıktınız? Biz daha 4+3 üz bugün, hiç bulantım yok iştahım çok açık. Normal mi acaba bunlar, bulantı için erken mi?
Anladım canım bi kaç gün önce ben de boş boş öğürdüm birden anlamsızca ama öyle bi midem bulantım falan yok. Gerçi herkes olmaması daha iyi diyo ama insan da tedirgin olmuyo değil :)Selam canım, benim hafta içinde sabahları oldu bulantı daha erken olmasına rağmen, ama c.tesi-pazar olmadı, biraz da psikolojik galiba.
Seninle batlarimiz yakin diye hatirliyorum canim Ben de 11-13 subat arasi bekliyorum en son cumartesi yaptım testi negatif cikmisti ama ilk idrarla da yapmadim yarin Sabah belki ilk idrarla yaparim hakkimiz da hayirlisi olsunEve dönüş yolundayız kızlar.
Eve gidince test yapacağım.
Akşam olduğu için sabaha göre gebelik varsa çıkar mı sizce ?
Eve gidince parol içecem birde. Çok kasildim sancidan. Hiç böyle uzun sürmemişti çünkü bezdirdi.
Hamilesin elbette, önemli olan değerin 2 günde bir ikiye katlanması.İnşallah canım, 10. Gün kan testim 52,37 12. Gün 104,89
Senin nasıldı değerlerin ? İlk hamilelik olunca şüpheleniyorum hamileyim diyemiyorum rahat rahat
Canım benim sanırım 5 haftalık, benimde 3-4 gündür başladı mide bulantılarım ve baş dönmem.Kızlar mide bulantısı başlayanlar ne zaman başladı acaba, tam olarak ne kadarlıktınız? Biz daha 4+3 üz bugün, hiç bulantım yok iştahım çok açık. Normal mi acaba bunlar, bulantı için erken mi?
Sağol canım evet malesef çok zor psikolojik olarak rahatlamam lazım ıns biran önce atlatırım sabahları öğleye kadar bulantı kokular çok kötü akşama doğru rahatlıyorumCanım hayırlı olsun gebeliğin. Sağlıkla kavuş inşallah bebeğine. Eminim çok zor bi durumdur ama güçlü olmaya çalış beneğin için, moralini bozup üzne onu da
Hamilesin elbette, önemli olan değerin 2 günde bir ikiye katlanması.
Nasipse 1hafta 10 gün içinde keseyi de görürsün.
Benimde salı günü kontrolüm var, kese ve kalp atışı için.
Günler geçmek bilmiyor bekleyince...
Haklısın canım bunları yaşamayanlara hep şanslı gözüyke bakıyolar :) ama merak ettim ne zaman hangi haftalarda başlıyo diyeCanım benim sanırım 5 haftalık, benimde 3-4 gündür başladı mide bulantılarım ve baş dönmem.
Herkeste olacak diye birşey yok ki hem, bünyeden bünyeye hatta hamilelikten hamileliğe değişiyormuş bu semptomlar. Hatta bulantı ve baş dönmesi yaşamayanlar bence şanslı...
Normalmiş canım sormuştum doktora,sende sor için rahat ederKızlar sarı akıntı normal midir sizce beyaz ken sarıya döndü bir kaç gündür
hoşgeldin canım hayırlı olsun,nerde oturuyorsun canım içini darlama bol bol gel yaz buralara,belki bende sezeryan olursam eylül sonu olur nasip,oğlum sezeryandı 4 yaşlarındaArkadaşlar merhaba yeni katıldım doğumu tarihim 7 ekim gibi görünse de sezeryan olduğum için muhtemelen eylul de olacak ama benim gibi olan annelerle dertlenmek istiyorum çok bulantm var gurbetteyim kimse yok konuşacağım durup durup ağlıyorum
çok sağol canım bilgiler için,ben yeşilçayı sordum günde 1-2 fincan içebilirsin dedi ama abartma hergün dedi,çok severim yeşilide siyahıdaKızlar İbrahim Saraçoğlu bu şekilde bi liste yayınlamıştı TRT haber programında. Nane maydonoz ada çayı kesin düşük yaptırıcı diye biliyorum. Liste yenmemesi gerekenler olarak değil de dikkatli olunması gerekenler diye oluşturulmuş. Buyurunuz
Gebelikte dikkatli olunması gereken besinler
Nane
Maydonoz
Nişasta unu
Yeşilçay
Adaçayı
Şeker kamışı
Beyaz şeker
Beyaz un
Beyaz ekmek
Makarna
Pirinç
Kahve
Şalgam
Mısır
Salamurası yapılmış besinler
Konserve yiyecekler
Sakatatlar
Şarküteri ürünleri
Ay çekirdeği
Kabak çekirdeği
Turşu
Taze beyaz üzüm
Dereotu
İncir
Dut
Anason
Enginar
Bal kabağı
Çilek
Kıvırcık salatası
Sumak
Rezene çayı
ben duyamadım canım inşallah sen duyabilirsinBat tarihi ile doktor kontrollerindeki hamilelik süreleriniz yakınmı benim 31 ocaktı bat. 5 hafta 6 günlük çıkıyor internet hesabında. kalp atışı duyamam değilmi bu hafta?
dualarım seninle canım hayırlısıyla yükselmiş olacak inşallahSabah evde idrar testi yaptım yine hcg yükselmişmi diye kontrol ediyorum kendimce. Bu sabah yaptığım test önceki iki güne göre daha koyuydu. Yarın kan vermeye gidicem sabah. 63 çıkmıştı cuma günü. İnşallah 3e 4e katlanmış olur. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Lütfen dua edin bana rabbiminde izniyle yükselmiş olsun değerim..
canım şimdi kafanda regli olmak ya da hamilemiyim davası var ya psikolojik olabilir,keyfini bozma yarın sabah testi yap,inş gönlüne göre olsun canımMerhaba kızlar. Bir soru sormam gerek, şimdi normalde ben regl olacağım zaman kasık sancim olur akabine regl olurum normalde hep. Hatta bazen 0 ağrısız da geldiği olur. Lâkin bugün full ağrı çekiyorum. Yani ha geldi ha gelecek modunda sabahtan beri şancı çekiyorum. Dayanılmayacak boyutta değil ama merak ettim. Böyle bat a 1 gün kala sabahtan akşama kasık sancısı çekip regl olmayaniniz hatta hamile olanınız oldu mu ?
Evde de değiliz dünden beri , keyfim hiç yok bu sancidan dolayi regl olacaksam olsam da rahatlasam (((
aöin canım,hayırlı olsun hoşgeldinKızlar merhaba, ben tüp bebek tedavisiyle hamileyim çok şükür Rabbim bize yavrumuzu sağlıkla kucağımıza almayı , hamilelik için çabalayan kardeşlerimize de en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
geçen hafta sabahları bulanıyordu,2 gündür daha iyiyim sanki biraz hazımsızlık var şimdi debende üşüttüm ve ona rağmen iştahım çok,bulantılar ortalama 6haftadan sonra başlar diyolar nadiren erken olsbiliyormuş,sürekli kendimizi de dinliyoruz sanırımhele de benKızlar mide bulantısı başlayanlar ne zaman başladı acaba, tam olarak ne kadarlıktınız? Biz daha 4+3 üz bugün, hiç bulantım yok iştahım çok açık. Normal mi acaba bunlar, bulantı için erken mi?
Ben de bulantılar ne zaman başlıyo diye merak ediyodum canım. Ne zamandır böylesin peki ve kaç haftalıksınSağol canım evet malesef çok zor psikolojik olarak rahatlamam lazım ıns biran önce atlatırım sabahları öğleye kadar bulantı kokular çok kötü akşama doğru rahatlıyorum
Ben de sürekli kendimi dinliyorum canım. Bi insan neden bulantı yok der mi yaNormalmiş canım sormuştum doktora,sende sor için rahat eder
hoşgeldin canım hayırlı olsun,nerde oturuyorsun canım içini darlama bol bol gel yaz buralara,belki bende sezeryan olursam eylül sonu olur nasip,oğlum sezeryandı 4 yaşlarında
çok sağol canım bilgiler için,ben yeşilçayı sordum günde 1-2 fincan içebilirsin dedi ama abartma hergün dedi,çok severim yeşilide siyahıda
ben duyamadım canım inşallah sen duyabilirsin
dualarım seninle canım hayırlısıyla yükselmiş olacak inşallah
canım şimdi kafanda regli olmak ya da hamilemiyim davası var ya psikolojik olabilir,keyfini bozma yarın sabah testi yap,inş gönlüne göre olsun canım
aöin canım,hayırlı olsun hoşgeldin
geçen hafta sabahları bulanıyordu,2 gündür daha iyiyim sanki biraz hazımsızlık var şimdi debende üşüttüm ve ona rağmen iştahım çok,bulantılar ortalama 6haftadan sonra başlar diyolar nadiren erken olsbiliyormuş,sürekli kendimizi de dinliyoruz sanırımhele de ben
Normalmiş canım sormuştum doktora,sende sor için rahat eder
hoşgeldin canım hayırlı olsun,nerde oturuyorsun canım içini darlama bol bol gel yaz buralara,belki bende sezeryan olursam eylül sonu olur nasip,oğlum sezeryandı 4 yaşlarında
çok sağol canım bilgiler için,ben yeşilçayı sordum günde 1-2 fincan içebilirsin dedi ama abartma hergün dedi,çok severim yeşilide siyahıda
canım şimdi kafanda regli olmak ya da hamilemiyim davası var ya psikolojik olabilir,keyfini bozma yarın sabah testi yap,inş gönlüne göre olsun canım
geçen hafta sabahları bulanıyordu,2 gündür daha iyiyim sanki biraz hazımsızlık var şimdi debende üşüttüm ve ona rağmen iştahım çok,bulantılar ortalama 6haftadan sonra başlar diyolar nadiren erken olsbiliyormuş,sürekli kendimizi de dinliyoruz sanırımhele de ben
1 haftadır falan yoğun yaşıyorum 6 haftaligim şu anBen de bulantılar ne zaman başlıyo diye merak ediyodum canım. Ne zamandır böylesin peki ve kaç haftalıksın
Antepteyim canım o yüzden burayı araştırdım zaten bari sizlerle konuşayım diyeNormalmiş canım sormuştum doktora,sende sor için rahat eder
Anladım canım. Tabi ki hiç kolay değildir bulantı. Ben merak ettiğimden sordum ne zaman başlıyo acaba diye1 haftadır falan yoğun yaşıyorum 6 haftaligim şu an