- 21 Haziran 2018
- 6
- 31
Merhaba hoş geldin canım, Allahım hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese de hemen versin inşallahh
Merhaba canım hoşgeldin,Tohumun sağlıcakla büyüsün,hayırlı olsun,aminnn
Olabilir mi acaba tuvaletten sonra kasigimda sanci da hissettim acaba iltihap mi diye perşembe günü olan randevumu yarına aldim inşallah keseyi de ilk kez gorecegimMantar falan olabilir mi. Bir bilgim sadece akıl yürüttüm
Benim 2. aşılamam. İlkinde 14. günü beta 0.5 çıktı. 2.yi yaptırdım hemen peşinden. 14.gün beta 63tü. Hamilelik başlangıcı var ama değerin katlanmasını bekliycez dediler. Öyle endişeliyim ki inşallah benimledir bebeğim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın öyle zor ki..@canimmkendimm inşaAllah Allah yardımcımız olsun güzel sonuçlar duyarsınız ben beta baktırmadım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu sefer oluruna bıraktım. 2 kez evde gebelik testi yaptım koyu çift çizgi gördüm bu hafta çarşambaya kadar sabretmek istiyorum.
Pihtilasma bozuklugu var canim genetikkizlaaar niye kan sulandirici kullaniyorsunuz acaba?
Bende koldan yaptirayim o zaman canim teşekkürlerBenim de göbeğim fena durumda ama mecburen kan sulandırıcıyı da koldan yaptırıyorum. Progesteron iğnesi göbekten vurdurunca kan sulandırıcı koldan... Ben doktoruma sordum bunu daha etkili olma konusunu, öyle birşey yok her ikisi de deri altında yağlı dokuya yapılıyor ve emiliyor dedi.
Canim ilk hamileligimde aynisini yasamistim artık dayanamayip acile gitmistim kasiklarimdaki sancidan duramiyordum hamilelik olabilir mi dedi doktor olabilir demistim O ay korunmamistik çünkü O zaman kan tahlili alalim once gebelik yoksa ona göre tedaviye baslariz dedi doktor ve sonuç hamileydim yani senin de boyle olabilir Rabbim gonlune göre versin insallah canımMerhaba kızlar. Bir soru sormam gerek, şimdi normalde ben regl olacağım zaman kasık sancim olur akabine regl olurum normalde hep. Hatta bazen 0 ağrısız da geldiği olur. Lâkin bugün full ağrı çekiyorum. Yani ha geldi ha gelecek modunda sabahtan beri şancı çekiyorum. Dayanılmayacak boyutta değil ama merak ettim. Böyle bat a 1 gün kala sabahtan akşama kasık sancısı çekip regl olmayaniniz hatta hamile olanınız oldu mu ?
Evde de değiliz dünden beri , keyfim hiç yok bu sancidan dolayi regl olacaksam olsam da rahatlasam(((
Sarı akıntı normalmiş canım benim de sarı genelde açık sarımsı. Doktoruma sordum vücutta progestan artışından dolayı sarı ve beyaz akıntı çok normal dediKızlar sarı akıntı normal midir sizce beyaz ken sarıya döndü bir kaç gündür
Canım hayırlı olsun gebeliğin. Sağlıkla kavuş inşallah bebeğine. Eminim çok zor bi durumdur ama güçlü olmaya çalış beneğin için, moralini bozup üzne onu daArkadaşlar merhaba yeni katıldım doğumu tarihim 7 ekim gibi görünse de sezeryan olduğum için muhtemelen eylul de olacak ama benim gibi olan annelerle dertlenmek istiyorum çok bulantm var gurbetteyim kimse yok konuşacağım durup durup ağlıyorum
Çok teşekkür ederiz canım yararlı bi paylaşım olmuş gerçektenKızlar İbrahim Saraçoğlu bu şekilde bi liste yayınlamıştı TRT haber programında. Nane maydonoz ada çayı kesin düşük yaptırıcı diye biliyorum. Liste yenmemesi gerekenler olarak değil de dikkatli olunması gerekenler diye oluşturulmuş. Buyurunuz
Gebelikte dikkatli olunması gereken besinler
Nane
Maydonoz
Nişasta unu
Yeşilçay
Adaçayı
Şeker kamışı
Beyaz şeker
Beyaz un
Beyaz ekmek
Makarna
Pirinç
Kahve
Şalgam
Mısır
Salamurası yapılmış besinler
Konserve yiyecekler
Sakatatlar
Şarküteri ürünleri
Ay çekirdeği
Kabak çekirdeği
Turşu
Taze beyaz üzüm
Dereotu
İncir
Dut
Anason
Enginar
Bal kabağı
Çilek
Kıvırcık salatası
Sumak
Rezene çayı
Hayırlı olsun bebeğin, hoş geldin aramıza canım. Sağlıkla sıhhatke kavuşalım yavrularımıza, Allahım her isteyene nasip etsin inşallahKızlar merhaba, ben tüp bebek tedavisiyle hamileyim çok şükürRabbim bize yavrumuzu sağlıkla kucağımıza almayı , hamilelik için çabalayan kardeşlerimize de en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
Amin canım, hamileliğin hayırlı olsun... Bende tüp bebek tedavisiyle hamileyim çok şükür... Sağlıkla devam eder inşAllahKızlar merhaba, ben tüp bebek tedavisiyle hamileyim çok şükürRabbim bize yavrumuzu sağlıkla kucağımıza almayı , hamilelik için çabalayan kardeşlerimize de en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
Seninle doğum tarihimiz aynı canım, yarın biz de keseyi görmeye gidiyoruz :) erken ama görürüz büyük ihtimalle diye düşünüyorum. Hayırlı sonuçlarla gelelimOlabilir mi acaba tuvaletten sonra kasigimda sanci da hissettim acaba iltihap mi diye perşembe günü olan randevumu yarına aldim inşallah keseyi de ilk kez gorecegim
Benim regl tarihimden önce gelip giden kasık ağrım vardı canım 2-3 gün sürdü, zaten o yüzden battan önce öğrendim hamile olduğumu :) bence sen de hamile olabilirsinMerhaba kızlar. Bir soru sormam gerek, şimdi normalde ben regl olacağım zaman kasık sancim olur akabine regl olurum normalde hep. Hatta bazen 0 ağrısız da geldiği olur. Lâkin bugün full ağrı çekiyorum. Yani ha geldi ha gelecek modunda sabahtan beri şancı çekiyorum. Dayanılmayacak boyutta değil ama merak ettim. Böyle bat a 1 gün kala sabahtan akşama kasık sancısı çekip regl olmayaniniz hatta hamile olanınız oldu mu ?
Evde de değiliz dünden beri , keyfim hiç yok bu sancidan dolayi regl olacaksam olsam da rahatlasam(((
Canim ilk hamileligimde aynisini yasamistim artık dayanamayip acile gitmistim kasiklarimdaki sancidan duramiyordum hamilelik olabilir mi dedi doktor olabilir demistim O ay korunmamistik çünkü O zaman kan tahlili alalim once gebelik yoksa ona göre tedaviye baslariz dedi doktor ve sonuç hamileydim yani senin de boyle olabilir Rabbim gonlune göre versin insallah canım
Benim regl tarihimden önce gelip giden kasık ağrım vardı canım 2-3 gün sürdü, zaten o yüzden battan önce öğrendim hamile olduğumu :) bence sen de hamile olabilirsin