Şimdi grip oldum ya e bir de alerji hapşırmaktan canım çıkıyor,annem diyor ki otur hapşırırkenbebeği düşürürsün neyse çok güldüm falan ama hapşırığım aşırı çoğaldı tedirgin oldum ufaktan bi seferde en az 10 kez kasıklarımda acıyor hapşırmaktan
Ben şimdi midemden ölüyorum sankisabahtan beri çok kötüyüm. Bu kadar olması beni korkutuyor. 2gecedir de el parmaklarım şişiyor, yüzük dar geliyor. Sonra iniyor şişi. Bugün çok dardayım
Ben domates değil biber istiyorum ya aklım biberde :)Ne demek canım uzerinde organik yazıyor. Salkimlarla birbirine bağlı. Kırmızı zaten beyazlığı yok
Kızlar çayı günde bir bardağa indirdim. Acayip yokluğunu çekiyorum
Yahu bi kerelik ye bisey olmaz aseriyorsun neticedeBen domates değil biber istiyorum ya aklım biberde :)
Cnm asermek oluyor bu bizim durum heralde. Eğer öyleyse Az da olsa yicekmis insan öyle duymuştumBen domates değil biber istiyorum ya aklım biberde :)
Ah canım ya çay seven için zor bi durumdur. Ama alışırsın diye düşünüyorum bi kaç haftayaKızlar çayı günde bir bardağa indirdim. Acayip yokluğunu çekiyorum
Kuzum biraz yesen bi şey olmaz ki ya çok kısıtlama kendini. Ben zararlı şeyler hariç her şeyi yiyorum az çokBen domates değil biber istiyorum ya aklım biberde :)
Merhaba canım hoşgeldin,Tohumun sağlıcakla büyüsün,hayırlı olsun,aminnnMerhaba kıymetli anneler, inşallah benim de minik bir tohumum var.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese de versin
ayva yesen bi dilim ılık süt,bende öyleyim arada şişiyor ayaklarım,yüzüğü çıkardım,tuzlu hiç yeme toparlarsın canım darlanmayalım dsha başındayızBen şimdi midemden ölüyorum sankisabahtan beri çok kötüyüm. Bu kadar olması beni korkutuyor. 2gecedir de el parmaklarım şişiyor, yüzük dar geliyor. Sonra iniyor şişi. Bugün çok dardayım
bi önceki hamileliğimde hiç çay içememiştim tiksinmiştim,şimdi demlerken kokuyor ama açık içebiliyorum benimde azaltmam lazımKızlar çayı günde bir bardağa indirdim. Acayip yokluğunu çekiyorum
öyle böyle hapşırmıyorum tüm organlarım oynuyor,kasıklarım acıdı resmenGecmis olsun cnm hapsirmaktan bisey olmaz korkma :)
Ah canım ya çay seven için zor bi durumdur. Ama alışırsın diye düşünüyorum bi kaç haftaya
Aynen bende öbürüne tiksinmiştim. Şimdi de tiksinirim umarım.Merhaba canım hoşgeldin,Tohumun sağlıcakla büyüsün,hayırlı olsun,aminnn
ayva yesen bi dilim ılık süt,bende öyleyim arada şişiyor ayaklarım,yüzüğü çıkardım,tuzlu hiç yeme toparlarsın canım darlanmayalım dsha başındayızbende sabah kulaklarım ve burnum tıkalı kalktım
bi önceki hamileliğimde hiç çay içememiştim tiksinmiştim,şimdi demlerken kokuyor ama açık içebiliyorum benimde azaltmam lazım
öyle böyle hapşırmıyorum tüm organlarım oynuyor,kasıklarım acıdı resmensabahta takıldı yine 20ye yakın peşpeşe alerjik astım tetikliyor malesef ilaçları içemeyince
Ben de onu demek istiyorum canım mevsimindeki sebze meyvelerden bile kendimiz yetiştirmiyosak emin olamayız. O yüzden ister istemez en güvendiğimiz yerlerden her şeyi yicez mecbur. Dediğin gibi sakatatlar salam, sucuk, sosis gibi işlenmiş gıdalar hamilelikte tavsiye edilmiyo onlardan uzak duralım. Hurma çok faydalı ama rahim açılmasını ve rahimi gevşeten bi şey, hamileliğin son haftalarında doğum kolaylaştırması için öneriyolar. Yoksa biraz sakıncalı kasılmalar yapabilir. Mesela şalgam suyunu hiç bilmiyodum, ilk canımın istediği şey oldu geçen gün aşerdim galiba :) 2 gündür şalgam suyu içiyorum bilmeden :)Kızlar nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul’da hiç bir şey mevsiminde bile organik değil 9 ay nasıl böyle besleneceksiniz ben sucuk işlenmiş gıdalar sakatat balık bunlardan uzak duruyorum şu an küçük balık sanırım ilk aylarda tehlikeli diye biliyorum birde hurma olayına açıklık geldimi hurma çok faydalı diye biliyorum hamileler için.birde bir bardak şalgam günlük folik asit ihtiyacını karşılıyor ilaç olarak alan varsa fazla olur tabii
Köylü pazarı falan yok mu bulunduğunuz yerde. Benim binanın hobi bahçesi var. Kışlık herşeyi ordan koydum ilaç falan sıkmadık hiç. Kışlık sebzeyi de köylü pazarı var ordan alıyorum. Mevsimi olmayan şeyleri alıp yemiyorum. Domates, salatalık, biber falan.Kızlar nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul’da hiç bir şey mevsiminde bile organik değil 9 ay nasıl böyle besleneceksiniz ben sucuk işlenmiş gıdalar sakatat balık bunlardan uzak duruyorum şu an küçük balık sanırım ilk aylarda tehlikeli diye biliyorum birde hurma olayına açıklık geldimi hurma çok faydalı diye biliyorum hamileler için.birde bir bardak şalgam günlük folik asit ihtiyacını karşılıyor ilaç olarak alan varsa fazla olur tabii
Herhalde canım ben de anlamadım çok istedi canım ilginç bi şekildeA AloeeVeraa demekki bebek çalışıyor ihtiyaç hissetmiş vucudun
Mantar falan olabilir mi. Bir bilgim sadece akıl yürüttümKızlar sarı akıntı normal midir sizce beyaz ken sarıya döndü bir kaç gündür
Canım söylediklerin hepsine katılıyorum ama küçük balık yemek faydalı haftada bir tüketmek gerek bunu hem doktorum hemde bi kaç yerde okumuştumKızlar nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul’da hiç bir şey mevsiminde bile organik değil 9 ay nasıl böyle besleneceksiniz ben sucuk işlenmiş gıdalar sakatat balık bunlardan uzak duruyorum şu an küçük balık sanırım ilk aylarda tehlikeli diye biliyorum birde hurma olayına açıklık geldimi hurma çok faydalı diye biliyorum hamileler için.birde bir bardak şalgam günlük folik asit ihtiyacını karşılıyor ilaç olarak alan varsa fazla olur tabii