2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlarcım o mide ağrışarı şişkinlik yani hazımsızlık bi önceki hamileliğimde de yedi bitirdi beni,şuanda da aşırı gazım var çok şişim baya kilo almış gibi gözüküyorum,şimdi portakal yedim patlıycak gibiyim çok etken başlıyor bende de bu hazımsizlık

Şimdi grip oldum ya e bir de alerji hapşırmaktan canım çıkıyor,annem diyor ki otur hapşırırkenbebeği düşürürsün neyse çok güldüm falan ama hapşırığım aşırı çoğaldıtedirgin oldum ufaktanbi seferde en az 10 kezkasıklarımda acıyor hapşırmaktan

Acıtıyor gerçekten hapşırmak :) bol c vitamini al. Ateş vs olursa doktorum parol alabilirsin demişti bana. Bir hafta önce bende hafif bi spguk algınlıgı yaşadım.

Acıtıyor gerçekten hapşırmak :) bol c vitamini al. Ateş vs olursa doktorum parol alabilirsin demişti bana. Bir hafta önce bende hafif bi spguk algınlıgı yaşadım.
Annemlerde kalıyorum parol evde var malesef,akar alerjimde var çok tetikliyo,utanmasam doktora sorucam hapşırırken bişey olur mu diye

İşte anne tarafında olunca oluyomuş genelde canım :)

Merhaba kıymetli anneler, inşallah benim de minik bir tohumum var.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese de versin
Merhaba hoş geldin canım, Allahım hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese de hemen versin inşallahh

Ben şimdi midemden ölüyorum sanki sabahtan beri çok kötüyüm. Bu kadar olması beni korkutuyor. 2gecedir de el parmaklarım şişiyor, yüzük dar geliyor. Sonra iniyor şişi. Bugün çok dardayım

Ne demek canım uzerinde organik yazıyor. Salkimlarla birbirine bağlı. Kırmızı zaten beyazlığı yok
Biz de aynısından alıyoruz salkımlarla birbirne bağlı. Hormonlu bi şeyin tadı anlaşılıyo zaten, bunların gayet güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…