Acıtıyor gerçekten hapşırmak :) bol c vitamini al. Ateş vs olursa doktorum parol alabilirsin demişti bana. Bir hafta önce bende hafif bi spguk algınlıgı yaşadım.Şimdi grip oldum ya e bir de alerji hapşırmaktan canım çıkıyor,annem diyor ki otur hapşırırkenbebeği düşürürsün neyse çok güldüm falan ama hapşırığım aşırı çoğaldı tedirgin oldum ufaktan bi seferde en az 10 kez kasıklarımda acıyor hapşırmaktan
Annemlerde kalıyorum parol evde var malesef,akar alerjimde var çok tetikliyo,utanmasam doktora sorucam hapşırırken bişey olur mu diyeAcıtıyor gerçekten hapşırmak :) bol c vitamini al. Ateş vs olursa doktorum parol alabilirsin demişti bana. Bir hafta önce bende hafif bi spguk algınlıgı yaşadım.
Annemlerde kalıyorum parol evde var malesef,akar alerjimde var çok tetikliyo,utanmasam doktora sorucam hapşırırken bişey olur mu diye
Şimdiden bıktırmıyayım dedimBen olsam sorarım
İşte anne tarafında olunca oluyomuş genelde canım :)Çok sağol canım,evet zor hatta kızım ergenliğe girişte oğlum en yaramaz zamanları işim çok zorşu geibi atlatsam üstesinden gelirim elbet
evet bunu okudum canım,benimde teyze kızı var Hollanda da 7.ayında 2kez ultrasona girmiş 15 tatilde buraya geldi ilk işi ultrason için hastaneye gitti çok merak ediyormuş bebeğini aslında bizimde elimizde çok sıkıntımız yoksa nadiren gidebiliriz
benim babaannemin,halamın,hakamın kızlarının,babamın teyzesinin ve devam ediyor bu şekildebiz eşimle bi acaba dedik hayal ettik ama tek kese göründü nasip
GünaydııınnnnG Ü N A Y D I N N N N N NSabah neşeniz bol olsun gününüz aydın olsun
Merhaba hoş geldin canım, Allahım hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese de hemen versin inşallahhMerhaba kıymetli anneler, inşallah benim de minik bir tohumum var.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese de versin
Ben şimdi midemden ölüyorum sankiKızlarcım o mide ağrışarı şişkinlik yani hazımsızlık bi önceki hamileliğimde de yedi bitirdi beni,şuanda da aşırı gazım var çok şişim baya kilo almış gibi gözüküyorum,şimdi portakal yedim patlıycak gibiyim çok etken başlıyor bende de bu hazımsizlık
Bende 2 tane ilgi bekleyen var ama midemi kesmiyor.İlkinde iki ay çekmiştim. Serumla falan ayakta kalmıştım. Şimdi birde ilgi bekleyen çocuk olunca mide bulantısına bile vakti olmuyor insanın. İnşallah hepimiz sağlıklı, rahat bir biçimde geçiririz.
Burada hiç görmedim belki de dikkat etmedim. Bakayım canım teşekkür ederim.Eşim aldı organik yazılı olanindan
Günaydın canım, çook güzel bir gün diliyorum bendeG Ü N A Y D I N N N N N NSabah neşeniz bol olsun gününüz aydın olsun
Ne demek canım uzerinde organik yazıyor. Salkimlarla birbirine bağlı. Kırmızı zaten beyazlığı yokBurada hiç görmedim belki de dikkat etmedim. Bakayım canım teşekkür ederim.
Biz de aynısından alıyoruz salkımlarla birbirne bağlı. Hormonlu bi şeyin tadı anlaşılıyo zaten, bunların gayet güzel oluyoNe demek canım uzerinde organik yazıyor. Salkimlarla birbirine bağlı. Kırmızı zaten beyazlığı yok
Aynen cnmBiz de aynısından alıyoruz salkımlarla birbirne bağlı. Hormonlu bi şeyin tadı anlaşılıyo zaten, bunların gayet güzel oluyo
İlk süt içsen faydası olur mu acabaBende 2 tane ilgi bekleyen var ama midemi kesmiyor.bugün çok dardayım