2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Eşimin ikiz kardeşi var. İlk hamileliğim de çok korkmuştum ikiz mi diye. Bundada içime ikiz doğuyor neden bilmem
Ay ciddi misin canım o zaman belki de ikizdir :) bence güzel bi şey yani :) tabi Allahım sağlıklısını hayırlısını versin

Ay ciddi misin canım o zaman belki de ikizdir :) bence güzel bi şey yani :) tabi Allahım sağlıklısını hayırlısını versin
İkisi biranda büyür ama zor olur galiba. Sağlıkla olsun da bakalım tek mi ikiz mi

ama ikiz olmasi icin, es tarafi degil kadin tarafi onemliymis canim. Yani bizlerin sulalesinde ikizlik varsa... Ama mesela bizim ikizimiz var diyelim, cocugumuz ikiz olmuyormus. Bir nesil atliyormus.

ah zukacimmm bende de var uc gundur, tam da oyle. Midem agriyor. Belim agriyor. Gaz oluyor bazen. Bulantim var. Tiksinme basladi.

Bende buraya yazacaktim mide agrisi ve bel agrisi normal mi diye.

Ağzımı açsam gaz çıkıyor ya garip bir mide agrısı. Kızımda 9 ay cektim. İnşallah bu sefer o kadar uzun sürmez ya

Geçmiş olsun tatlım ya hem hamilelik hem çocuklar hem hastalık çok.zor

Şöyle bir araştırma var aklınızda olsun bebeğin kalbinin ısısını değiştiriyormuş 4 dakikadan fazla görüntüleme.
Türkiye’de gebelerde yaklaşık 11-12 kez ultrason kullanılıyor. Oysa bu sayı, en fazla yedi olmalı. Kişisel kanaatime göre 5-6 ultrason incelemesi yeterli. İlk üç ayda bir kez yapılması lazım. Sonra 18-20 ve 24-28’inci haftalarda olmak üzere toplam 5-6 kez yeterli olacaktır. ABD başta olmak üzere gelişmiş ülkelerde anne karnındaki bebeğin ultrasonla takibi sınırlı sayıda yapılıyor. İngiltere’ye, ABD’ye baktığınızda isteseniz de ultrason incelemesi yaptıramazsınız. İlk üç ayda, sonra 18-23’üncü hafta arasında daha sonra da gebeliğin son döneminde bebeğin eşi önde mi, bebek ters mi düz mü ona bakılıyor. Zaten sistem ancak üç ultrason parasını ödüyor.

yapmaaaaa 9 ay mide agrisi mii cok korkarim mide agrisindan
Benim de gazım var sevgili zuka24 ve sstsessizol . diğer hamileliklerimde de oldu ve ben de 9 ay çektim. Hele ilkinde oğlumda çok daha fenaydı. Şimdi de hem sabah hem akşam midem bulanıyor. Zihin bedenden üstündür diyip banyoya koşturmamaya çalışıyorum, bakalım etkili olacak mı! ayrıca bu kadar erken başlamamalıydı, 1haftam daha olmalıydı en azından

Arkadaşım ABD'deydi, mezura ile karnını ölçtüklerini, kan ve idrar tahlillerinin sonuçlarının ise doktorun odasında birkaç dk da belirlendiğini söylemişti. Doktoru US için kanıtlanmış.bir zararın olmadığını ancak gereksiz radyosyona maruz kalınmaması için böyşe yaptıklarını söylemiş.

Çok erken başlamış. Çabuk geçse bari. Benim yok henüz

Aynen öyle. 12 den bile fazladır belki de bizde. Son aylar hafta da bir bakıyorlar bide.

ah zukacimmm bende de var uc gundur, tam da oyle. Midem agriyor. Belim agriyor. Gaz oluyor bazen. Bulantim var. Tiksinme basladi.

Bende buraya yazacaktim mide agrisi ve bel agrisi normal mi diye.
Midemde henü bi şey yok ama bel ağrısı bende de çok oluyo. Normal sanırım bunlar canım

İnşallah sennki hiç başlamaz benimki de hemen geçer
İlkinde iki ay çekmiştim. Serumla falan ayakta kalmıştım. Şimdi birde ilgi bekleyen çocuk olunca mide bulantısına bile vakti olmuyor insanın. İnşallah hepimiz sağlıklı, rahat bir biçimde geçiririz.

ama ikiz olmasi icin, es tarafi degil kadin tarafi onemliymis canim. Yani bizlerin sulalesinde ikizlik varsa... Ama mesela bizim ikizimiz var diyelim, cocugumuz ikiz olmuyormus. Bir nesil atliyormus.
Evet canım ben de aynen öyle biliyorum. Yani aslında şu an ananemiz ikiz doğum yaptıysa bizim ikizlerimizin olması çok yüksek ihtimal. Ama bizde yok zaten hiç :)

Geçmiş olsun tatlım ya hem hamilelik hem çocuklar hem hastalık çok.zor
Çok sağol canım,evet zor hatta kızım ergenliğe girişte oğlum en yaramaz zamanları işim çok zorşu geibi atlatsam üstesinden gelirim elbet
evet bunu okudum canım,benimde teyze kızı var Hollanda da 7.ayında 2kez ultrasona girmiş 15 tatilde buraya geldi ilk işi ultrason için hastaneye gitti çok merak ediyormuş bebeğini aslında bizimde elimizde çok sıkıntımız yoksa nadiren gidebiliriz

Evet canım ben de aynen öyle biliyorum. Yani aslında şu an ananemiz ikiz doğum yaptıysa bizim ikizlerimizin olması çok yüksek ihtimal. Ama bizde yok zaten hiç :)
benim babaannemin,halamın,hakamın kızlarının,babamın teyzesinin ve devam ediyor bu şekilde biz eşimle bi acaba dedik hayal ettik ama tek kese göründü nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…