Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaar ben doğum yaptım bebbeğim de ben de sağlıklıyız. Ama açlkktann ölüyorum
İyiyiz çok şükür. Henüz izin vermediler. Sabah 10a yakındı uyandım. Genel anestezi olmuştum. Yatıyorum öyle şimdiOy oy.. İkinizde iyisinizdir inşallah yemene izin vermediler mi
Hoşgeldi Umay, gözün aydın canım inşallah sağlıkla büyüsün güzel kızınKızlaar ben doğum yaptım bebbeğim de ben de sağlıklıyız. Ama açlkktann ölüyorum
Çok sevindim canm. Hayırlı olsun. İlki normal doğum degilmiydi senin. Bol bol kokla bebisi. Malum çabuk geçiyor zamanİyiyiz çok şükür. Henüz izin vermediler. Sabah 10a yakındı uyandım. Genel anestezi olmuştum. Yatıyorum öyle şimdi
Maşallah Allah analı babalı büyüsün bol bol yürü rahatlarsinİyiyiz çok şükür. Henüz izin vermediler. Sabah 10a yakındı uyandım. Genel anestezi olmuştum. Yatıyorum öyle şimdi
Sağol canım evet ilki normal doğumdu ama bu gebeliğimde kondilom çıktı sezaryen olmak zorunda kaldımÇok sevindim canm. Hayırlı olsun. İlki normal doğum degilmiydi senin. Bol bol kokla bebisi. Malum çabuk geçiyor zaman
Amin inşallah. Yürüyorum valla 3 kere kalktım koridorun başından sonuna gezdimMaşallah Allah analı babalı büyüsün bol bol yürü rahatlarsin
Allah analı babalı büyütsün canmmmm hosgelmis prenses ikincide bende çok acikmistim ilkindeki gibi sıfır açılma ile sabah 6 da yattım suni sancı ile akşam 5te doğurdum dünyaları yemistimKızlaar ben doğum yaptım bebbeğim de ben de sağlıklıyız. Ama açlkktann ölüyorum
Tüpleri bağlantı mi pekiAmin inşallah. Yürüyorum valla 3 kere kalktım koridorun başından sonuna gezdim
Maşallah sağlıkla büyüt canımKızlaar ben doğum yaptım bebbeğim de ben de sağlıklıyız. Ama açlkktann ölüyorum
Gaz çıkaramaadığım için hala yiyemedim yemek ama acısını çıkarıcam. Dün akşam 8de bitirdim yemeek yemeyi. Bugün kahve su komposto ile yaşıyorumAllah analı babalı büyütsün canmmmm hosgelmis prenses ikincide bende çok acikmistim ilkindeki gibi sıfır açılma ile sabah 6 da yattım suni sancı ile akşam 5te doğurdum dünyaları yemistim
Evet bağlattım tüpleri deTüpleri bağlantı mi peki
Hemecik toparlanirsin insallah. Ne güzel iki tane bebeğin olduSağol canım evet ilki normal doğumdu ama bu gebeliğimde kondilom çıktı sezaryen olmak zorunda kaldım
İlk doğumumda çok acemiydim. Kendi çocuğuma uzaktan bakıyordum. Pişmaan oldum. Ama şimdi kızımı indirmiyorum kucağımdan
Canım gözünüzaydın…Kızlaar ben doğum yaptım bebbeğim de ben de sağlıklıyız. Ama açlkktann ölüyorum
Hayırlısı olsun cnm bebiş nasıl kaç kilo doğdu sen nasilsinEvet bağlattım tüpleri de
3.250 kilosu 50 cm boyHayırlısı olsun cnm bebiş nasıl kaç kilo doğdu sen nasilsin
Bol bol yurudugun zaman hiç sıkıntın olmuyor cnm artık daha iyi olursun korkma zaten ağrı kesici ve antibiyotik yazicakndoktor bebisedr maşallah bolnbol besle3.250 kilosu 50 cm boy
Bugün daha iyiyim çokmşükür. Ağrı kesiciden mi nedir ne ağrım nee sızım var. Kendi başıma gezip oturup kalkıyorum. Sezaryendenn çok korkuyordum bir de tamaamen uyunan şeklinden. Uyandığımdan beri ne baş ağrım oldu ne kıvrandıran ağrı. Korkuyorum eve çıkıp ağrı kesici iğne olmadığı zamaan ağrıdan kıvranırım diye. İlk doğumum normaldi haftalarca dik yürüyemedim ilk kalkışta bayıldım neler neler.. Böyle kolay olduğunu bilsem sezaryen olurduum ilk doğumda da
Hoşgelmiş güzel kızın güle güle büyüt bebeğini sağlıkla, mutlulukla3.250 kilosu 50 cm boy
Bugün daha iyiyim çokmşükür. Ağrı kesiciden mi nedir ne ağrım nee sızım var. Kendi başıma gezip oturup kalkıyorum. Sezaryendenn çok korkuyordum bir de tamaamen uyunan şeklinden. Uyandığımdan beri ne baş ağrım oldu ne kıvrandıran ağrı. Korkuyorum eve çıkıp ağrı kesici iğne olmadığı zamaan ağrıdan kıvranırım diye. İlk doğumum normaldi haftalarca dik yürüyemedim ilk kalkışta bayıldım neler neler.. Böyle kolay olduğunu bilsem sezaryen olurduum ilk doğumda da